Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και...γάτες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος SubIrene, στις 2 Οκτωβρίου 2015.

1. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

βγαινεις αγριεμενος με την παντοφλα στο χερι και παταει εξαφανιση για 20-30 λεπτα χεχεχεχε

2. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...Και ταμείο να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας

Λοιπόν, σοβαρά τώρα.

...Δεν το νομίζω.
    Εννοώ, φυσικά,
    ότι αυτό που κάνει ο γάτος δεν είναι περιέργεια.

Παρένθεση.
    Ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα της εποχής μας, ή μάλλον κάθε εποχής,
    είναι το να κρίνουμε πως τα ζώα στερούνται νοημοσύνης, επειδή δεν μπορούν να χειριστούν ένα σμαρτφόουν.
    Τίποτε δεν μπορεί να είναι πιο μακριά από την αλήθεια - εκτός από τη λογική, φυσικά.
    Δεν αμφιβάλω πως αν δώσετε το κινητό σας στον σκύλο σας, μάλλον θα το γλύψει, και θα το καθαρίζετε με τα πανάκια μετά.  
    Αν όμως δώσετε το κινητό σας στο γάτο σας - τα πράγματα θα πάνε αλλιώς.
    Ο γάτος βλέπει πόση ώρα περνάτε μαζί με το κινητό σας, και πόση ώρα αυτός ο πλαστικός αντίζηλός του, σας κρατά απασχολημένους.
    Όπως κάθε γεννημένος Σταρ, ο γάτος σας δεν μπορεί να ανεχτεί να έρχεται δεύτερος στη λίστα των όσων λαμβάνουν τον θαυμασμό σας.
    Και μοιραία, ένα βράδυ που θα το έχετε ξεχάσει στο σαλόνι, θα σηκωθεί αλαφροπατητός να καθαρίσει το λογαριασμό.
    Με την ευλιγισία του αίλουρου, θα σκίσει την νύχτα, και βρεθεί ανύποπτα σε θέση νυχιάσματος του πλαστικού εχθρού.
    Αν σε αυτό το σημείο χτυπήσει φυσικά το κινητό, ο αιλουροειδής τιμωρός θα στραφεί σε άτακτη φυγή, και θα χωθεί στην πρώτη μισάνοιχτη ντουλάπα που θα βρεί.  
    Αν όχι, τότε απλά θα βρείτε το επόμενο πρωί το κινητό σας κάτω, και τον γατίνο σας αραχτό στον καναπέ,
    με το ύφος της ικανοποίησης στα μουστάκια του - ο αντίζηλος τιμωρήθηκε, και καλά θα κάνει να κάτσει στα αυγά του,
    αλλιώς θα του έρθουν και άλλες όσο εσείς κοιμάστε.
    Φυσικά, η ίδια ιστορία συμβαίνει και με τα λαπτοπ σας, και με τα τηλεκοντρόλ σας, και με ο,τιδήποτε ο γατίνος θεωρήσει ότι του κλέβει
    τα χάδια και τον θαυμασμό σας.  

...Ας το πάμε λοιπόν στο βράδυ λίγο πριν το ερωτικό rendezvous.
    Όσο λοιπόν εσύ φίλε γατόφιλε συμφορουμίστα
    αρωματίζεσαι, φτιασιδώνεσαι και αποτριχώνεσαι,
    ενώ παράλληλα αυτοθαυμάζεσαι λαμβάνοντας πόζες ζωώδους ερωτισμού με duckface στον καθρέφτη,
    παρασυρόμενος από τα οράματα των στιγμών έντασης, πάθους, και κράμπας στη γάμπα που θα ακολουθήσουν,
    ο γάτος σε παρατηρεί με μισό μάτι.

Καθώς λοιπόν κλείνεις την πόρτα αποχαιρετώντας το γάτο λες και δεν τρέχει τίποτε,
    ο ίδιος ο γάτος απομένει στο σκοτάδι σκασμένος,
    να βράζει μέσα στο ζουμί του,
    αντιλαμβανόμενος πως
    κάτι απειλεί τον θαυμασμό τον οποίο (δικαιολογημένα) εσύ του οφείλεις.

Την ίδια ώρα που εσύ θα γεύεσαι το κρασί σου από το ποτήρι τουλίπ, και θα μεθάς
    με τα μαύρα μάτια, τα πυκνά φρύδια,
    τα κόκκινα σαρκώδη χείλη και τον σφριγηλό ποπό
    του προσώπου του ενδιαφέροντός σου,
    ο γάτος θα γεύεται την πικρή χολή της απουσίας της πρόσοχής σου,
    και -όπως με την περίπτωση του κινητού-
    θα καταστρώνει στο μυαλό του το σχέδιο
    της μοντεκριστικής εκδίκησής του.

