Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM: Πώς θα πρεπε να μας αγα(π/μ)άνε...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 27 Μαϊου 2013.

1. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Μα γιατί το λες ?
    Μπορεί πέρα από κατανόηση να ψάχνει και για αγάπη.

2. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Re: BDSM: Πώς θα πρεπε να μας αγα(π/μ)άνε...

Ξέρεις ότι πολλές θέλουμε να τα ξεχωρίζουμε όλα αυτά, κάβλα, υποταγή, αγάπη και λοιπά, να ξέρουμε τι μας γίνετε στο κάτω κάτω  

Όλο κι όλο που λέω είναι ότι σε μια σχέση και BDSM και οτιδήποτε αν δεν έρθει η αγάπη τότε φεύγει η σχέση. Δεν αξίζει, από ένα σημείο κι έπειτα, χωρίς αγάπη  

3. Απάντηση: BDSM: Πώς θα πρεπε να μας αγα(π/μ)άνε...

@ΑuroraBorealis,

περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και λόγος δεν μας πέφτει για το πως το αντιλαμβάνεται και θέλει και ονειρεύεται και έχει ανάγκη να το ζει ο καθένας.
    Δεν θέλω και βαριέμαι να μακρυγορώ.. έχει και ζέστη..
    οπότε θα εστιάσω σε ένα πράγμα..
    Μπορώ να φανταστώ ιδιοκτήτη να μην αγαπά την περιουσία του.. παραδείγματα τέτοια γυρω μας άπειρα.. και σε βδσμ επίπεδο και γενικότερα.
    Δεν μπορώ όμως εγώ με το δικό μου αξιακό σύστημα να τον αναγνωρίσω ως τέτοιον. Οπότε και απορρίπτεται..Ούτε και να υποταχθώ στο τίποτα μπορώ..

κατόπιν αδείας Του Κυρίου μου..

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μεγάλος Γολγοθάς το "Σ'αγαπώ".  

5. Λέξη κενή νοήματος.

6. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Όπου ακούς πολλούς τρόπους να σ αγαπούν....... δεν χρειάζεσαι καλάθι!

7. Skylite

Skylite I don't want to specify

Το μεγαλειο ειναι να σε αγαπούν στην καθημερινοτητα σου... Ετσι θα έπρεπε ήτε του φαίνεται πολύ δυσκολη ή πολυ ανιαρη, τοτε οταν εκεινου του αρεσει καθε σου βλακεια, καθε σου αντιδραση σε καθε περιπτωση του φαινεται ιδανικη, που σε βρισκει χαριτωμενη ακομη κι οταν δείχνεις σαν να σε χτυπησε τρενο μετα απο ξενύχτι ή οταν δεν θα είσαι περιποιημένη και ειναι το φυσιολογικο σου να εισαι έτσι, οταν τέχεις τα ψυχολογικα σου και θα χρειάζεσαι μια αγκαλιά και εκείνος ειναι εκει.... Ετσι θα έπρεπε... Θα έπρεπε να αγαπούν ετσι όπως μπορείς να αγαπήσεις...

Last edited: 14 Απριλίου 2017
  8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ψυχαναγκαστικό το θα έπρεπε.

9. Skylite

Δεν ειναι με αυτη την εννοια... Πιστεψε με αν κάποιοι σιχαίνονται τα πρέπει στον έρωτα και την αγαπη ειμαι και εγω εκει μαζι το καθε μου αντικτυπο....
    Θα έπρεπε να είναι έτσι καπως η πραγματική αγαπη ειναι το νοημα της post

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Πάλι θα έπρεπε. Δε πάει έτσι, ο καθένας αγαπά με τον δικό του τρόπο. Δεν είναι το ίδιο για όλους. :- )

11. Skylite

Εχεις δικιο.....
    Εκφραζω μια μειοψηφια, (στο forum) ...

12. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Έχω μια υποψία πλέον (πλέον = στα 30 μου) ότι περιμένουμε από τους ανθρώπους να μας αγαπούν με τον τρόπο που δεν μας αγαπάμε εμείς.

Περιμένουμε να αγαπάνε τις αδυναμίες μας, επειδή δεν τις αγαπάμε εμείς. Περιμένουμε να αγαπάνε τα λάθη μας επειδή δεν τα αγαπάμε εμείς. Τις ρυτίδες μας γτ δεν τις αγαπάμε εμείς και το παρελθόν μας γτ δεν το αγαπάμε εμείς.

Δεν είναι έτσι.

Κανείς δεν πρέπει να είναι υποχρεωμένος να αγαπάει εκείνα τα κομμάτια μας που δεν αγαπάμε εμείς για να νιώθουμε εμείς ότι βάλαμε 1/5 αγάπης για τον εαυτό μας κ κάποιος άλλος έβαλε 4/5. Δεν είναι έτσι το ολόκληρο. Για μένα πάντα.

Δεν είναι αυτό η αγάπη νομίζω.

Πρέπει να τα εξημερωσεις τα τέρατα. Νομίζω.

Καλό Πάσχα.