Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και σκοτάδι…

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 31 Ιανουαρίου 2016.

1. Τι γελάς μαρη νυχτεριδα?!
    Μπορεί να μην εννοούμε το ίδιο πράγμα με το παιδί.. έχω βάσιμες υποψίες δηλαδή! Και μόνο ότι δηλώνει. σκλάβος και έχει φωτό μια γυναίκα δεμένη να την "βασανίζει..! " νομίζω τα λέει όλα!! Παραπλανητικοτερη φωτό και απ την δική μου που δηλώνω brat bottom και η λιονταρινα φωνάζει στον λιονταρινο!

2. conner

conner Contributor

δεν είναι νυχτεριδα

@sokolata... αλλάζω... γίνομαι πιο gothic καθε μέρα που περνάει....

3. Για γίνε πιο συγκεκριμένος! Αλλάζεις?και γίνεσαι τι ακριβώς?!!

4. conner

conner Contributor

γίνομαι πιο dark... Mπαίνω στο σκοτάδι... αφήνω τα φετιχ μου σαν switch και γίνομαι πιο DOM...

5. Άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...
    Ναι.. εμ.. να γίνεις παιδί μου!! Να γίνεις!! Απλά να ενημερώνεις από την αρχή για τα φετίχ σου μην έρθει καμία δόλια να την μαστιγωσεις και την κλυσματωσεις στο σκοτάδι.. θα σου κάνει καμία μήνυση να τρεχουμε να μην φτάνουμε..

6. conner

conner Contributor

Σκοτάδι και BDMS......

7. brenda

brenda FU very much

Ο άντρας ο καινοτόμος αλλάζει μέχρι και το ακρωνύμιο... 

http://www.abbreviations.com/BDMS

Business Decision Management Solution? 

8. conner

conner Contributor

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    BDSM ήθελα να πω αλλά μου ξέφυγε... γενικα΄μπερδευω γράμματα γιατί γράφω άτσαλα
    αν δεν μου το έλεγες δεν θα το πρόσεχα

9. Brigitte

Brigitte Contributor

Πιο dark διαβαζω, για εισοδο στο σκοτάδι διαβαζω, εγκαταλειψη των υποθετων και των κλυσματων που τοσο αγαπας υποθέτω, μεγαλύτερη Domοποιηση καταλαβαινω, πολυ γυμναστήριο διαβασα αλλου, μαγειρεύεις ( έχουμε δει ολοι τις δημιουργίες σου)....
    Προβλέπω ο @conner να γίνεται ο Υπέρτατος Κυρίαρχος και 'συ @sokolata μου όπως και όλες εμείς να μαλλιοτραβιομαστε μεταξύ μας για το ποια θα τον κερδισει..
    Βρε λες??  

10. Όλα τα παραπάνω μπορεί να ισχύουν τα κλυσματα δεν τα παρατά αγάπη μου!! εμένα εξάλλου με απέρριψε ήδη.. εσείς οι τυχερες μένετε να διεκδικήσετε αυτο το υπέροχο αρσενικό!

11. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

@sokolata τι ειπες τωρα;;;
    Ο @conner ειναι ο Μανωλης με αλλα ρουχα;;;
    Μιλα ευλογημενη,μη μ'αφηνεις στο σκοταδι(να μη φανει και εντελως ασχετο με το νημα).

12. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Τι σύνδεση έκανε η άτιμη!!!!
    Όχι δεν είναι αυτός..!