Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

AYTOΣ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος luckythirteen, στις 6 Ιανουαρίου 2015.

1. luckythirteen

luckythirteen Regular Member

Το μήνυμα είχε σαφείς οδηγίες ..’’θα έρθεις εκεί …ντυμένη όσο πιο πουτάνα γίνεται’’

Έγινε απαντάω… Άνοιξα την τσάντα για να τη γεμίσω.. τη σφήνα, τον δονητή ! η σφήνα πάντως θα έχει τη τιμητική της απόψε. Από τώρα το σκέφτομαι και υγραίνομαι..διχτυωτό καλσόν σκισμένο από το μουνί μέχρι ψηλά στο κώλο. Από πάνω κάλτσες μέχρι το γόνατο (χειμώνας είναι) και τις δερμάτινες μου μπότες. Σουτιέν και δερματίνη κοντό φόρεμα από πάνω .είμαι έτοιμη… να πάω σε Αυτόν . είμαι τόσο υγρή και μόνο στην ιδέα.

Χτυπάω το κουδούνι και ανεβαίνω. καθόμαστε στον καναπέ. τα χέρια του ήδη είναι πάνω μου και αρχίζουν να με ξεγυμνώνουν. Θα με επιθεωρήσει. είμαι όσο πουτάνα θα με ήθελε?

-σουτιέν γιατί φόρεσες? (Το ήξερα πως το σουτιέν ήταν λάθος).

Μου το ξεκουμπώνει και μου το βγάζει. τα χέρια του χουφτώνουν τα στήθη μου και τα δάχτυλα του τραβάνε τις ρώγες μου.

-στα γόνατα τώρα μου λέει και γω τον υπακούω.

Το μόνο που έχει μείνει πάνω μου είναι το δίχτυ. Σκύβω.. το κεφάλι μου ακουμπάει στο πάτωμα και ο κώλος μου είναι τουρλωμένος και έτοιμος να δεχτεί το άγγιγμα του.. παίρνει τη κάλτσα και μου δένει τα χέρια πίσω..

-Τώρα είναι έτοιμη η σκλάβα μου..και με το που το λέει τα χέρια του έχουν ξεκινήσει και αφήνουν το αποτύπωμα τους πάνω στα κωλομέρια μου. Ξανά και ξανά… και γω χαμογελάω. Είμαι ευτυχισμένη .

-έφερες τα παιχνίδια σου? Του απαντάω πως τα χω μέσα στη τσάντα. Ψάχνει και βγάζει τη σφήνα..

-αυτή θα μπει στο μουνί σου όση ώρα θα σου σκίζω το κωλαράκι σου. Και μου τη βάζει.

Με πιάνει από τα μαλλιά και με σηκώνει στα γόνατα .είναι μπροστά μου .βγάζει τη ζώνη και κατεβάζει το παντελόνι .

-θα γεμίσεις το στόμα σου με τα αρχιδια μου και δεν θα σταματήσεις αν δεν σου πω εγώ.κατάλαβες?

-μάλιστα… και τον ρουφάω . τα χαστούκια στο πρόσωπο μου δεν σταματάνε όση ώρα έχω γεμάτο το στόμα μου.

-και τώρα θα πάρεις το πούτσο μου μεσα στο στόμα και θα τον σαλιώσεις καλά για να σου ξεσκίσω τη κωλάρα σου. Μου γαμάει το στόμα και με πνίγει με το καυλί του… τα μάτια μου τρέχουν… η καρδιά μου είναι έτοιμη να σκάσει … Τον θέλω.. και δεν αντέχω την αναμονή!

Σταματάει και πάει από πίσω μου… -για να δούμε το μουνάκι σου. Είναι τόσο υγρό όσο θα έπρεπε? Βγάζει τη σφήνα και τα χέρια του χώνονται μέσα μου…
    -και άλλο μου λέει. Και μου ξαναβάζει τη σφήνα.

-πήγαινε και γονάτισε μπροστά στο καναπέ. Με πιάνει από τα μαλλιά και με σηκώνει . γονατίζω μπροστά στο καναπέ. Το κεφάλι μου ακουμπάει στο κάθισμα του καναπέ, με το δεξί μου μάγουλο να είναι σε θέση ώστε να μπορεί να με χαστουκίζει . γονατίζει πίσω μου και τα χέρια του ανοίγουν τα κωλομέρια μου. Μπαίνει και σιγά σιγά χώνεται όλος μέσα μου.