Στην άλλη άκρη της πόλης, η ώρα περνά, το κρασί κυλά
    και τα πιο μεγάλα ψέματα ζωγραφίζονται στα πιο αθώα βλέμματα,
    και εσύ θα πλησιάζεις το πρόσωπο του ενδιαφέροντος με τις καλύτερες των βρώμικων προθέσεων,
    εώς ότου το ένα και αθώο φιλί στο μάγουλο
    (με το ταυτόχρονο χούφτωμα ανάμεσα στα πόδια)
    σας οδηγήσει στην πόρτα του διαμερίσματος σου,
    να χαρτογραφείτε ο ένας τα σφραγίσματα του άλλου με τις γλώσσες,
    ενώ παράλληλα τα ρούχα θα υποκύπτουν στο μόνο νόμο της βραδιάς, το νόμο της βαρύτητας.
    Σε αυτό το σημείο εσύ θα πιστεύεις πως όλα πηγαίνουν κατ' ευχήν,
    και πως η βραδιά εξελίσσεται καλύτερα
    από την αρχική εκτίμηση της μοναχικής θέασης της ταινίας που προσφέρουν τα "Τα Νεα" γι' αυτό το σαββατοκύριακο.
    Μα, αν για ένα λεπτό κοίταζες το βλέμμα του γάτου,
    θα καταλάβαινες ότι πλανάσαι την πλάνην την οικτράν, φίλε μου.

Σύντομα η κρεββατοκάμαρα γεμίζει με τον έρωτά σας,
    και οι τοίχοι αντηχούν με τις μελωδίες του πάθους σας,
    μα κανείς από τους δύο (-ή περισσότερους φυσικά-)
    δεν σκέφτηκε το απλούστερο - ας χαϊδέψουμε το γάτο,
    ή τουλάχιστον ας κλείσουμε την πόρτα.

Ας δούμε τι περνάει εκείνη τη στιγμή από το μικρό μυαλό του γάτου.
    Μπήκες στο σπίτι - οκ.
    Έχεις παρέα - όχι οκ.
    Η παρέα αυτή δεν είναι άλλη γάτα - οκ.
    Η παρέα αυτή μονοπωλεί την προσοχή σου - όχι οκ.
    Δεν προσφέρατε τα σέβη σας με χάδια και οι δύο στο γάτο - όχι οκ.

Αυτές οι προσβολές είναι φυσικά υπερβολικές για να τις δεχτεί ένας Αριστοκράτης.  
    Και μάλιστα μέσα στον χώρο που θεωρεί σπίτι του  

...Καθώς λοιπόν εσύ
    παρασύρεσαι στην τρικυμία του παράφορου έρωτα,
    ο γάτος σηκώνεται από τον καναπέ για να
    ξεπλύνει την προσβολή με αίμα.  

Περπατώντας λικνιστά, με τα νύχια οπλισμένα,
    μοιάζοντας περισσότερο στο μυαλό του
    με προϊστορικό μαχαιρόδοντα
    παρά με τσαμπουκαλίδικο κεραμιδόγατο.

Σε πλησιάζει αργά - και εσύ είσαι απασχολημένος σε ερωτικές υπερωρίες.
    ...Που να περιμένεις τη μαχαιριά την πισώπλατη.  
    Ανάμεσα στα σκέλη σου, κάτι κινείται και τον προκαλεί -
    γι΄αυτό πετάγεται με ορμή, και σε νυχιάζει με μίσος.

Εσύ καταρρέεις επάνω στο κρεββάτι της πρότερης απόλαυσης,
    κρατώντας τα πληγωμένα μέλη και σφαδάζοντας με πόνο,
    ενώ ο(ι) παρτενέρ(ς) σου απομένει(-ουν) έκθαμβος(-οι) να κοιτάζει(-ουν) το γάτο,
    καθώς απομακρύνεται καμαρωτός και αγέρωχος από την σκηνή του εγκλήματος,
    με την τιμή του αποκατεστημένη,
    τη θέση του στην ιεραρχία του σπιτιού (του) επανορθωμένη,
    και την όρεξή του κάπως ανοιγμένη.

...Εκεί φίλε μου,
    καθώς σε περιμαζεύει το ασθενοφόρο
    κάτω από το μασουλητό του αδιάφορου γάτου σου,
    θα εύχεσαι
    να είχες υιοθετήσει καναρίνι.

