Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

art cafe εξτριμοπουλος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 29 Μαρτίου 2009.

1. extreme32

extreme32 Regular Member

ΣΦΑΛΜΑ
    Αδύνατη η πρόσβαση στην αιτούμενη διεύθυνση

Στη προσπάθεια πρόσβασης στη διεύθυνση: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/attachments/7439d1239896603-na-magapas-01.mp3

Προέκυψε το ακόλουθο σφάλμα:

* Απαγορεύεται η Πρόσβαση.

Οι ρυθμίσεις του μηχανισμού πρόσβασης αποτρέπουν την ολοκλήρωση της αιτήσεως σας. Επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών, αν νομίζετε ότι αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει.

Ο διαχειριστής του μεσολαβητή σας είναι ο admin@wirelesstirnavos.lan.

Χμμμμμμ κισμούλα μηπως εισαι κι εσυ απο τον τιρναβο; ουτε εμενα το ανοιγει

2. ae1969

ae1969 Regular Member

Αν δεν παίζει από το attachment στο μήνυμα #70, πηγαίνετε στο μήνυμα #74 και πατήστε επάνω στο link (http:/...κλπ.). Εγώ από εκεί το άκουσα.

Πολύ καλό φίλε μου! Νά' σαι καλά.

Αν δεν τα πούμε καλό Πάσχα και να το περάσεις όσο καλύτερα μπορείς με αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν.

3. Avalonia

Avalonia Regular Member

You leave me breathless, extremely breathless!!! Ό,τι πιο ωραίο έχω ακούσει ever.

4. ireth

ireth New Member

πάρα πολύ καλό!!!!!

5. extreme32

extreme32 Regular Member

κουτσουρεμενο με καταπληκτικη προφορα "αλβανου τουριστα" αλλα δεν προλαβαινα να το μαθω καλυτερα. πονεσε το στομα μου!!!!!

Last edited: 23 Απριλίου 2009
  6. Avalonia

Avalonia Regular Member

To: "You leave me breathless. Extremely breathless. Ότι καλύτερο έχω ακούσει ever." πήγαινε για το προηγούμενο... Να μ' αγαπάς.

Όχι δηλαδή ότι αυτό πάει πίσω!
    Ανάθεμα σε extremako είσαι πολύ καλός!

Last edited: 17 Απριλίου 2009
  7. kiss_me

kiss_me Regular Member

το άκουσα ! ! επιτέλους! το "να μ'αγαπάς". τέλειο!!!!  
    ευχαριστούμε  

ΥΓ με λιγη τύχη, θα καταφερω αυριο να ανοιξω κ το breathless!!! 

8. extreme32

extreme32 Regular Member

υποσυνειδητες παραγγελιές λεγονται αυτες........

οκ .....θα το φτιαξω το απογευματακι. για κατσε να δω αν η κιςς εχει βαλει καμια παραγγελια και δεν την ειδα...(μουμπλε μουμπλε) μπααααααααα δεν μπορω να πιαστω ουτε απο μια λεξη. εκτος αν της πω το "ανοιξεεεε ανοιξεεεεε γιατι δεν αντεεεεεεχω"

9. kiss_me

kiss_me Regular Member

αν είναι να κάνω παραγγελία!!!! μην ψάχνεις να πιαστεις από λέξη!!!

"στο 'πα κ στο ξαναλέω" ή "σ' αγαπώ γιατι είσαι ωραία"

ευχαριστώώώώώώώώώ:clap:

10. extreme32

extreme32 Regular Member

τα εχω ΚΑΙ τα δυο. μολις παω με το καλο σπιτι και δεν εχω κοσμο οπως χθες, θα τα γραψω.

11. extreme32

extreme32 Regular Member

Έτοιμαααααα  

δεν ξερω αν σας αρεσουν. ισως ειμαι λιγο υπερβολικος στην ερμηνεια. Αλλα δεν φταιω εγω....

Το "σ'αγαπω γιατι είσαι ωραια" δεν μου ταιριαζει στη φωνη νομιζω. οποτε δεν θα το ακουσουμε......το αλλο ομως; το εγραψα αν και δεν ειμαι παραδοσιακος καθολου.....

12. extreme32

extreme32 Regular Member

κι εσυ να σαι καλα φιλε αε!!!!!! καλο πασχα