Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM: Πώς θα πρεπε να μας αγα(π/μ)άνε...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 27 Μαϊου 2013.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

2. desire

desire No one like you https://youtu.be/aZcXD6bCK8U

Προσωπικα αγαπαω πολυ,,,,,,,πολυ περισσοτερο ομως αγαπω την ελευθερια της στην αγαπη μου.

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Θα συμφωνησω απολυτα  

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Αν αντεληφθην σωστα απο το ποστ που κουοταρα, το "αγαπαω πολυ" το χρησιμοποιησατε με μια αρνητικη χροια.
    Σε αυτο το ποστ εχει θετικη χροια στην αρχη και αμεσως μετα τρεπεται παλι σε αρνητικη.
    Για μενα δεν υπαρχει ανιδιοτελης αγαπη.
    Επισης δεν μπαινει στο ζυγι "αγαπαω εσενα 2,5 κιλα και τον αλλο 3,7". Ή αγαπαω ή οχι.
    Δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν αντεχει την αγαπη, υπαρχουν ομως ανθρωποι που δεν αντεχουν τις ενοχες.
    Το αν ειναι "αρκετο" για τον αλλον δεν εχει να κανει με την ποσοτητα της αγαπης (που δεν υπαρχει τετοιο πραγμα) αλλα με τους τροπους εκδηλωσης της. Μπορει να φταιει ο αγαπων ή ο αγαπωμενος για αυτο.
    Οσο για το "οσο αξιζει..."... divided by zero  

5. desire

Πολυ σωστα το διατυπωσες.Στον βωμο των ηδονων γινονται οι θυσιες των '''σ'αγαπω''' θα προσθετα.

6. pegasus.

pegasus. New Member

Γιατί οι άνθρωποι ρωτούν για να μάθουν αλλά δεν ξέρουν να ακούν και να αποδέχονται τις διαφορετικές απόψεις; Ας υπάρχει λοιπόν αστερίσκος στις οποίες ερωτήσεις με την εξης υποσημείωση:
    "* Ρωτώ αλλά γνωρίζω, και επιθυμώ όμορφες παραμυθένιες και ΜΟΝΟ θετικές απαντήσεις..."
    Πέρα από το πείραγμα δε, να αντιστρέψω τους ρόλους της "κριτικής επι του λογου και σκέψης του άλλου" και να ρωτήσω κι εγώ απαντώντας στον τιτλο... Μισό να βάλω το καπέλο του σοφουλη...έτοιμος!!!
    "Τστστστστσ, τόση ανασφάλεια, τόση αγωνία να εξηγηθούν τα πάντα! Στο φινάλε, τι σημαίνει "Πως" θα έπρεπε να μας αγαπάνε"; Ένας τρόπος υπάρχει να αγαπάς κι αυτός είναι ο μοναδικός του καθενός... Επίσης τι σχέση-θεση έχει το "πρέπει" μέσα σε μια πρόταση που αφορά την αγάπη;;; Κλπ κλπ κλπ...
    Το έχω πει και σε άλλο ποστ μου, οι επιλογές είναι δύο ως προς εμένα. Σ'αρεσει η γνώμη καποιου και την κρατάς, δεν σ'αρεσει και την πετάς... Δεν την κατακρίνεις ποτέ, ούτε την μειώνεις, γιατί δεν παύει να είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ και ευγενικως μπήκε στον κόπο να προσπαθήσει να σου λύσει μια απορία σου...φιλικά...

7. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Μόνο που τον σκύλο δεν τον ενδιαφέρει να τον αγαπάς έτσι. Είναι εκεί για το αφεντικό του, χωρίς να ζητά τίποτε από αυτό!

8. desire

http://www.awakengr.com/n-agapas-san-skylos/

9. Πως δεν ζητάει.. φροντίδα,περιποίηση αγαπη,ενδιαφέρον.. τα σκυλια νιωθουν κ εχουν ένστικτο σε ποιον θα ειναι πιστά... σε αυτον που θα νιωσουν αγαπη...

10. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Αν είχατε ποτέ έως τώρα σκύλο, θα ξέρατε ότι ακόμη και αν κλωτσήσεις το σκύλο σου, δεν θα γυρίσει να σε δαγκώσει. Θά σκύψει το κεφάλι και θα υπομείνει. Αν δεν το ταισεις, θα μείνει και θα πεθάνει από ασιτία. Δεν θα σε αφήσει.

Αν δεν είχατε σκύλο, κατανοώ τα γραφόμενα σας.

11. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Το σκυλάκι το ενδιαφέρει μόνο να είναι μαζί με το Αφεντικό. Μόνο του μαραζώνει. Ότι και να του κάνει, ακόμη και να το αγνοεί, αυτό άμα είναι κοντά και μαζί, είναι εκεί. Μόνα τους δεν την παλεύουν.

Αυτά έχω δει εγώ, δεν ξέρω.

Last edited: 30 Μαϊου 2017