(Η ψαράκια...Αλλά αυτό ενέχει άλλους κινδύνους.)

Καλημέρες.

Last edited: 3 Οκτωβρίου 2015
  3. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Yπάρχουν 3 είδη γάτων στον κόσμο. Αυτά που ακούνε haydn και χαίρονται *** και αυτά που ακούνε haydn και κακιώνουν!

Οσο για τον δικό μου...

δυστυχώς είμαι στην 3η κατηγορία '' θα σας καταστρεψω ΟΛΟΥΣ, ΝΑΙ ΝΑΙ και την ουρά μου αν χρειαστεί ! εχω έρθει με σκοπό ''

4. Οντας γατομαμα... το καλυτερο ειναι η αγαπημενη του μουσικη... το δικο μου το καμαρι μου που να χανοταν ο κοσμος γυρω της με prodigy εμπαινε σε νιρβανα (αγαπαει και το αντιστοιχο συγκροτημα αλλα οχι τοσο)... οσο μοναχικες κι αν ειναι οι γατες ζουν και σε αγελες..
    Η μουσικη η τηλεοραση κτλ τους δινει την αισθηση παρουσιας... και φυσικα ποοολλαααα παιχνιδια

5. elfcat

elfcat . Contributor

O γάτος μου είναι η Ντροπή των γάτων. Και μετά από οςα διάβασα εδω, επαληθευεται...

Ο γάτος μου, όταν ήταν νεώτερος, πέρασε μια έντονη εσωτερική ψυχική κρίση, η οποία κράτησε καθ' όλη την διάρκεια της νεότητάς του. Δεν μπορούσε να το πάρει απόφαση ότι είναι γάτος και όχι άνθρωπος. Στις κάθε είδους ανθρώπινες δραστηριότητες που ελάμβαναν χώρο μέσα στο σπίτι, και εννοώ καθε δραςτηριοτητς, ο γάτος παρακολουθούσε από μια γωνιά ακίνητος, αμίλητος, σαν άγαλμα, με βλέμμα διαπεραστικό, επίμονο, όλο αναρώτηση. Ουδέποτε παρενέβη, όπως όλα τα κανονικά γατιά, ούτε διεκδίκησε, απλά καθόταν ευθυτενής και κ ο ί τ α ζ ε, κ ο ί τ α ζ ε , κ ο ί τ α ζ ε. Αυτό το βλέμμα κάποιες φορές ήταν αφόρητο.

Σήμερα μετά από χρόνια αυτοψυχανάλυσης και φιλοσοφικής αναρώτησης, τί είναι ο κόσμος, τί είναι ο γάτος... έχει παραιτηθεί. Υποψιάζομαι ότι κάνει κρυφά μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού διότι βρίσκεται διαρκώς σε στάση βαθιάααας χαλάρωσης. Τις λίγες στιγμές που βγαίνει από το ζεν, κάνει ένα ψόφιο νιαρ ζητώντας φαί και μετά επιστρέφει στην ίδια στάση ελαφρώς παραλλαγμένη. Στα δε τεκταινόμενα του σπιτιού, μένει πλέον απαθής, αδιάφορος, συγκαταβατικός, συχνά αποχωρώντας από τον χώρο, αφήνοντας πίσω του τους ανθρώπους που αρνούνται να μεγαλώσουν, να παίξουν. Έχω αποκομίσει την εντύπωση ότι μαλλον τον έχουμε απογοητεύσει ως είδος. Ή απλως εχει γεράσει...

Last edited: 3 Οκτωβρίου 2015
  6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@SubIrene μολις ειδα αυτο το gif πραγματικα τρομαξα  

7. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

"Stop it and pet me, human"

8. gazza

gazza Regular Member

9. Ποοοτεεεε κανενα απο τα παιδια μου!!!!!!! Μονο οτι ξεχνουσα στο παγκο χαχαχαχαχα

10. gazza

gazza Regular Member

xaxax εμενα μου ειχε συμβει....στο πατρικο...

11. Εμενα ειναι υπουλη... ψαχνει στις σακουλες για treats που της παιρνω καμια φορα..

12. obetientpearl

obetientpearl Regular Member

Το δικό μου το γατί...
    Κλείνει η πόρτα, ρίχνει 2-3 νιαουρητά και αυτό ήταν.
    Και γενικά δεν είναι και πολύ του bdsm, απλά πάει και παίζει αλλού.

Τυχερή γατομάνα.