Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Anal squirt . . . (να μας πουν οι γυναίκες)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Irresistible, στις 27 Μαρτίου 2016.

1. Irresistible

Irresistible New Member

Πρόσφατα είδα ένα βιντεάκι όπου η πρωταγωνίστρια ενώ είχε πρωκτική επαφή κατάφερε να κάνει squirt χωρίς να αγγίξει καν το αιδοίο της.
    Κατάφερε να το κάνει μόνο από το μπες - βγες . . .
    Μετά το έψαξα και άλλο και βρήκα και άλλα παρόμοια βιντεάκια !!

Είναι όντως πιθανών να γίνει κάτι τέτοιο , σας έχει τύχει ή είναι κάποιο τέχνασμα ;
    Ευχαριστώ . . .

Υ.Γ. Είναι το πρώτο μου θέμα και δεν ξέρω αν το έβαλα στο κατάλληλο section !

2. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Το squirting επιτυγχάνεται συνήθως με την άσκηση πίεσης με συγκεκριμένο τέμπο και ένταση στην επάνω μεριά του κόλπου (σαν να λέμε από την εσωτερική μεριά της κλειτορίδας). Με την πρωκτική διείσδηση, αν το μέγεθος, η κλίση του πέους και το τέμπο είναι αυτά που χρειάζονται για να βρίσκουν αυτό το σημείο όπως πρέπει, ναι μπορεί να επιτευχθεί. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει η γυναίκα να έχει εξασκηθεί όμως λίγο πρώτα με το κανονικό squirting.

3. Irresistible

Irresistible New Member

Καλά, ναι, λογικό να πρέπει η γυναίκα να έχει εξερευνήσει το σώμα της μόνη της χωρίς ντροπές και αναστολές.....
    Οπότε είναι εφικτό , αλλά με αρκετή προπόνηση πρώτα μόνη της και μετά να κατέβει στον αγώνα....
    και μετά θα χρειαστεί μια στάση που να μπορεί από πίσω να χτυπάει στο G....μμμμμμμμ νέοι στόχοι