Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και ηλικία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Cloud13, στις 1 Φεβρουαρίου 2021.

1. Gaijin

Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

επειδή οριακά απέφυγα την μετωπική με την κρίση των 40 , νομίζω ότι οι διαχειριστές θα πρέπει να κλειδώσουν το νήμα πάραυτα  

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Παιδιά του Τσερνομπίλ ενωθείτε... Σκεφτείτε πόσα έχουμε ζήσει...
    Από το νέο μπιγκ μπανγκ του Πριπιατ, μέχρι τους Thundercats, τα μόνα ζυγά και το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ...
    Βρε τι κάνει το ΝΟΥΝΟΥ!

3. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Και μόνο που ζήσαμε ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο θα έπρεπε να ντρέπονται και να μας κοιτάξουν όχι να μας λένε και "μεγάλης ηλικίας" αλλά ο κ ε ι.

4. Gaijin

Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

Ναι ρε κοπελία!Ετσι
    Ένα πράγμα μονο δεν χώνεψα ποτέ . Αυτός ο Μαμρα ο παντοτινός όλο μεταμορφωνότανε και όλο τον πούλο έπαιρνε!

5. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Ντρέπομαι που δεν μπορώ να πω ότι έζησα την εποχή προ ΠΑΣΟΚ, ώστε να μπορέσω να αποτυπώσω πλήρως το μεγαλείο του.

6. margarita_nikolayevna

Άφες αυτοίς ου γαρ οιδασι τι πιούσι... Που λέγαμε και στα χρόνια μας 

7. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Θα έφταιγε το χαρτί υγείας που χρησιμοποιούσε λογικά, έπρεπε να δοκιμάσει και καμιά άλλη εταιρεία

8. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Πωπωπω σε νιώθω.. Άρχισαν ήδη να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια.. Ήχος από κομπολογια έρχεται στα αυτιά μου και ατάκες τύπου "αααχ αυτοί οι νέοι" .. τς τς τς

9. Brt

Brt #ολαπολυ

Έκλαψα

10. margarita_nikolayevna

Ναι αλλά πίστευε στην αιωνιότητα 

11. margarita_nikolayevna

Έχω δακρύσει 

12. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Παραλίγο;