Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

art cafe εξτριμοπουλος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 29 Μαρτίου 2009.

1. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: art cafe εξτριμοπουλος

Εχει και καλή φωνή ο άτιμος!!! 

2. thaleia

thaleia Contributor

Δεν τα καταφερα τελικα .... 

3. anasia

anasia Contributor

Κριμα !

ηταν υπεροχα ,
    Εξτριμοπουλος καταπληκτικος ,
    θελω ενα σολο ακομα ... συντομα .

Ελπιζω να ειστε πιο συχνα στην Αθηνα ... πλεον !

4. Avalonia

Avalonia Regular Member

Εξτριμόπουλος και η σύζυγος του Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Ι !!!
    Υπέροχες φωνές και οι δύο. Ποια παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό μου λέτε τώρα… Μας μάγεψαν τόσο με το τραγούδι τους, όσο και με το ταλέντο του Eξτριμόπουλου στο πιάνο. Μπράβο παιδιά. Να σας ακούμε πιο συχνά. Δηλώνω fan και groupie!!!  

Υ.Γ. δεν θα μπορούσα φυσικά να ξεχάσω να πω πως είναι γλυκύτατα πλάσματα και οι δύο

5. extreme32

extreme32 Regular Member

Re: Απάντηση: art cafe εξτριμοπουλος

με το παρκάρισμα ολα (σχεδον) καλα. Παρκαρα σε ενα σημειο εκατο μετρα απο τον Ιανό. Εφαγα κληση 20 ευρω τα οποια αν τα πληρωσω σε δεκα μερες θα ειναι το μισο δηλαδη 10. μαλιστα εφυγα καποια στιγμη και ξαναπαρκαρα μετα απο μια ωρα και εβαλα την κληση ξανα στο καθαριστηρι. μετα απο καμποσες ωρες και αφου φυσικα αν το ειχα βαλει σε παρκινγκ θα ειχα πληρωσει πολλα περισσοτερα, γυρισα στο αμαξι. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΜΟΥ. Και τωρα;  

και οχι μονο. ειμαι και παιδαρας!!! και ψωναρα!!!!! αλλα εσυ την εκανες. τελικα τι ωρα ξεκινησαμε να παιζουμε; 15.00;

Μικρη ανόητη.......

Σ΄ευχαριστω καλη μου. Σολο οποτε θες. Αθήνα μαλλον σε δυο βδομαδες παλι πισω.
    ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗ........στο ολυμπιακο μουσειο στις 19.30!!!!!!!!

συγκινηθηκα...... με σκλαβωσες. (και θα πρεπει να αλλαζω παλι υπογραφη)

να'σαι καλα. Πραγματικα. Μας δωσατε ορεξη και νοημα να παιξουμε..... 

Last edited: 8 Απριλίου 2009
  6. extreme32

extreme32 Regular Member

Να. με κατι τετοια κλαιω σαν ηλιθιος.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. ae1969

ae1969 Regular Member

Περί κλήσης: Πρόλαβες να δεις αν ήταν από Δήμο ή Τροχαία; Αν είναι από Δήμο, εγώ θα την άφηνα - ψάξε το, αν ξέρεις κανένα δικηγόρο γιατί ακούγεται ότι υπάρχει κάποιο νομικό κενό.?

Γενικά αν θέλεις να την πληρώσεις χωρίς να χάσεις την έκπτωση - μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτό το πράγμα! - μήπως να έψαχνες στο Δήμο / Τροχαία να σου δώσουν κάποια στοιχεία ώστε να πας εκεί που είναι να απς να την πληρώσεις. Μπελάς είναι, αλλά ξέρω εγώ; 

Για την συμμετοχή σου: Από τα σχόλια του λαού, φαίνεται ότι όλα καλά. 

8. extreme32

extreme32 Regular Member

λες ρε συ αε να κανω τον κινεζο; καλα θα δουμε....

