Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και...γάτες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος SubIrene, στις 2 Οκτωβρίου 2015.

1. Ψιτ... ούτε και πριν υπήρχε  

2. Tα χρόνια που προλάβαμε αρκετοί από εμάς (80s - 90s), στα παιχνίδια των αγοριών (μιλάω για επαρχία) έπαιζε αρκετή
    καφρίλα. 10-11 χρόνων κυνηγούσαμε γάτες, καθώς και άλλα ζώα, πετάγαμε μέχρι και δυναμιτάκια σε αυλές προσφυγικών σπιτιών,
    σαν κι αυτές που βλέπει κανείς, ακόμα, στην Ν. Φιλαδέλφεια / Χαλκηδόνα. Δεν ήταν από μίσος, βέβαια, κάτι μας μάθαινε όλο αυτό......

Μετά... φτιάξαμε την 19 Νοέμβρη  

3. ΄Ατσα και πλάγια γκρίζα διαφήμιση ξεγκαυλωτίκ υπηρεσιών στα φετσιμπόλια....  

4. Moυ "άρεσε" που τις προάλλες μπήκες σαν σίφουνας σε ένα thread μου για να μας πεις πως δεν είχε μεγάλη σχέση με
    το BDSM να φύγει από το discussion.
    Ενώ αυτό εδώ έχει???????????????????????????????? Βουδουσουμού και γάτες ΒΟΥΔΟΥΣΟΥΜΟΥ ντισκάσιον?
    Εκτός αν έχει καμία σχέση η ατομική περίπτωση αλλεργίας με το bdsm και την γιαγιά σου  

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Δεν σε εννοησα ....

6. Λέω ρε παιδί μου, τι σχέση έχουν τα γατιά με μια εκδήλωση και κατ' επέκταση....με το bdsm discussion (την ιδία ερώτηση έκανα και στον ιππότα πιο πάνω αν δεις)

Οπως έγραψες τη φράση σου είναι σαν τα γκρίζα διαφημιστικά των ΑΝΕΛ  

7. Siren_Peisinoe

Λολ, όντως.  
    Ασχέτως προθέσεως διαφορετικής

8. Αργείς να τα πιάσεις όμως ρε πουλάκι μου...
    Αχ, δεν είσαι γάτα ... δεν....

9. Siren_Peisinoe

Δε φημιζομαι για την ευστροφία μου μόλις ξυπναω. Τι να κάνουμε.  

10. Να πιεις καφέ ΑSAP.. μπας και γατέψεις

11. SubIrene

SubIrene Dreamer of Dreams

Εντάξει, έχω γελάσει πολύ με τις απαντήσεις σας και τα GIF σας! Να'στε καλά!χαχα
    Μάλλον οι δικές μου γάτες τραβάνε κάποια ζόρια περίεργα ή ίσως οι δικές σας τραβάνε ζόρια περίεργα δεν ξέρει κανείς τι να πιστέψει με τούτα τα πλάσματάκια του Σατανά!

Η μουσική δεν φαίνεται να τις ηρεμεί, (άσε που το ένα είναι εν μέρη κουφό,τι μουσική με λέτε;; 
    Τώρα αυτό περί εκδίκησης ότι δεν τους δίνουμε σημασία...ναι άνετα παίζει. Ειδικά το μικρό μας είναι εγωκεντρικό αρσενικό,η αλήθεια να λέγεται!

Και φυσικά, και είμαι σκλάβα τους, κατανοώ απόλυτα ότι και χάρη μου κάνουνε που είναι εδώ και μας ανέχονται!

12. Brainman

Brainman Deep in a fe mind