-θα σε ξεσκίσω πουτάνα.. για αυτό δεν ήρθες? Για να γευτείς το πούτσο μου σε κάθε σου τρύπα καριόλα.

-αχ ναι.. βογκάω.

Και ξεκινάει να με γαμάει δυνατά …βίαια.. με σκίζει και με ανοίγει όλο και περισσότερο…

Χορεύει πάνω μου ,μέσα μου και γω αφήνομαι στο μανιασμένο του χορό .του χω παραδώσει το σώμα μου και τη ψυχή μου… ειμαι δική σου του φωνάζω..να με κάνεις ότι εσύ θέλεις! Η ΣΚΛΑΒΑ ΣΟΥ!

Με βάζει πάνω στο καναπέ πάλι στα 4 και μου λύνει τα χέρια. Κρατήσου από τη πλάτη του καναπέ λέει. Βγάζει τη σφήνα από το μουνί μου και μου τη βάζει στο κώλο. Το ένα του χέρι παίζει τη κλειτορίδα μου και με το άλλο περνάει τη ζώνη του γύρω από το λαιμό μου.

-έτσι όπως σου αρέσει,λέει! Και τη σφίγγει .. το ξέρει πολύ καλά ότι αυτό με τρελαίνει.. να με πνίγει..το μουνί μου στάζει από τη καύλα!

-μη τολμήσεις και χύσεις! Και μου καρφώνει το καυλί του στην υγρή μουνάρα μου..

Κάποια στιγμή σταματάει και μου λέει σήκω. αφού σηκώνομαι μου ρίχνει δύο χαστούκια στη μούρη. Προχώρα μέσα και ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι .ακολουθώ τις εντολές του και πάω μέσα. Έρχεται και περνάει τις κάλτσες στα σίδερα το κρεβατιού. μου σηκώνει τα πόδια και μου τα δένει !

-τα χέρια σου θα κρατάνε τα κάγκελα και μην τολμήσεις να τα αφήσεις!

Η σφήνα είναι ακόμα στο κώλο μου! Με μια γρήγορη κίνηση τη τραβάει και τη ξαναχώνει στο μουνί μου. Και ξανά βυθίζει το καυλί του στη κωλάρα μου. Με γαμάει τόσο δυνατά … και δεν θέλω να σταματήσει! Σκύβει πάνω στο πρόσωπο μου –ανοιξε το στόμα σου γαμιόλα . το κάνω.. με φτύνει πολλές φορές και με χαστουκίζει κάθε φορά που το κάνει.

-κοίτα με στα μάτια μου λέει. Και καρφώνομαι στο βλέμμα του. Αυτό ήταν…δεν θα αντέξω πολύ ακόμα σκέφτομαι. Και είμαι έτοιμη να εκραγώ… βγαίνει από μέσα μου και κάθεται από πάνω μου. -Άνοιξε το στόμα σου καλά … και επιτόπου τον γεύομαι!

Μου λύνει τα πόδια και τα κατεβάζω. Έχει πέσει πίσω και μου τα κρατάει.. μετά σηκώνεται και πάει μέσα. Αφού συνέρχομαι λίγο ακολουθώ και γώ. Είναι ξαπλωμένος στον καναπέ, με βλέπει σηκώνει τη κουβέρτα και μου κάνει νόημα να πάω. Με παίρνει στην αγκαλιά του, με σκεπάζει και εγώ λιώνω .. πόσο ευτυχισμένη αισθάνομαι μετά από τόσο καιρό που έχω να τον δω.. ένας μήνας και κάτι έχει περάσει. και ταυτόχρονα μου έρχεται η σκέψη της τελευταίας μας συζήτησης. Μόνο αυτό μπορώ να σου προσφέρω μου χε πει. Τίποτα παραπάνω. Και να που ξανά ξεκινάει ο πόλεμος μέσα μου! Μετά από τρία χρόνια με ελπίδες ίσα να μην φύγω μακριά του… το παιχνιδάκι του….

