Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και εμφανιση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Chris69, στις 8 Μαρτίου 2017.

1. lexy

lexy .ti.va.

Εγώ τον χρειάζομαι όμορφο._

2. prettylilstoy

prettylilstoy Cap ou pas cap?

Θαρρω και θεωρω.... Οταν έχει κανει raid τον εγκέφαλο καποιος... Ειναι ο πιο πιο πιο όμορφος απο ολους!!  

3. l1v3l0v3d

l1v3l0v3d ˌserənˈdipitē

χαχαχαχχα @cadpmpc που το βρηκες ρε φιλε αυτο το κομικ?????/ κλαιιιιω

4. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Εγώ εκτός από όμορφη, θέλω να είναι:

Α ισιόδοξη (τις περισσότερες φορές)
    Β υζαρού (όχι απαραίτητα τεράστια)
    Γ αμεύσιμη (Αγγλιστί: Fuckable)
    Δ ιεστραμμένη (Απαραιτήτως)
    Ε λεύθερη (από προκαταλήψεις, ταμπού, καθωσπρεπισμό)
    Ζ ουζουνιάρα (κάποιες ελάχιστες φορές)
    Η δονήστρια (βλέπε: Δ)
    Θ ερμή (τα χειμωνιάτικα πρωινά Κυριακής)
    Ι διαίτερη (ξεχωριστή με διακριτικό τρόπο)
    Κ αυλιάρα (βλέπε: Δ)
    Λ ιγομίλητη (το δυνατόν)
    Μ αγέρισσα (καλό το delivery, αλλά μην φλομώσουμε στα μπέργκερ)
    Ν αζιάρα (συνέχεια)
    Ξ υπόλητη (συνέχεια μέσα στο σπίτι)
    Ό μορφη (ειπώθηκε ήδη)
    Π ρόθυμη (να ακολουθήσει)
    Ρ ουφήχτρα (you know what I mean)
    Σ κύλα (Αγγλιστί: dog)
    Τ σούλα (ΜΟΥ)
    Υ ποτακτική (βλέπε: Δ)
    Φ ετιχίστρια (βλέπε: Δ)
    Χ αρωπή (το αντίθετο της γκρινιάρας)
    Ψ ηλή (το δυνατόν)
    Ώ ριμη (για την ηλικία της)

Πολλά ζητάω;

Last edited: 4 Απριλίου 2017
  5. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Τις θάλασσες περπάτα!

6. Brigitte

Brigitte Contributor

Δε νομίζω ότι η σωματοδομή είναι αυτή που κάνει κάποιον Μaster. Και κάποιος καχεκτικός μπορεί άνετα να σ' έχει στην χοροπήδα, να σε λιώνει ανελέητα ή να σε σαδίζει τόσο πολύ ψυχολογικά και να του λες και ευχαριστώ πολύ.
    Έχει να κάνει πρώτα απ' όλα με το εάν κάτι είναι εκ του φυσικού και όχι προσποιητό και δεύτερον με την χημεία-αλληλεπίδραση με το υ μέλος. Και 2 μέτρα να είναι το υ αν ο άλλος είναι αληθινά κυριαρχικός, τα πάντα είναι μονόδρομος.

Υ.Γ. Κάποτε που είχα υ και του λόγου μου, ήταν πάντοτε πολύ μεγαλόσωμοι σε σχέση με 'μένα, πολύ πολύ μεγαλόσωμοι γενικά μπορώ να πω. Αυτή η αντίθεση ήταν όντως κάτι που μου ξυπνούσε πολλά σαδιστικά ένστικτα, δεν ξέρω γιατί , ίσως γιατί ο όγκος τους μου απέπνεε μία ανθεκτικότητα  

7. Ntyrse

Ntyrse Regular Member

Η προσωπικοτητα καθοριζει αμφοτερους τους ρολους, η σωματοδομη επικουρεί μονο

8. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Μ αρεσει η αισιοδοξια στους ανθρωπους. Σου ευχομαι απο καρδιας να τις βρεις.

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δεν χρειάζεται να είναι όλοι όμορφοι. ^-^

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Υπάρχει ένα σακουλάκι με στερεότυπα ( και ίσως καλά κάνει και υπάρχει, για όσους/ες τους/τις αρέσει ) τ' οποίο κατ΄αναλογία "ανοίγει" και πλουτίζει ( ή φτωχαίνει, αφού θέμα αντιλήψεως είναι κι αυτό ) τους παροικούντες την βουδουσουμική Ιερουσαλήμ.
    Μέρος απ' τα καλούδια - ή τα κακούδια του και πολύ chicε νεωτερισμός - έχει να κάνει με την εμφάνιση. Ίσως για κάποιους/ες ( δεν ξέρω ούτε σ' αυτό το θέμα πόσους/ες και ειλικρινά ούτε αυτό μ' ενδιαφέρει να το μάθω ) η κτήση των όποιων βουδουσουμικών εχεγγύων να παρουσιάζει την ίδια δυσκολία με το γίνει κάποιος γιατρός.
    Τουτέστιν, να έχει εντρυφήσει ( ν ) χρόνια στα ουσιώδη καθώς και στα παρεπόμενα του όποιου status του ( αν είναι δυνατόν, δίπλα σε "αναγνωρισμένους" δασκάλους του "χώρου" ).
    Να ικανοποιεί στο έπακρο την όποια ιδέα/φαντασίωση/αντίληψη θα είχε για το status του ο όποιος πιθανός ή πιθανολογούμενος συμπαίκτης του ( τουτέστιν, "μπάτσες" όσο χρειάζεται, στοργή όσο χρειάζεται, προδέρμ όσο χρειάζεται κουλουπού κουλουπού και όλ' αυτά ακόμη και κατόπιν όσφρησης των νυχιών του ).

