Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και ηλικία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Cloud13, στις 1 Φεβρουαρίου 2021.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες...
    Τόσα πονοκαυλιάρικα βρίσκονται στα πέριξ...

2. Gaijin

Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

έκανε κι αυτός τα λάθη τους όπως όλοι.Οταν ήμασταν νέοι δεν ακούγαμε.
    Μου έλεγε η μανούλα μου μάθε ρε κωλόπαιδο για τα μερλό της νότιας Γαλλίας μπας και γνωρισεις την @MauveDelastrange ξεροκέφαλος εγώ έμαθα για τα σαρντονέ .  

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Αμ εγώ ο τραχανοπλαγιάς που μέχρι ούζο εγνώρισα...

Last edited: 2 Φεβρουαρίου 2021
  4. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Αχά.

5. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Όσοι έδωσαν με δέσμες πανελλήνιες άπλωστε τα χέρια να κρατηθούμε, να τρέξουμε στα λιβάδια, να χοροπηδησουμε σαν παιδιά, να φωνάξουμε "κάτω ο Μέτερνιχ!!" (Για τους τριτοδεσμιτες το τελευταίο) και μέτα να ξαπλώσουμε στα χόρτα για να πάρουμε και καμιά ανάσα.

Και να φωνάξουμε και κανέναν να μας βοηθήσει να σηκωθούμε.

6. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Εδω εχει γεμισει ο τοπος μπαρμπαδελια και καυλοθειες ανω των 35. Τσαγερι παππουδερι. Οποιο ποστ να σηκωσεις απο κατω θα τους βρεις.
    Μαθουσαλα αγαπη γλυκεια μου, που ελεγε κι ενας τραγουδιστης της προηγουμενης χιλιετιας που σημερα θα ονομαζοταν Kaj JeanG-Dis

Κστι λιγοι νεοι κατω των 30 που σκανε μυτη, κρυβονται και δεν πολυγραφουν ή δηλωνουν μεγαλυτεροι για ευνοητους λογους, καθως κυριαρχοβουδουσουμιαρης ετων 20τρεχα ειναι το ιδιο σπανιος με CEO της ιδιας ηλικιας. Παντως καπου εδω κουρνιαζουν οι ολοφρεσκοι, ας μην πολυγραφουν. Με λιγη υπομονη και ψαξιμο θα τρακαριστειτε.

7. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Μεγάλες ηλικίες λέει...
    Όλα πάνε αναλογικά.Όσοι έχουν μεγαλύτερα αδέρφια,δε πα να φτάσουν κι 80;θα είναι πάντα οι "μικροί" 

8. sapfw

sapfw out of order Contributor

αφιερωμένο  
     ​

Last edited: 1 Φεβρουαρίου 2021
  9. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Κάτσε να κατεβάσω τον τόμο με τα Βαβυλωνιακα βασανιστήρια γιατί ως εδώ ήταν.

10. Brt

Brt #ολαπολυ

Εγώ στο μιλενιουμ εβγαλα το μόντεμ από την πρίζα γιατί θα μηδενίζονταν λέει τα ιντερνετς και θα μας έκαιγαν τους υπολογιστές. Μια κολλητή μου είχε βάλει ποστ-ιτ πάνω στην κάμερα γιατί λέει θα έμπαιναν από τσι κάμερες και θα μας παρακολουθούσαν. Τώρα όλες μαζί θα κάνουμε το τσιπάκι-εμβόλιο τον Απρίλη...

11. iolanda

iolanda Contributor

Αισιόδοξη σε βρίσκω  

12. KYRIOS-OLA

KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

Στo βδσμ οι σχέσεις Κυριαρχίας - υποταγής, έστω και οι πρόσκαιρες, θέλουν ώριμους χυμούς για να λειτουργήσουν. Θα προσπεράσω τα εδέσματα που χρειάζεται ένα παλαιωμένο κρασί και θα σταθώ κυρίως στην παρέα που του αξίζει. Η ώριμη σάρκα, με σχετική συναισθηματική ολοκλήρωση, για να λειτουργήσει βδσμικά χρειάζεται να οσμίστει και να γευτεί ώριμους χυμούς, ώριμες συμπεριφορές, ώριμο βλέμμα. Αντίστοιχα συναισθήματα κι επιθυμίες δημιουργούνται από τον Άλλον, είτε προκειται να κυριαρχίσει είτε να υποταχθει. Αλλιώς, χωρίς τον ιδιο βαθμό ωριμότητας, θα είναι ακόμα ένα σεσσιον δοκιμής ή και ματαιοδοξίας με επίγευση που δεν διαρκεί. Όλα αυτά δεν τα εμποδίζει η πραγματική ηλικία των συμμετεχόντων ή διαφορά μεταξύ τους, τα εμποδίζει η διαφορετική συναισθηματική ωριμότητα τους. Ακόμη και μεταξύ μεγαλυτέρων ηλικιών υπάρχει διαφορετική ωριμότητα, απλά στις νεώτερες φαίνεται – αντιλαμβάνεται - πιο εύκολα. Και μια αμήχανη βδσμική σχέση είναι χειρότερη από μια βανίλα, ίσως γι αυτό τις τελευταίες βρίσκεις πιο εύκολα. Πιθανόν ακόμα πείθεις δύσκολα κάποιον πολύ πιο ώριμο από εσένα να αποδεχτεί την κυριαρχία σου επάνω του, οπότε και ο ίδιος με ασφάλεια το γυρνάει εύκολα και γρήγορα στη βανίλα σχέση