O Μέγας χειραγωγός μου!

Αισθάνομαι μου έλεγε πολλά αλλά τίποτα που να θέλει πραγματικά να με κρατήσει δίπλα του!

Με παίρνει ο ύπνος. Κατά τις 4 και με σηκώνει και πάμε στο κρεβάτι. Με ξαναπαίρνει ο ύπνος… λόγω δουλειάς ξυπνάω νωρίς ακόμα και τις μέρες που δεν δουλεύω.

Και έτσι 7,30 η ώρα το μάτι γαρίδα.. σηκώνομαι και πάω στο σαλόνι να κάνω ένα τσιγάρο.έχω ξυπνήσει με πολύ περίεργη ψυχολογία…

Κάθομαι στο καναπέ και ανάβω τσιγάρο. Πάω να τραβήξω το τασάκι και βλέπω το κινητό του. Και το ξέρω ότι πρέπει να το κάνω . να βεβαιώσω αυτό που ήδη ήξερα . να δω με τα μάτια μου ότι χρειαζόταν για να ξεκολλήσω επιτέλους από αυτόν τον άνθρωπο!

Εννιά χρόνια σε μια σχέση μαζί του η οποία κάποτε έληξε χωρίς να πάρω μια πραγματική δικαιολογία και μετά από αρκετό καιρό χωρίς επικοινωνία ξεκινάει ένας τρίχρονος μαραθώνιος από γαμήσια..

Και εγώ απλά ακόμα να περιμένω να με δει. Να με δει και να νιώσει όπως και γώ γι αυτόν.

Ανοίγω τα μηνύματα… πρώτα πρώτα τα δικά μου… χωρίς όνομα, απλά το νούμερο μου. με ξέρει 14 χρόνια και ούτε αυτό δεν έκανε… έστω να με γράψει με το όνομα μου.

Και από κάτω παραλήπτες με υποκοριστικά όπως μπισκοτάκι(και ειδικά στο συγκεκριμένο με είχε φλομώσει για τα καλά σε μια άλλη συζήτηση που είχαμε….μπισκοτάκι….) και άλλα. Μηνύματα για άλλα μαραθώνια γαμήσια, παρτούζες και ραντεβού σε ξενοδοχεία που υπόσχονται πολλά.

Το ήξερες καλή μου σκέφτομαι .το φανταζόσουν και έχεις τις αποδείξεις μπροστά σου. Όλοι στο λένε , φύγε μακριά από αυτόν τον παρτάκια. Αξίζεις κλάσεις ανώτερα πράγματα στη ζωή σου. Και γω το ξέρω. Και ήρθε ο καιρός! Σηκώνομαι ντύνομαι και αρχίζω να μαζεύω τα πράγματα μου. Μπαίνω στο δωμάτιο στις μύτες και παίρνω το κινητό μου. Τον κοιτάζω για τελευταία φορά και φεύγω. Πάω στο σαλόνι παίρνω τη τσάντα μου και ξαναβλέπω το κινητό του. Ούτε εσύ θα έχεις τίποτα δικό μου πλέον σκέφτομαι και διαγράφω όλες μας τις συνομιλίες.

Τίποτα παραπάνω να θυμάσαι από τα γαμήσια. Αυτό ήμουν μόνο τελικά .η σαρκική του απόλαυση..μία μάλλον από τις πολλές.

Ο πρίγκιπας μου έπεσε από το άσπρο του άλογο τελικά…. και όλα μέσα μου έσπασαν….

Και επιτέλους είμαι ελεύθερη. Ελεύθερη να προχωρήσω…

Last edited: 6 Ιανουαρίου 2015
  2. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Ναι βρε μπισκοτάκι, αλλά από τη στιγμή που έπαιρνε αυτό που ήθελε όποτε το ήθελε, γιατί να σε κρατήσει;

Υγ. Μη θυμώνεις, τα ίδια έλεγα και στον Αντώνη, που νόμιζε ότι η Άνγκελα θα τον έχει μόνιμο εάν της κάνει όλα τα χατήρια

3. luckythirteen

4. Παλιό αλλά καλό

5. luckythirteen

@Seirios_79 θα με πεθανεις εσυ...