Να μην βάλουμε στη μέση και την "πρότυπη" ανά status εμφάνιση? Δηλαδή, Master/Dom με σωματοδομή Ηρακλή ( όχι με δέρας ή προβιά, αλλά με αυστηρό κουστούμιον γιατί πλέον είμαστε μονδέρνοι ). Mistress_Domme από Frau Καταστρόφεν σε λεπτπίλετη Αφροδίτη αναδυόμενη ( αναλόγως του σωματότυπου του πιθανού/λογούμενου σκλαβιού καθώς και της όποιας κάϋλας του. Ουδέν μεμπτό ). Sub ( υποβρύχιο ή όχι ) ανεξαρτήτως φύλου σε ρόλο εμφανισιακού jolly, αλλά πάντα εύθραυστου, όσο γίνεται πιο άβουλου και με το κλάμα στην κωλότσεπη.

Υπάρχει βέβαια και ο άλλος μύθος και μάλιστα double face ( θα ήταν μονάχα μύθος ? ). Απ' την μια όψη, ότι ο βουδουσουμάνθρωπος θα ήταν by default πατσαβούρης που για να μαμήσει/μαμηθεί κατεργάζεται διαφόρων τεχνασμάτων, που θα του παρείχε ο "χώρος". Απ' την άλλη όψη, ότι το βουδουσουμού δεν δίνει την παραμικρή αξία στο περιτύλιγμα ( λέγε με εμφάνιση ), αλλά του αρκεί η σωστότερη δυνατή Κυριαρχία/υποταγή ( και ότι να θέλει κάποιος/α να βουδουσουμιάσει με κάποιον/α που να του/της αρέγει εμφανισιακά - ή μόνον εμφανισιακά - θα ήταν τζιζ ).

Τεσπα, φασούλι το φασούλι γέμισε το γάλα τρίχες ( που λέει και μια παροιμία και δεν αναφέρομαι στο νήμα ). Τόσοι άνθρωπες, τόσα γούστα, ακόμη περισσότερες καταστάσεις/περιπτύξεις/συμβάντα - χρονικά βραχέα ή όχι - και ίσως πάντα περί ορέξεως ο καθέναςτηνπίταπουορέγεταιεκείνητηστιγμή.

Ευτυχείτε και καλά σαπακιάσματα ( ψυχολογικά, σωματικά ή και τα δυο )

Υ.Γ.

Όποια παράλειψη μου ( π.χ. η μη αναφορά στο παχυλό πορτοφόλι του εισαγωγικού post καθώς και τα περί συμπεριφοράς γενικότερα ) ήταν συνειδητή και ηθελημένη ( αφού σύμφωνα μ' ένα "δάσκαλο" μου σ' έναν άλλο και σίγουρα εξωβουδουσουμικό τομέα, τα εκ του περισσού δεν πάνε ποτέ χαμένα και οι υπερβολικές γαρνιτούρες, όσο κι αν πνίγουν το πιάτο, δεν βαραίνουν το "στομάχι". Πάλι καλά που σ' αρκετά πράγματα τον άκουγα, μόνο για να ξέρω τι ν' αποφεύγω/μην κάνω ποτέ μου ). Μάλλον γιατί έχουν ειπωθεί και ξανά ειπωθεί ( όπως σχεδόν τα πάντα ).  

Last edited: 5 Απριλίου 2017
  11. Master NK

Master NK Regular Member

Διαβαζοντας αυτο το νημα μου μπηκε η ιδεα να το δουμε απο διαφορετικη σκοπια...δηλαδη θα ποσταρω μια φωτο απολυτα ρεαλιστικη και τωρινη [μεσα στο 2017] απο πραγματικο γεγονος απο εναν βδσμικο γαμο με την σκλαβα να ειναι στην ηλικια των 29 ετων και Τον Dom στα 50 ετη [στην απολυτη ερμηνια του ζευγους ειναι babygirl-Daddy Dom]. Φυσικα δεν εχει καμια απολυτως σχεση με οποιαδηποτε στημενη η εμπορικη φωτογραφηση.
    Τωρα γραψτε πως το βλεπετε η χαρακτηριζετε την εν λογο φωτο η γεγονος μεσα απο τα δικα σας ματια και θελω...

Last edited: 4 Απριλίου 2017
  12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Απο εμφάνιση μια χαρά είναι οι άνθρωποι, εγώ όμως δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να σχολιάσουμε; Διαφορά ηλικίας; Το γάμο; Το είδος της σχέσης;