Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

art cafe εξτριμοπουλος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 29 Μαρτίου 2009.

1. extreme32

extreme32 Regular Member

μια σκέψη με γαργαλαει εδω και λιγο καιρο. Να κανω ενα νημα στο οποιο θα μπορω να λεω οτι μου κατεβει , τις σκεψεις μου σε διαφορα θεματα σχετικα ή ασχετα με το bdsm να βαζω κανενα τραγουδακι που μπορει να γραψω καποιες στιγμες, να βαζω τις φωτογραφιες απο το κινητο μου που εχω ξεσχιστει να βγαζω τους τελευταιους μηνες, τα βιντεακια με τα γατακια και τα σκυλακια, καμια ανακοινωση για κανενα event που μπορει να εμφανιστω....τετοια πραγματα τελος παντων που μπορει να ενδιαφερουν μονο ενα μικρο μερος εως και κανενα μερος των μελων εδω μεσα. Φανταζομαι καθε τοσο οτι μπορει να ριχνει καποιος κανενα βλεμμα. Να χαζευει, να διαβαζει τις γκρινιες μου , και να συζηταμε περι ανεμων και υδατων.
    ξερω οτι υπαρχει και νημα για μουσικη, και νημα για φωτογραφιες μελων, και νημα για τις σκεψεις μας. Αλλα ειχα αυτην την επιθυμια να τα μαζεψω ολα εδω. Θα βοηθησει και καποιους να με καταλαβουν καλυτερα. (τι σκατα συμβαινει στο κεφαλι αυτουνου 
    θα το ξεκινησω σημερα μαλλον. εδω! (αν αλλαξω γνωμη και συνειδητοποιησω οτι ειναι αχρηστο ολο αυτα , το νημα θα αυτοκαταστραφει)

Last edited: 29 Μαρτίου 2009
  2. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: art cafe εξτριμοπουλος

Ωπ εδώ είμαι 

Πάρε και ένα τραγουδάκι

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

[nomedia="]YouTube - Mario Basanov & Vidis feat. Jazzu "Who\'s Shot the Silence" [OFFICIAL VIDE"]400 Bad Request[/nomedia]ωραιο νημα! 

4. ae1969

ae1969 Regular Member

Καλή αρχή - αναμένουμε...

5. Eri

Eri

jamόn.....

6. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Να το κάνεις.

Όταν ξανάρθεις θα σου παίξω αυτό στο πιάνο. 

7. extreme32

extreme32 Regular Member

επ τι εγινε εδω;

μπηκε κόσμος; μου βαλατε και τραγουδακια; αλλιως το ειχα φανταστει ..... οτι εγω θα βαζω τραγουδακια που θα γραφω και φωτογραφιες που θα βγαζω , κι εσεις με προλαβατε και βαλατε τα δικα σας; jim καλως ηλθες στο μαγαζι κι ευχαριστω για το τραγουδακι. madlene ενα θα σου πω. Νιαου. θα σου αρεσουν οι φωτο με τα γατια που θα βαλω. ae1969 παντα αναρωτιομουν τι σημαινει το ae. Δεν υποσχομαι οτι θα ειναι συγκλονιστικα αυτα που θα συμβουν σε αυτο το νημα. απλα θα ειναι ανθρωπινα και νομιζω οτι θα καταλαβω και θα με καταλαβουν. Eri δεν ξερω γαλλικα οποτε θα υποθεσω οτι μου την πεφτεις. Δεκτο το πεσιμο. Δωρακι λαχταραω να σε ακουσω. τωρα το μονο που μου μενει ειναι να βρω λιγο χρονο να αρχισω να βαζω διαφορα.

8. Έχεις κοινό...  

9. extreme32

extreme32 Regular Member

μπαααα. 6-7 ατομα που με χωνευουν ετσι απλα. Ξερεις τι γινεται; ειχα την ευκαιρια να γνωρισω καποιους απο εδω μεσα. Καποιους αλλους τους ειδα μια φορα στην πρωτη συναντηση στο spirit. Τοτε δεν ειχα ξεκινησει δουλεια ακομα. Απο τοτε ολες οι συναντησεις γινοντα Σ/Κ αντε και καμια Παρασκευη. Ακριβως τις μερες που δουλευω δηλαδη στη Θεσσαλια. Και ειναι λογικο να γινονται τοτε. Αρα ειπα να ανοιξω ενα εικονικο cafe και να λεμε "πουτσοχάμπερα" (ετσι τα ελεγε ενας φιλος) με τους virtual φιλους μου. Τι να καμω ο ερμος; ψαχνω τροπους. μου εχετε γινει απαραιτητοι.

10. blindfold

blindfold Contributor

ισπανικά έγραψε η Eri...

μόλις φτιάξω το αμάξι θα έρθω και εγώ !

μέχρι τότε ακούω μουσικούλα και περιμένω εκείνη τη μηχανικό που μου έχει κλέψει το μπουζί και με άφησε στα μισά του δρόμου ...

11. Avalonia

Avalonia Regular Member

Δηλώνω θαμώνας!  

12. extreme32

extreme32 Regular Member

λοιπον οπως ειπα την εχω ψωνισει με την καμερα του κινητου μου. δεν ειναι τελεια αλλα μου δινει την ευκαιρια οταν δω κατι και μου αρεσει "χριτς χρατς κλικ" να τραβαω φωτογραφιτσες.

κατι που μου αρεσει εδω που εχω ερθει και δεν το εβλεπα στην Αθηνα , ειναι καποιες εικονες που αντικριζω πηγαινοντας στη δουλεια.....

να κατι που δεν το βλεπεις συχνα στην κατεχακη

την Κυριακη το απογευμα γυριζοντας απο την δουλεια

λιγο πριν την νυχτα στον Αμπελωνα

στο Πηλιο γνωρισα μια ψιψινα. την κιρκη. υπαρχει κοσμος λοιπον που δεν χωνευει καθολου τις γατες. υπαρχει και κοσμος που ανατριχιαζει και δεν μπορει να τις ακουμπησει.

δεν εχουν καποιο νοημα αυτες οι φωτογραφιες. απλα σας τις δειχνω. ισως καταλαβετε πως ενιωσα τραβοντας την καθε μια απο αυτες.....

θα επανελθω.....

Last edited: 30 Μαρτίου 2009