Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

art cafe εξτριμοπουλος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 29 Μαρτίου 2009.

1. extreme32

extreme32 Regular Member

Re: Απάντηση: Re: art cafe εξτριμοπουλος

Αναφερθηκαν και σε αυτο το θέμα αλλα εκεινη την ωρα εγω ξεφορτωνα τα μηχανηματα για να παιξω. Το είχα διαβασει το τευχος. Θυμαμαι οτι ειχε αναφερθει και για την ασπιρινη που την συνιστουν προληπτικα για καρδιοπαθειες ενω μπορει να επιφερει αντιθετα αποτελεσματα. Δεν ξερω τι εγινε με αυτη τη μηνυση αλλα θα μαθω.
    εισαι μεγαλη μαφία και σε γουσταρω.

απο το τρενακι η φωτο;
    Μαλλον θα δουλεψω σε μια φαρμακοβιομηχανια αλλα μην το πεις πουθενα.  

2. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: art cafe εξτριμοπουλος

Εγώ που να το πω? 

3. blindfold

blindfold Contributor

λεοφωρείο !!!

(κρίμα είναι να μην τα τιμήσω και αυτά με τη παρουσία μου ??!?

χεχεχε )

4. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: art cafe εξτριμοπουλος

Οχι πάντα αλλά συχνά αυτό που λές συμβαίνει.

Το χειρότερο-και ιδιαίτερα λυπηρό- είναι η έλλειψη συνείδησης ότι αυτό μπορεί και να συμβαίνει 

Οι "αλήθειες" θεωρούνται δεδομένες και μη διαπραγματεύσιμες σε πολλά πράγματα! στην ιστορία ... στην ενημέρωση...κτλ

Και συχνά αυτό που γνωρίζουμε ακόμη και παγκοσμίως σαν αλήθεια-δεδομένο ...απέχει απ την πραγματικότητα

5. ae1969

ae1969 Regular Member

Re: Απάντηση: Re: art cafe εξτριμοπουλος

Είναι γνωστό ότι την Ιστορία την γράφουν οι εκάτοστε νικητές (ισχυροί) και όσο για την "ενημέρωση":  

Τα τελευταία χρόνια και για τα δύο, η διάδοση των δυνατοτήτων άμεσης και μαζικής επικοινωνίας (διαδίκτυο κυρίως) έχει ανοίξει κάποια παράθυρα σε φωνές που πάνε κόντρα στο κάθε κατεστημένο. Και όμως ποιος ξέρει; Είναι γνήσιες αυτές οι φωνές ή κατευθυνόμενες ώστε να φαίνεται ότι οι ισχυροί δεν κρύβουν τίποτα και αφήνουν τον αντίλογο;

Άντε να βγάλεις άκρη! 

6. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: art cafe εξτριμοπουλος

Η πρότασή μου είναι απλά να αφήνουμε στην άκρη την πεποίθηση ότι "κατέχουμε την γνώση" ομιλώ βεβαίως βεβαίως σε προσωπικό επίπεδο .

Να αφήνουμε ένα παραθυράκι - να κρατάμε μια επιφύλαξη ότι τα πράγματα μπορεί και να μην είναι έτσι! Ωστε να ήμαστε σε θέση να εκτιμούμε νέα στοιχεία - να μην είμαστε αρνητικοί και αδιάλλακτοι.

Δύσκολο λίγο δεδομένης της εσωτερικής ανάγκης να αισθανόμαστε ότι "γνωρίζουμε" κατα μία έννοια μας αρέσει να ζούμε με ψευδαισθήσεις ...νιώθουμε ασφάλεια

Αλλά μας αδικούμε:nod:

7. Avalonia

Avalonia Regular Member

Σας έχω πει πόσο μου αρέσουν τα σκυλάκια? Ειδικά όταν κουνάνε την ουρά τους...

Να λοιπόν και το δικό μου!

8. extreme32

extreme32 Regular Member

9. ireth

ireth New Member

........

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: art cafe εξτριμοπουλος

Λοιπόν κύριε εχτριμόβιε τι κάνουμε θα το κόψουμε?

11. extreme32

extreme32 Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: art cafe εξτριμοπουλος

Καλή αρχή:nod:

οκ από βδομάδα σαυτό συμφωνώ

Τι θάχουμε? καλύτερη ποιότητα ζωής περισσότερες αντοχές-λιγότερο ροχαλιτό 

Ακου ένα καλό:Μου λέει προχτές το βράδυ η.... Είμαι κουρασμένη πολύ.
    Απαντάω μπορεί ναναι απ το πολύ σεχ όλη τη μέρα σήμερα.....

Τι μου απάντησε θα στο πω στο τηλ να μην γίνω και ρεζίλι:icon16: