Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και σοδομισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 7 Ιανουαρίου 2015.

Tags:
  1. I do

I do Ευ ζην

Στον τρόπο σου....
    Είναι προκλητικός με την κακή έννοια

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Γιατί;

3. I do

I do Ευ ζην

Γιατί αυτό αισθάνομαι!

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αχμ ~ όχι αυτό που έγραψε, αλλά ο τρόπος του;

5. I do

I do Ευ ζην

Σωστά!
    το σχόλιο του με βρίσκει αντίθετη...

6. Illustration

Illustration .... Sandman is looking for your soul.

Και γιατι προβληματιζεσαι ? δημοκρατία εχουμε. Δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα. Και για να διευκρινίσω, δημοκρατία εχουμε εξω απο μια σχεση Κυριαρχου/υποτακτικης. Μεσα στην σχεση δεν υπαρχει δημοκρατια.

7. zoeleene

zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

Προσωπικά, δεν μου αρέσει αυτή η πρακτική. Οι απόπειρες δεν μου πρόσφεραν ποτέ καμία ευχαρίστηση, μόνο δυσφορία και ξενέρωμα. Ακόμα χειρότερο ξενέρωμα είναι οι πιέσεις για να το δεχτώ, αυτό το attitude που έχουν Κάποιοι και θεωρούν δεδομένο ότι αφού αυτοί το γουστάρουν, θα το γουστάρω κι εγώ. Πλέον το έχω θέσει σαν μη διαπραγματεύσιμο όριο. Δεν αποκλείω να το δοκιμάσω και να μου αρέσει στο μέλλον, αλλά αυτό το μέλλον είναι μακριά ακόμα για μένα.
    Και άμα αυτό με κάνει λιγότερο υποτακτική για Κάποιους, πραγματικά δε με νοιάζει καθόλου. Αν αυτοί ξέρουν να Κυριαρχούν μόνο σε κώλους, με γεια τους, με χαρά τους. Μακριά από μένα μόνο.  

8. espimain

espimain Contributor

Πολύ χαριτωμένο αυτό που γράφεις.
    Ακόμη πιο χαριτωμένο το ότι αφήνεις περιθώρια στον εαυτό σου να το απολαύσεις στο μέλλον.
    Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το ζητούμενο σε σχέσεις Κυριαρχίας υποταγής, δεν έχει και μεγάλη σημασία το αν «σου αρέσει» ή όχι κάποια πρακτική, ούτε αν σου «προσφέρει δυσφορία», ούτε αν σε «ξενερώνει».
    Όταν όλα αυτά περί «ορίων» που αναφέρεις συμβαίνουν, είσαι μια χαρά σε μία σχέση T/b. Σχεδόν δηλαδή σε ένα κάπως έντονο γκομενιλίκι, το οποίο φυσικά δεν το απορρίπτω μια και προσφέρει ικανοποιητικό αισθησιασμό, ηδονή κι ενίοτε οργασμούς.
    Τα άλλα θα τα γνωρίσεις και θα τα απολαύσεις, όταν σχετιστείς με Κυριαρχικούς άνδρες και βιώσεις σχέση Κυριαρχίας υποταγής.

Με συμπάθεια  

Υ.Γ. Με βάση την ηλικία που δηλώνεις, εκτιμώ ότι μετά από 20 χρόνια θα κατανοήσεις μια χαρά αυτά που γράφω.  

9. zoeleene

Αχά. Βέβαια, συμπέρανες από κάπου (δεν ξέρω πού) ότι δεν έχω σχετιστεί με Κυριαρχικούς και δεν έχω βιώσει σχέση Κυριαρχίας-υποταγής, και άρα δε μετράει η "χαριτωμένη" γνώμη μου.
    Σόρρυ, ατύχησες. Όλο το "δασκάλεμα" βγαίνει άκυρο.
    Νιώθω υποτακτική. Πάει πέρα από το σεξ για μένα. Αλλά είμαι άνθρωπος. Ως άνθρωπος, απολαμβάνω το σεξ. Και, επίσης ως άνθρωπος, έχω πράγματα που δεν απολαμβάνω. Σε κάποια θα ήμουν ίσως πιο ανοιχτή, σε άλλα όχι.

Βέβαια, σημασία έχει να είναι ο Κυρίαρχος ικανοποιημένος.
    Όταν ο Κυρίαρχος νοιάζεται μόνο για τη δική του ικανοποίηση, δηλαδή δεν με σέβεται και δεν σέβεται τα όριά μου, για μένα δεν είναι Κυρίαρχος. Είναι τέρμα μαλάκας και δεν του αξίζει η υποταγή μου. Γιατί να θέλω να ικανοποιήσω έναν τέτοιον άνθρωπο?

10. Με μεγαλη ποσοτητα λιπαντικου και σχετικα ηπια "προσεγγιση" δεν προκαλει αυτη η πρακτικη ουτε δυσφορια, ουτε ξενερωμα.

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Η επιβολή είναι το ζητούμενο κι όχι απαραίτητα η πράξη. Δε νομίζω ο Κ να μην σέβεται την υπό του κάνοντας τεχνικές που δεν της αρέσουν, πολλές φορές κάνουμε πράξεις που δε το χωρά ο νους μας, από την άλλη ναι η ικανοποίηση του έρχεται πρώτη και στην τελική για απόλαυση μιλάμε, θα δεις εν καιρώ, όποιες πρακτικές κάνετε θα τις μετατρέπεις σε καύλα.

12. zoeleene

Ναι, σίγουρα, συμφωνώ.
    Αλλά. Άλλο "δεν μου αρέσει αλλά δεν με ενοχλεί να το επιχειρήσω" και άλλο "σταμάτα, τώρα όμως, θέλω να φύγω, μη με ακουμπάς, ένιωσα τόσο απαίσια με αυτό που έκανες που δεν αντέχω να με ξαναγγίξεις για κανά διήμερο".
    Δεν ξέρω, για μένα έχει μια κάποια διαφορά.