Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Aποτρίχωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος woohoo, στις 4 Μαρτίου 2012.

1. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Aποτρίχωση

Ο καθένας ότι θέλει.

Αυτό που εμενα πειράζει είναι ότι ακόμη και σήμερα μόλις κανεις αποτρίχωση σαν άντρας, σου κρεμούν και τις ταμπελίτσες ''gay'' και ''θύμα μόδας''.

Παρόλα αυτά αν άνοιγα ένα thread λέγοντας ότι αγόρασα 10.000 μελιτζάνες (πράγμα εμφανώς ηλίθιο), δεν θα υπήρχε ούτε γάτα ούτε ζημια.

Όμως η απλούστερη αποτρίχωση είναι καταδικαστέα. E δεν με χέζετε κιόλας.

ΔΕΝ μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον για το πως αποφασίζει να ξοδέψει τον χρόνο και τα λεφτά του!

Last edited: 16 Μαρτίου 2012
  2. MasseurAthens

MasseurAthens Regular Member

Απάντηση: Aποτρίχωση

Σωστός ο από πάνω. Προσωπικά δεν ξυρίζομαι πλην προσώπου και επίμαχου σημείου κι αυτό 1ον επειδή δε μου αρέσει (πόδια πχ) και 2ον δεν έχω πολλές τρίχες (στήθος). Δεν το κατακρίνω, επιλογές είναι. Το επίμαχο το ξυρίζω 14 χρόνια, οπότε δεν είναι "μόδα" αλλά προσωπική ευχαρίστηση, καθαριότητα και "σεβασμός" στη γυναίκα που το "περιποιείται".

3. δεν μου αρεσει εναs αντραs να εχει τριχεs στην πλατη. στο υπολοιπο σωμα να ειναι περιποιημενοs! σε βασικα σημεια τωρα αν θελει να κανει αποτριχωση σε καποια σημεια δεν με ενοχλει.

4. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Εννοείται να είναι πλήρως αποτριχωμένος!
    Ούτε λίγες, ούτε πολλές τρίχες... καθόλου τρίχες (ντάξει, τα μαλλάκια να μείνουν στη θεσούλα τους)  

5. Master_Apprentice

Master_Apprentice Regular Member

Στον Ρουβά η αποτρίχωση πάει, στον Γκλέτσο δε νομίζω...
    Προσωπικά δεν κάνω (δε μου χρειάζεται θεωρώ) εκτός από ένα σημείο (το γνωστό).

6. Προσωπικά προτιμώ το τριμαρισμα στα επίμαχα σημεία του συντροφου.
    Εκτός από το στήθος και την κοιλιά, προτιμώ τα δασάκια εκεί, που θα χαιδευω και θα χώνω δαχτυλακια;   που θα μυρίζω το άρωμα του; που θα χώνω κεφαλάκι;  

7. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Αρκούδα γιατί γούστο μου!

8. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Δεν μ αρεσει η αποτριχωση.

9. goodevil

goodevil arcade