Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM: Πώς θα πρεπε να μας αγα(π/μ)άνε...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 27 Μαϊου 2013.

1. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Για μένα όλα έχουν να κάνουν με το τι αναζητούμε εμείς οι ίδιοι.

Συμβαίνει συχνά να μας επιθυμούν αληθινά άνθρωποι που εμάς τους ίδιους δεν μας συγκινούν,
    και είναι ενδεχόμενο κάποιοι από αυτούς να μας αγαπούσαν αληθινά και να ζούσαμε μαζί τους πολλά περισσότερα και ουσιαστικότερα από κάποιους άλλους των οποίων εμείς οι ίδιοι αποζητούμε το ενδιαφέρον.

Και επειδή αυτό εδώ είναι ένα BDSM site, να μας γέμιζαν αυτοί και εκείνες τις συγκεκριμένες πλευρές του εαυτού μας, τις τόσο μοναδικές και ιδιαίτερες για τον καθένα, από τη χαρά τους να μας ευχαριστήσουν, επειδή έτσι το αισθάνονται αυθόρμητα.

Και συνάμα να αποδέχονταν με αληθινή καρτερία και στωικότητα εκείνες τις πλευρές του εαυτού μας που και σε εμάς φαντάζουν ενοχλητικές.

Και υπάρχουν και στιγμές που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας δώσει χαρά, επειδή εκείνες τις στιγμές έτσι αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι μέσα μας.

Και τέλος, στη διάρκεια της ζωής όλων μπορεί να συμβεί να αλλάξουν αρκετές φορές ριζικά οι επιθυμίες και οι στόχοι μας, και ενώ ένας άνθρωπος μας γεμίζει σε τόσα πολλά να υπάρχουν πτυχές του εαυτού μας που μένουν ανικανοποίητες.

Ένας άνθρωπος που σε όλα τα παραπάνω είναι δίπλα μας χωρίς δεύτερη σκέψη είναι κάποιος που για μένα έχει μέσα του τον καταλληλο για εμάς τρόπο να μας αγα(π/μ)άει, αν εμείς είμαστε όσο έτοιμοι χρειάζεται μέσα μας για να το εκτιμήσουμε και να το απολαύσουμε αυτό το σπάνιο απόκτημα.

Καλό Πάσχα κι από εμένα σε όλους.

2. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Είναι όμως υποχρεωτικό, σε περίπτωση που (ισχυρίζεται πως) σε αγαπάει, σε θέλει, σε ορίζει, σε έχει, σε -οτιδήποτε-, να το κάνει παρόλα τα κομμάτια σου που δεν αγαπάς, κάτι που προϋποθέτει απαραίτητα-και ορθώς κατ'εμέ-να γνωρίζει τη σκοτεινή πλευρά σου.
    Για μένα είναι σχεδόν βέβαιο, αν και διόλου προφανές, πως αυτό που τον έλκυσε και τον ελκύει είναι η συνισταμένη της φωτεινής και της σκοτεινής πλευράς, με τη μια πλευρά να επηρεάζει την άλλη με τέτοιο περίπλοκο τρόπο που σε οποιαδήποτε αλλαγή επιχειρηθεί, να είναι υπαρκτός ο κίνδυνος το αποτέλεσμα να είναι μη αναμενόμενο, αναπάντεχο και μη επιθυμητό.

3. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Θα διαφωνήσω.   καλή συνέχεια.

4. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Δεκτή φυσικά η διαφωνία και για τη δοθείσα σημασία του επιρρήματος πλέον.Καλή συνέχεια και σε σένα.

5. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Εμένα τα πολλά πρέπει με ενοχλούν στα συναισθήματα.
    Πρέπει να με αγαπάς για να σε αγαπάω, πρέπει να μου το δείχνεις όπως εγώ θέλω γτ αλλιώς δεν με αγαπάς. Πρέπει να με αγαπάς όπως εγώ πιστεύω.....
    Η ουσία βέβαια και το τι όντως θα πει αγαπάω,πάει περίπατο......
    Υπέροχο πράγμα να σε αγαπάνε, ξέρει το γτ αυτός που το νιώθει. Θα το δείξει έτσι όπως αυτός θέλει. Χωρίς πρέπει και κανόνες. Δεν υπάρχουν πολλοι τροποι αγάπης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το δείξεις όμως.
    Αγάπη δεν δείχνει μόνο η αγκαλιά και το χάδι. Αγάπη δείχνει και η σφαλιάρα και το να σε μαλώνουν.....

6. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Πέρα από το πως βιώνει ο καθένας (προφανώς με μοναδικό τρόπο) την αγάπη, ένα μεγάλο θέμα είναι και το πως την εκδηλώνει:

Συνήθως, όταν κάποιος λέει το: "Σ'αγαπώ", αυτό δεν είναι δήλωση, αλλά ερώτημα επιβεβαίωσης για να ακούσει το: "Κι εγώ".

Με απλά λόγια, αγαπώ=προσφέρω.
    Η ανταπόδοση είναι κάτι που έρχεται φυσικά, και όχι το αρχικό ζητούμενο.

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Θα μπορούσε   Και κάποτε δεν θα μου άρεσε να το σκέφτομαι αυτό.
    Αλλά πλέον (= ό,τι και για τη @MauveDelastrange  ) λέω ότι δεν πειράζει ακόμη και αυτό.
    Γιατί σημαίνει ότι έχει ψυχανεμιστεί έστω τη σημασία του να αγαπάς και να αγαπιέσαι  

8. "τώρα, σ αγαπώ"

9. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αφτιασίδωτα.

10. η αγάπη του άλλου χρειάζεται να σε αφορά.
    διαφορετικά είναι αβάσταχτο βάρος

11. Skylite

Skylite I don't want to specify

Για να μην διαφωνούμε για κατι που σωστα ειπε η Μαντλίν : πως για τον καθε ενα ειναι διαφορετικο πως θα αγαπάει και θα ήθελε να αγαπηθεί ..
    Σε καθε σχεση ειναι αυτονόητο πως θα δημιουργηθεί το ιδανικό μονο για αυτα τα δυο ατομα και για κανέναν άλλον και σε κανεναν άλλον δε ν πέφτει λογος... στις αντιδράσεις του ερωτα και της αγαπης στις ιδιαιτεροτητες της σχέσης και των ανθρώπων που την δημιουργησαν με οτι περυκλειει αυτη η υπόθεση...
    Για καθε ενα ατομο διαφέρει το ιδανικο αλλο μισο του...
    Το μόνο ακομα που θα παραθεσω σαν προσωπική μου πείρα είναι ότι απο αυτα τα πρέπει που δεν τηρήθηκαν επιλθε και ο χωρισμός, τα πρέπει τα κοινά σαν αυτα που εγραψα στη πρώτη μου post στο νημα... Ισως.. Ισως.. Εκει να φαίνεται καμια φορα, σε αυτα τα κοινοτυπα και στα τετριμενα αν κάποιος αγαπαει και σαν Τι...ως κορμι; στατους; επιδοσεις; ολο σου το ειναι - αυτο που είσαι ολακερη-ολακερος ΤΙ;; για καθε ιδους σχεση D/s και βαλιλια...

Last edited: 16 Απριλίου 2017
  12. Carpe_Diem

Carpe_Diem https://www.youtube.com/watch?v=NpJ11NDcpjU

Όταν αγαπάς ενδιαφέρεσαι γι αυτό που είναι καλό για τον άλλον με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Αν μετράς πόσα δίνεις και πόσα παίρνεις είναι συναλλαγή.
    Καλές γιορτές και καλή χώνεψη