Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

art cafe εξτριμοπουλος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 29 Μαρτίου 2009.

1. extreme32

extreme32 Regular Member

Βρηκα ενα cd που εχουν φτιαξει γνωστοι ελληνες μπουζουξηδες πριν απο καιρο. Χρονια στα διαφορα λαϊκα μαγαζιά μπουχτησαν με καποια τραγουδακια τα οποια και αποφασισαν να εκδικηθουν. Ειναι λιγο χυδαιοι θα μπορουσαμε να πουμε.....

δεν ξερω γιατι αλλα μου ερχεται στο μυαλο ο jimboy να το αφιερωνει σε καποια με μεγαλα βυζα!!!

2. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: art cafe εξτριμοπουλος

Αν και συνήθως πιο τρυφερορομαντικός καλό το τραγουδάκι 

εντέλη ανεξαρτήτως πως θα το εκφράσει κανείς για το ίδιο πράγμα μιλάμε:mdrmed:

3. extreme32

extreme32 Regular Member

Eρωτηση!!!!!!

Μια transexual μπορει να βγαλει γαλα απο το βυζι της;;;;;;

Στεκει αυτο;

Η ερωτηση μου ειναι σοβαρη.

Ας μου απαντησει οποιος γνωριζει

(σοβαρα)

Διαβασα καπου οτι αν παρω καποιες ορμονες κι εγω μαλλον μπορω τελικα.

OK oι ωρες περνουν κι απαντηση δεν παιρνω. Την ξερω την απαντηση. Μπορει μια transexual λοιπον να βγαλει γαλα. Απλα περιμενα να πει καποιος πως γινεται αυτο. Πρεπει να κανει κατι συγκεκριμενο ή συμβαινει με ολες;

Last edited: 2 Ιουνίου 2009
  4. extreme32

extreme32 Regular Member

Μαλιστα. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Με βοηθησαν πολυ.

παραθετω το λινκ που ελαβα πριν μια βδομαδα περιπου και που δειχνει αυτο που ρωτουσα. (στο πρωτο βιντεακι που θα φανει. μετα κλειστε το γιατι θα κατηγορηθειτε ως τσοντοβιοι )

http://www.tube8.com/shemale/shaemale-cumshots/117915/

5. ae1969

ae1969 Regular Member

Είδες; Με τις απορίες σου μας "έστειλες" όλους κανονικά;

Τι νέα; Καλά; Πώς τα πας με τη ζέστη της Λάρισας;

Από Αθήνα μία από τα ίδια. Έκλεισαν ως συνήθως τη μισή πόλη για τα εγκαίνια του Μουσείου, έκαναν parking λιμουζίνων τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έβγαλαν στους δρόμους άπειρους αστυνομικούς (πού διάολο είναι όταν τους χρειάζεσαι , "το Βήμα" και "το Έθνος" είχαν στην Α' έκδοση της Κυριακής ρεπορτάζ μισής σελίδας για το πώς ήταν η συνάντηση Καραμανλή - Ερντογάν που δεν έγινε ποτέ και σήμερα η κυρα-Γιάννα το έκλεισε το μαγαζί ενημερώνοντας τους υπαλλήλους με e-mail.

Όμορφα πράγματα...

6. extreme32

extreme32 Regular Member

στα αστεια βιντεακια θα πηγαινε ψιλοχαμενο.
    στο μονο μουσικη δεν ταιριαζε
    Το βαζω εδω που ειχε πιασει και αραχνες .....

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. extreme32

extreme32 Regular Member

Απίστευτο!!!!!!!! respect

8. extreme32

extreme32 Regular Member

Ετοιμαζομουν να ανοιξω το cafe και να ποσταρω κατι να σας μιζεριασω αλλα ξαφνικα ειμαι πολυ χαρουμενος οποτε θα ποσταρω το καινουριο σουξε του crazy bird!!!!!

9. Avalonia

Avalonia Regular Member

Απάντηση: art cafe εξτριμοπουλος

...

10. extreme32

extreme32 Regular Member

ανοιγω λοιπον ξανα το αρτκαφε μου που ειχε πιασει αραχνες νυχτεριδια και αρκουδια,με ενα τραγουδακι που ηχογραφισα στη δουλεια προχθες και το αφιερωνω (εκτος απο την αγαπημενη μου) στο μικρο πιπινι του φόρουμ. [MP3]https://www.opendrive.com/files?6256449_G8FqQ[/MP3]

11. extreme32

extreme32 Regular Member

Προς τους αρμονιοφιλους.
    Καθε σοβαρο και ψευτοαρμονιακι εχει πλεον καποιους βασικους ήχους εκτος απο τα πιανα τις κιθαρες και τα βιολια. reed organ, clavi, koto, shakuhachi, b3 organ, steel drums, shamisen, jaws harp κλπ. Τα γνωριζω αυτα τα οργανα αλλα ενας φιλος μουσικος με ρωτησε για καποια απο αυτα γιατι τα γνωριζε σαν ηχους αλλα δεν ηξερε ουτε πως μοιαζουν ουτε πως παιζονται ουτε σε ποιο ειδος μουσικης. Ιδου λοιπον

Reed organ!! κανει και γυμναστικη στα πόδια!!!!

jaws hatp.αυτο θελει προσοχη γιατι μπορει να σπασεις κανενα δοντι. To δαγκωνεις οποτε κανει το στομα σου ηχειο, και τραβας ενα ελασμα για να παραγει ηχο και αλλαζοντας το σχημα στο στομα σου κανοντας Α, Ο, Ι, παιζεις με αρμονικες.

να γιατι μπορει κανεις να χυσει παιζοντας απλα λιγη funk.

καποτε γνωρισα εναν απο τους nevile brothers και με αφησε να παιξω τα μπασα steel drums γιατι είχα την απορια πως μπορει ο πατος ενος βαρελιου να βγαζει τοσο ομορφο ηχο, τα οποια ηταν χωρισμενα σε τρια μονο μερη το καθενα εχοντας την πρωτη την πεμπτη και την οκταβα (πχ ντο σολ ντο, ρε λα ρε, μι σι μι) σε πιο χαμηλες νοτες βεβαια απο αυτα τα steel drums, και οντως μπορουσαν να κρατησουν τη bass line.

βρηκα κι ενα βιντεακι που ενας φτιαχνει ενα τετοιο οργανο σε ρε (ρε λα και ρε οκταβα δηλαδη) και ειναι ενδιαφερον γιατι την ωρα που το κοπαναει για να το κουρντισει και σου παιρνει το κεφαλι δεν φανταζεσαι τι γλυκο ηχο βγαζει στο τελος.

ολα αυτα βεβαια δεν ξερω αν ενδιαφερουν καποιον εδω μεσα αλλα εχω και μια ωραια υποτακτικη που παιζει koto για το φιναλε.

βεβαια ποτε δεν ξερεις.... αυτη μπορει να ειναι σαν εκεινη στην ταινια που ειχε δεσει τον αλλο και του εκοψε το ποδαρι.