Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM: Πώς θα πρεπε να μας αγα(π/μ)άνε...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 27 Μαϊου 2013.

1. étude

étude Guest

όπως αναπνέουμε
    ελεύθερα
    χωρίς πρέπει και μη

2. pegasus.

pegasus. New Member

Οι ανθρωποι πρεπει να ξερουν να αγαπανε οσο πρεπει...Το παραπανω πνιγει, το λιγοτερο αφηνει κενο που πρεπει να καλυφθει...Τωρα για το ποσο πρεπει να γαμα-νε/με, ε, προφανως οσο αντεχει και οσο χρειαζεται ο καθενας για να αισθανεται πληρης ΚΑΙ σε αυτο το κομματι της ζωης του...Το συνηθεστερο προβλημα παντως ειναι οτι οι ανθρωποι που αγαπανε πολυ, γαμανε λιγοτερο απο οσο πρεπει και αντιστροφως αυτοι που δεν αγαπουν αρκετα, γαμανε περισσοτερο...ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ....  

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ποσο ειναι το αγαπαω πολυ;

4. Amoreisa

Amoreisa Regular Member

Δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να αγαπάει με έναν συγκεκριμένο τρόπο...
    Το να αγαπάς κάποιον προ'υ'ποθέτει να τον γνωρίζεις.
    Και δεδομένου ότι όλοι είμαστε τόσο διαφορετικοί,με άλλον τρόπο το δείχνεις και στον καθένα.
    Δεν υπάρχει "πρέπει" για μένα.

5. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Δεν υπάρχει. Έχω την αίσθηση, αν δεν σφάλω, ότι γνωρίζεις κι εσύ, όπως γνωρίζω κι εγώ, για δικούς μας ανθρώπους που αγαπάμε ο καθένας.

6. pegasus.

pegasus. New Member

Αγαπάω πολύ σημαίνει αγαπάω όσο περισσότερο μπορώ τον άλλο άνθρωπο, ανιδιοτελως, με την ελπίδα 1. Να του είναι αρκετό και 2. Να μην είναι παραπάνω από όσο αντέχει Ή αξίζει...

7. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Αγαπώ για εμένα σημαίνει ότι νοιάζομαι για τον άλλο το ίδιο ή και περισσότερο από όσο νοιάζομαι για εμένα. Χωρίς αντάλλαγμα ή στόχο επί αυτού.

8. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

.......ειλικρινά.......

9. desire

desire No one like you https://youtu.be/aZcXD6bCK8U

''''''Το συνηθεστερο προβλημα παντως ειναι οτι οι ανθρωποι που αγαπανε πολυ, γαμανε λιγοτερο απο οσο πρεπει και αντιστροφως αυτοι που δεν αγαπουν αρκετα, γαμανε περισσοτερο'''' ,αυτο το λες βασει καποιας μελετης η κατι αλο?

10. pegasus.

pegasus. New Member

"Το ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΟ"...Καμια μελετη...απλα η μονιμη μουρμουρα ολων των ανθρωπων κινειται γυρω απο αυτα τα 2...ή τουλαχιστον των ατομων που εχω γνωρισει εγω...

11. desire

desire No one like you https://youtu.be/aZcXD6bCK8U

Και μενα το ιδιο ,αλλα αντιστροφως αναλογα ,οποτε μιλαμε για προσωπικα βιωματα.

12. pegasus.

pegasus. New Member

Παντα βασει των προσωπικων βιωματων μιλαμε οταν φιλοσοφουμε -ή αμπελοφυλλοσοφουμε-...