Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και σοδομισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 7 Ιανουαρίου 2015.

Tags:
  1. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

...έ άμα το κάνεις καθώς οδηγάς, προκαλείς λίγο και την τύχη σου

2. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

αυτο δεν ειναι ατυχημα μαλακια στον εγκεφαλο λεγεται

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αν και σοδομισμός δεν είναι μόνον το πρωκτικό, θα μείνω εκεί.
    Δεν συνδυάζω τον κώλο με υποταγή, δεν κάνω ιδεολογικούς έμφυλους συνειρμούς στους άνδρες που πηδάω.
    Το βλέπω ως ηδονή και το συνδέω BDSMικά με το anal sadism.
    Έχω μια "εμμονή" με τον κώλο του/της παρτενέρ μου λόγω της δυσφορίας του πόνου που μπορεί να προκληθεί. Μια στενή οπή δίνει τη δυνατότητα να προκληθεί πόνος που και μόνο σαν σκέψη με ερεθίζει.
    Αυτός είναι και ο λόγος όπου 9 στις 10 φορές που συσχετίζομαι με γυναίκα θα ασχοληθώ με τον κώλο της και όχι ιδιαίτερα με το μουνί της.
    Μια επισήμανση: Πρόκληση πόνου δε σημαίνει έλλειψη ασφάλειας με συνέπεια ρήξη του σφιγκτήρα.

4. brenda

brenda FU very much

Αν λοιπόν σοδομισμός είναι μία νομική έννοια με θεολογικό υπόβαθρο, γιατί την αναλύουμε?
    Με αυτήν λοιπόν την έννοια, όλοι όσοι συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους δραστηριότητες είμαστε σοδομιστές και σύμφωνα με τον Θωμά τον Ακινάτη θα καούμε στο πυρ το εξώτερο.
    Αν λοιπόν υπάρχει Θεός, απορώ γιατί δεν έχει καταστρέψει και τα δικά μας Σόδομα, μιας και η ερωτική μας ζωή, ως τέτοια μπορεί να περιγραφεί, η επαφή μας δεν έχει σαν σκοπό την τεκνοποίηση, άρα θεωρείται εκ προοιμίου ''παρά φύση''.

Αντίδοτο στην σημερινή, αθεράπευτα πληκτική σύγχρονη ερωτική ζωή, λοιπόν μπορεί να είναι ο σοδομισμός, με όλες του τις εννοιολογικές αποχρώσεις, από την αρχαία εποχή, έως σήμερα.
    Μήπως θα μπορούσαμε άραγε να εξισώσουμε το bdsm νομικά με τον σοδομισμό? Λέω μήπως?
    Έτσι ή αλλιώς λοιπόν δηλώνω και ενεργοπαθητική σοδομίστρια -πέρα απ΄όλα τ΄άλλα-, θεωρώ ότι ο σοδομισμός είναι εξαιρετικό στοιχείο της ερωτικής μου ζωής το οποίο και ουδόλως θα ήθελα να απεμπολήσω, για κανέναν λόγο.
    Ας καώ κι εγώ μαζί με όλους τους άλλους. Τουλάχιστον θα το έχω απολαύσει. 

5. γιατι πολυ απλα κοριτσι ομορφο οτα εχεις φτιαξει κατι με τα χερια σου και το αγαπας πολυ δεν το καταστρεφεις τοσο ευκολα .......κανεις υπομονη και περιμενεις...... 

6. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

...να αυτοκαταστραφεί. 

7. Ακριβως...

8. Ειναι απολαυση ο σοδομισμος, το παραδεχομαι.

9. εχεις απολυτο δικιο..... εδω ομως φιλε μου ειναι και το θαυμα της απολυτης ελευθεριας που δινεις σε καποιον οταν τον αγαπας πολυ.........

10. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

11. tithon

tithon Contributor

προσωπικά φέρνω λίγο στο πιό κτητικό, αλλά ... γούστα ειν' αυτά.
    το λες και θαύμα, δε λέω.

12. φιαφονουμε οριζοντιος και καθετος..... αλλα αυτη ειναι η μαγεια της ελευθεριας και της δημοκρατιας