λοιπον χθες η Μαρια μετα την συζητηση στον Ιανο πηγε στην Μπήλιω να κανει κουβεντα. Μου εκανε εντυπωση πως κρατικο καναλι θα την αφηνε να μιλησει για κατι τοσο αιρετικό. Οτι το AIDS ειναι μουφα. Σε καποια στιγμη ειπε για τα τεστ που σου κανουν για το Aids πως οι ίδιοι οι κατασκευαστές γράφουν στις εσώκλειστες οδηγίες του τεστ ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για διάγνωση του HIV. "τις εχω μαζι αυτες τις οδηγιες Μπηλιω μου αλλα δεν με αφησες να τις φερω μεσα." - "ναι Μαρια , θα τις βγαλουν φωτογραφια για να μπορεσουμε να τις δειξουμε στον κοσμο." Ενα αρχίδι κι ενα μυδι. Το εκοψε ο σκηνοθετης. Μετα ειπε οτι εδω και δυο χρονια εχει ζητησει απο τον Αβραμοπουλο να της παρουσιαστει αυτη η πουτανα η μελετη που δειχνει οτι ο HIV προκαλει το Aids αλλα ο Αβραμοπουλος δεν στελνει τιποτα. Αυτα τα δυο και μονο εμενα μου βρωμανε. Γιατι δεν της δεινει τη μελετη να της βουλωσει το στομα; Γιατι κλανει το γατι φυσικα! και μετα βγαινει ο σοφος κλασσικος ιατρος (χωρις τη Μαρια στο στουντιο) να πει "Μπραβο στο θαρρος της και στη δυναμη της αλλα αυτα που ελεγε ηταν μπουρδες." (δεν το ειπε ετσι ακριβως αλλα αυτο εννοουσε.) Και βεβαια η εξυπνη παρουσιαστρια δεν ειπε "μα αν ειναι μπουρδες γιατρε μου, γιατι δεν της στελνουν αυτο που ζηταει;" και δεν το ζηταει τωρα πια μονο αυτη. εχουν συνυπογραψει πολλα ατομα και εχει σταλει εξωδικο στον Αβραμο. Αλλα τιποτα. Γιατι τιποτα κυριε γιατρε μου; Αλλα τι ψαχνω; Στη Θεσσαλονικη σημερα ειχαν καλεσει καναλια ,αλλα για καποιο αγνωστο λογο δεν ηρθε κανεις. Οι γιατροι που θα μπορουσαν να ειναι εκει και να τους κανουν ρομπα ολοκληρο το πανελ αφου λενε τοσα ψεμματα και τοσες ανακριβειες, απλα ελειπαν. Δεν εχουν ορεξη να ασχοληθουν; Μα γιατι; Τωρα πια ειναι πολλοι που πανε προς την αιρετικη κατευθυνση. Επρεπε να ειναι εκει για να μας προστατευσουν. Οχι. Δεν ειναι στο κολπο οι γιατροι. Απλα δεν εχουν καμια ορεξη να ασχοληθουν. Βρεθηκε ενας γιατρος εκει μεσα ο οποιος πηρε το μικροφωνο, και με λιγα λογια μετα απο τρεις ωρες που ακουγε δυο σπουδαιους ιατρους, την Μαρια, κι ενα ακομη οροθετικο αγορι να καταθετουν οσα περασαν και τα στοιχεια και τις αποδειξεις που ειχαν μαζεψει, εξοργισμενος ειπε, ονομασε , κατηγορησε, ιατρους χαϊβάνια και φαρμακοβιομηχανιες για την μαλακια που επικρατει. Φωναζε ονοματα φαρμακοβιομηχανιων και προκαλουσε να του κανουν μυνηση. Και κανεις δεν ηταν εκει. Κανεις πουστης να κανει εναν αντιλογο.

9. Eri

Eri

Οεοεοεοεοε.....

Εξτριμακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..................

10. ae1969

ae1969 Regular Member

Δυστυχώς η πλειψηφία του ιατρικού κόσμου έχει γίνει εσκεμένα ή ακούσια έρμαιο των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών. Δεν είναι ακριβώς η περίπτωση που περιγράφεις, αλλά στο "Τρίτο Μάτι" κάποια στιγμή το 2003 υπήρξε ένα ενδιαφέρον αρθρο για την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία.

Αντιγράφω: "Στις 14.6.2003, στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, κατατέθηκε μήνυση στο όνομα όλων των ανθρώπων του κόσμου από τον Dr. Matthias Rath και κάποια ακόμα άτομα. Αυτοί κατήγγειλαν και ζήτησαν την καταδίκη όσων ευθύνονται για γενοκτονία και άλλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν κατ' εξακολούθηση διαπραχθεί από τις πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες. Ως υπεύθυνοι κατονομάστηκαντα το καρτέλ των φαρμακευτικών εταιρειών, το καρτέλ των πετροχημικών εταιρειών και οι οικονομικοί όμιλοι που βρίσκονται πίσω από αυτά, αλλά και πολιτικοί και άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι που επηρρεασμένοι από τα παραπάνω συμφέροντα προωθούν με νόμους τα συμφέροντα των φαρμακευτικών πολυεθνικών..."

Το άρθρο είναι πολύ μεγάλο και αναλύει τις απάτες όπως η προώθηση φαρμάκων που καταπολεμούν τα συμπτώματα μιας ασθένειας σχετικά ικανοποιητικά, αλλά ταυτόχρονα προκαλούν άλλες παθήσεις (που απαιτούν άλλα περαιτέρω φάρμακα κλπ.), η αφαίρεση από τα προγράμματα των ιατρικών σχολών μαθημάτων σχετικών με ήπιες και φυσικές θεραπείες ώστε οι γιατροί να καταφεύγουν αναγκαστικά στην πεπατημένη, η δημιουργία μιας "ιατρικής ηθικής" που δέχεται μόνο την προσφορά στους ασθενείς πατενταρισμένων φαρμάκων κλπ.

Ανάμεσα στα ερωτήματα που τέθηκαν είναι το παρακάτω: Ας αναρωτηθούμε γιατί οποιαδήποτε φθηνή και μη εκμεταλλεύσιμη οικονομικά θεραπεία χαρακτηρίζεται αμέσως από τον επιστημονικό κατεστημένο ως "αντιεπιστημονική" και πολεμάται μέχρι να εξαληφθεί ή να γελοιοποιηθεί.

Δεν γνωρίζω αν έγινε η Δίκη ή η μήνυση έμεινε στα αζήτητα. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι περαιτέρω εδώ είμαστε.

Σου θυμίζει κάτι; 

11. blindfold

blindfold Contributor

μεγάλη κουβέντα αυτό με τον HIV και το έχω συζητήσει με πολλούς ...

το σίγουρο είναι ότι όπως πάντα η κοινή γνώμη κάνει λάθος ... γιατί είναι κατευθηνόμενη .. οι μάζες εξυπηρετούν τους λίγους όχι την ίδια τη μάζα .. είναι από τις μεγαλύτερες απάτες που εισήγαγε ο σοσιαλισμός... ψευδοιδεολογίες για να κατευθήνουμε τους λαϊκούς ...

anyway πάμε μακρία ...

12. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: art cafe εξτριμοπουλος

Για πες κανά νέο:xyxwave: