Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και γυναικεία αμφισεξουαλικότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 8 Ιουνίου 2010.

1. Elysium

Elysium Contributor

Έχω παρατηρήσει πως πολλές γυναίκες στο παρόν forum δηλώνουν αμφισεξουαλικές.

Δυστυχώς δεν υπάρχει στατιστικός δείκτης που να παρουσιάζει τον sexual orientation μόνο για το γυναικείο φύλο, αλλά μια απλή παρατήρηση αρκεί για το παραπάνω συμπέρασμα.

Υπάρχουν ιδέες και απόψεις σχετικά με το λόγο που παρατηρείται μεγάλη συμμετοχή αμφισεξουαλικών γυναικών στο bdsm;

2. Raistlin26

Raistlin26 Regular Member

Απάντηση: Bdsm και γυναικεία αμφισεξουαλικότητα

Η γυναικα ρέπει συμφωνα με την εμπειρια μου στην αμφισεξουαλικοτητα πολυ πολυ περισσοτερο απο τον αντρα. Ισως φταιει η φύση, ισως ειναι η εμφυτη αναγκη της και ικανοτητα να εκφραζει την αγαπη της μέσω της ερωτικης επαφής. Αυτό εξηγει το γιατί οι γυναίκες ειναι σε μεγαλυτερο βαθμό αμφισεξουαλικές απο τους αντρες. Γιατι όμως τις βρίσκεις εδω σε μεγαλύτερο βαθμό? Μα φυσικά γιατι η κοινωνία εχει ταμπου-ποιησει την αμφισεξουαλικοτητα στις γυναικες όπως και την εννοια της υποταγης. Εδω μέσα οι γυναικες ειναι πιο ελευθερες (σαφως πισω και απο την ανωνυμια του διαδικτυου) και μπορούν να δηλώσουν πιο ευκολα τι ζητανε και τι ειναι.
    Αμα τις ρώταγες ομως πόσες το δηλώνουν και εξω , στον κοσμο ελευθερα οτι ειναι ετσι , τοτε μαλλον θα εβλεπες να το αρνουνται.
    Νομίζω απαντησα σε όλα τα σκελη της ερωτησης σου.

3. Dante

Dante Regular Member

Το πραγματικό ερώτημα είναι, πόσες αμφίβιες γυναίκες έχουμε στο παρόν forum;

Απλά τα πράγματα. Σύμφωνα με συγκεκριμένες θεωρίες στις οποίες έχω προαναφερθεί, ένα τεράστιο μέρος του πληθυσμού θα μπορούσε να ελκυόταν από το αντίθετο φύλο των προτιμήσεων του/της, υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Aka, οι κοπέλες του φόρουμ βρίσκονται σε μια αρκετά ανοιχτή κατάσταση σεξουαλικότητας, στην οποία κατάσταση μπορούν να δεχτούν πιο εύκολα την αμφιφυλόφιλη τους υπόσταση. Για τους άνδρες, όπως καταλαβαίνεις, παραμένει κομμάτι δύσκολο.

Επίσης δε γνωρίζεις πόσες γυναίκες που βλέπεις στο δρόμο έχουν αμφί τάσεις, αν το παραδέχονται και αν το έχουν βιώσει. Οπότε δεν παίζει θέμα σύγκρισης.

Τέλος, η πραγματικά ενδιαφέρουσα 'ομάδα' είναι οι switches, οι οποίοι, άνδρες και γυναίκες, παρουσιάζουν μεγάλα ποσοστά αμφιφυλοφιλίας, καθότι κλασσικοί αναποφάσιστοι  

4. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Bdsm και γυναικεία αμφισεξουαλικότητα

Με κίνδυνο να τ' ακούσω από το νηματοθέτη, λέω να βγω λίγο off topic.

Πιστεύεις πως οφείλουμε να αναζητήσουμε τα αυξημένα ποσοστά αμφισεξουαλικότητας στις γυναίκες (τόσο εδώ όσο και στον "έξω κόσμο") σε σχέση μ' αυτά των αντρών στη φύση τους; Γιατί κάτι μου λέει πως έχει να κάνει περισσότερο με την εικόνα που υπάρχει για την αμφισεξουαλικότητα και κατ' επέκταση τις επαφές ανάμεσα στα άτομα του ίδιου φύλου; Ας είμαστε ρεαλιστές: οι επαφές ανάμεσα σε γυναίκες είναι πιο αποδεκτές απ' ότι ανάμεσα σε δύο άντρες. Επομένως, μία γυναίκα μπορεί πιο εύκολα να μπει στη σκέψη να αναζητήσει την ερωτική της ικανοποίηση μ' αυτό τον τρόπο. Αντίθετα, ένας άντρας, υπό το φόβο ίσως του στιγματισμού, να αρνούνταν ακόμη και να το σκεφτεί, πόσο μάλλον να το κάνει πράξη.

5. Nesaea

Nesaea Guest

Απάντηση: Re: Απάντηση: Bdsm και γυναικεία αμφισεξουαλικότητα

Θα συμφωνησω. Νομιζω πως ειναι τοσο απλο. Και οι αντρες με τις κλασσικες φαντασιωσεις τους για παιχνιδια μεταξυ γυναικων εχουνε βοηθησει στο να γινεται πιο αποδεκτη η αμφισεξουαλικοτητα των γυναικων, για να μην πω και επιθυμητη στις βδσμ (και οχι μονο) σχεσεις. Το ερωτημα ειναι ποσο ανοιχτομυαλοι και ανεκτικοι ειμαστε ολοι μας οσον αφορα την αμφισεξουαλικοτητα των ανδρων και πως θα μπορουσαμε να βελτιωθουμε. Τα συζηταμε, τ'αναλυουμε αλλα οταν μας αφορα προσωπικα...τι γινεται;

6. Raistlin26

Raistlin26 Regular Member

Ισως εχεις δικιο , ισως όχι... Δεν θέλω να το συζητησω αυτο γιατί ισως φανω και λίγο στενομυαλος...
    Παντως ναι , όντως βγήκαμε εκτος νήματος

7. Nesaea

Nesaea Guest

Δεν καταλαβαινω γιατι βγηκαμε εκτος νηματος. Εκτος αν πρεπει να δεχθουμε ως γεγονος οτι εκει εξω και συνεπως εδω μεσα, υπαρχουν περισσοτερες αμφι γυναικες απο αντρες. Προσωπικα μιας και δεν μας εχεις δωσει καποιες στατιστικες, επιτρεψε μου να αμφιβαλλω.

Εαν το ερωτημα ειναι γιατι εχουμε περισσοτερες δηλωμενες αμφι γυναικες απ'οτι αντρες, τοτε απαντησα.

Last edited by a moderator: 8 Ιουνίου 2010
  8. Syrah

Syrah Contributor

https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t19755/