Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και κατινιές

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SensualTorturer, στις 6 Φεβρουαρίου 2009.

1. Elune

Elune Priceless

Indeed! Και μετά πάει σε αλλον Κ και θάβει τον προηγούμενο!! Χαχα. Σουρεάλ

2. Δε νομίζω να έχει να κάνει συγκεκριμένα με το χωρο. Παντού θα συναντήσεις κατινούλες(αντρες και γυναικες). Μια ιστορία έχουν να πουν και αυτοί, αφήστε τους να τη πουν να τους φύγει το μαράζι. Κυρίως όμως πρέπει να τους συστήσουμε ψυχολόγο.

3. Elune

Elune Priceless

Το ψήνεις να ανοίξουμε ένα; Χρυσες δουλειές βλέπω να κάνουμε.

4. Ανθρωπέ μου!

5. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

κι ακομα δεν εχει στεγνωσει το μελανι στο τατουαζ  

6. Baron Shamedi

Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

Το αστειο με την κατινια ειναι οτι ειναι σαν την πρεζα, οι κατινες δεν μπορουν να κανουν χωρις την δοση τους. Και εσεις που σημερα και καλα καυτηριαζεται καποιους και καποιες, οχι δεν κανετε τις κατινες. Αυριο θα βρεθειτε στο μερος τους. Γιατι ειπαμε, η κατινα, το ματι της κατινας το βγαζει, αν δεν το βγαζει ηδη πισω απο την πλατη σας. Και εκει να δω ποσο θα γελατε. Να τα σουρνεις σε καποιους ειναι διαφημιση. Και σιγουρα αν σας βλεπουν εκεινοι που δεν ξεκατινιαζετε, γελουν και τριβουν τα χερια τους απο ευχαριστηση. Η χειροτερη τιμωρια η χωσιμο ειναι η αδιαφορια αγαπητοι συναδελφοι

7. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Μια άλλη πληγή είναι και τα διπλά προφίλ μελών.

8. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

"κλώνοι" στην καθομιλουμένη

9. Baron Shamedi

Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

Η μεγαλυτερη πληγη ειναι oι διπλες φατσες παντου, ενα προφιλ, ενα κουστουμι, ενα ατομο, αλλα η μουρη doubleface. Εκτος και αν ολοι ζουμε μονο εδω μεσα, κατι που δεν νομιζω για κανεναν μας

Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2015
  10. Ε, ρε κόλλημα με τους ψυχολόγους το άτομο το παρφέ

11. brenda

brenda FU very much

Θέλεις να μας πεις @Δίας ποια είναι αυτή η υ που τον βρίζει? Έτσι από περιέργεια ρωτάω....Γιατί κάποιος βιαστικός κύριος μίλησε για μελάνι που δεν στέγνωσε ακόμη στο τατουάζ, υπονοώντας σαφώς και προφανώς εμένα...Αν και εσύ μιλάς για μένα να το ξέρω δηλαδή, γιατί δεν θυμάμαι να έβρισα ποτέ κανέναν, πολύ περισσότερο αυτόν που υπονοείται...
    Το κατινάζ έχει απογειωθεί στο εν λόγω θέμα...Εγώ γνωρίζω ότι οι φέροντες ανδρικά γεννητικά δεν μιλούν με υπονοούμενα...(και δεν αναφέρομαι σε σένα Δία, απλά από σένα ξεκίνησε το σημερινό κατινογαϊτανάκι, εκτιμώ ότι προσπάθησες να το κλείσεις και να αλλάξεις θέμα, αλλά δυστυχώς εσύ το ανέφερες) όταν γνωρίζουν κάτι με στοιχεία το λένε ευθέως και κάποιοι θα πάρουν κι άλλη τροφή για κακοπροαίρετα και φαντασιόπληκτα σχόλια...(κατά τα άλλα τους πείραξαν οι κατίνες...)

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

δε λειτουργούν τα ignore;

Λυπηθείτε μας λίγο γαμώ. λολ

Last edited by a moderator: 25 Φεβρουαρίου 2015