Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και υπνωτισμος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος crmaria, στις 26 Φεβρουαρίου 2018.

1. goodevil

goodevil arcade

Πολυ σωστα lizard_
    Σε τουτο εδω το μπαξε εχει πολλα λουλουδια αλλα φαινονται ολανθιστα μα καρπους
    δε δινουν αλλα δεν εχουνε ανθους μα ειναι φορτομενα με καρπο αλλα ειναι μαραμενα
    κ γερικα μα θα θα δωσουν καλο σπορο μερικα μολις τωρα πεταξαν τα πρωτα φυλλα
    κ ψαχνουν το φως του ηλιου υπαρχουν κ μερικα δηλητηριωδη.
    Η αντιθεση στα δυο νηματα ειναι για μενα εμφανης τα ειρωνικα σαχλα δηθεν αστειακια
    ειναι σαν να πας να κοβεις τους καρπους που θεωρεις κεκτημενα κ με τις ποδαρες σου
    συνθλιβεις τα μικρα κ τρυφερα.
    Στο θεμα μας για να τελειωσω γιατι ειπα πολλα κ μαλλον οσο μιλας εδω πιο πολυ τοσο
    γινεσαι κ στοχος λες κ η γνωμη σου επιβαλει αποψη... το μονο που ξεκαθαριστηκε ειναι οτι
    η υπνωση θελει ατομα εξειδικευμενα το αν ειναι βδσμ δεν εγινε κατανοητο πληρως... για μενα
    δεν ειναι αφου η εκ των προτερων συναινεση δεν μου λεει κατι αυτη πρεπει να ειναι αεναη
    κ αδιαπραγματευτη.
    Ακομα κ η γαιδουρογροθια συζητηθηκε πιο παλια δεν εκανε κατι κακο απεναντιας ξεκαθαριστηκαν καποια
    πραγματα κ μπορει να βοηθησε κ καποιους.
    Η νηματοθετρια ειπε απο την αρχη οτι δεν ξερει αλλα εχει ανησυχιες ο τροπος που τις εκθετει αυτες δεν εχει καμια
    σημασια απο τη στιγμη που δε προσβαλει κανενα.
    Η ποικιλομορφια κανει ξεχωριστο αυτο το μπαξε λοιπον κ το μονο που πρεπει ειναι να μπολιαζουμε αποψεις
    ιδεες βιωματα κ να κραταμε μακρια τα παρασιτα.
    Λιγο εκτος το ποστ μου αλλα επρεπε.

2. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Και ο έρωτας παίζει με το ασυνείδητο και είναι πιο επικίνδυνος απο την ύπνωση.
    Ωστόσο...αν ερωτευτει το υ, " πρόβλημα του, τα θελε" αν δεχτεί το υ να υπνωτιστει? Ααα εδω ολα διαφορετικα ?
    Το μαστίγιο, ο υπνωτισμος, το μπιρι μπιρι ..Όλα μέσα είναι. Τίποτα δεν ειναι bdsm απο μονο του. Η χρήση με ασυμμετρία και συναίνεση ( θέλω εν γνώση μου να ζήσω αυτό " το κάθε αυτό " μαζί Σου ) είναι Bdsm.

3. tithon

tithon Contributor

η διαφοροποίηση είναι στην πρόταξη του όποιου εργαλείου.
    στην σχέση αξιοποιείς εργαλεία πάνω στο υ. αντικείμενο είναι το υ.
    στον ακκισμό αντικείμενο γίνεται το εργαλείο.

4. ἀστράρχη

Ακκισμος ? Που γινεται?

Να ξεκαθαρίσω επίσης οτι οταν γράφω εγω, εχω στο νου μου D/s και Μ/s σχέση. Όχι πλευ. Δεν βρίσκω έναν λόγο γιατί να μην παίξει ο Κ μου ΚΑΙ με το ασυνείδητο μου η με ο,τι μου. Απο τη στιγμή που το θέλω.

5. tithon

tithon Contributor

αυτή περι d/s είναι σημαντική διευκρίνιση, γι αυτό μίλησα για διαφοροποίηση.
    στη σχέση παίζεις ενδεχομένως και με το ασυνείδητο της υ, δεν έχω αντίρρηση.
    στην ευκαιρία παίζεις με την ύπνωση, με το εργαλείο, χωρίς προσανατολισμό. αυτό είναι ακκισμός.

6. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Ο υπνωτισμος δεν είναι παιχνίδι για να παίξει κάποιος στην τυχη. Χρησιμοποιείται από την ιατρική, αμφίβολα και προσεκτικά κι εκεί. Με θεραπευτική πρόθεση.

Προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο, ένας κ να καταφυγει στον υπνωτισμό.
    Για να επιτύχει τι;
    Τι θα "πάρει" ενώ δεν έχω πλήρη συνείδηση, που δεν μπορεί να το πάρει οταν έχω;

Αν αυτή είναι η επιθυμία του, δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθώ. Αλλά, απο την πλευρά του, δεν μπορώ να φανταστώ σε τι του είμαι χρήσιμη υπνωτισμενη ή μαστουρωμενη.

Last edited: 28 Φεβρουαρίου 2018
  7. crmaria

crmaria ..but darling you are a pretty wildflower!!

Θέλεις να μου το εξηγηγησεις πιο αναλυτικά? Δε γίνεται, γιατί?

8. ἀστράρχη

Τίποτα απο οτι κάνουμε εδώ δεν ειναι παιχνίδι να παίξει κανείς στην τύχη.

Πολλά δεν μπορούμε να φανταστούμε τα υ, ωστόσο τα κάνουμε.

9. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Χρήσιμο συμπέρασμα για την παρούσα συζήτηση.

Δημιουργηθηκε ένα νήμα, βασισμενο σε ακούσματα, τα οποία ακούσματα δημιούργησαν μια φαντασιακή ευκολία. Την ευκολία του "πως θα κάνω ότι θέλω στο μποτομ χωρίς αντιστάσεις; Θά το υπνωτισω.". Αυτό δεν αποτελεί βδσμ. Αυτό αποτελεί βάναυση ανευθυνότητα.

Δεν μου λέει τίποτε το αν το "υ" συναινεσαι να υπνωτιστει. Την ευθύνη της λογικης πράξης την έχει ο οδηγός. Το υ θα κάνει ότι του ζητηθεί.

Αν ένα υ οδηγηθεί σε subspace, γιατί το κ θέλει να το σαδισει χωρίς στόχο και μέτρο, γιατί εκεί ειναι ο εύκολος τρόπος, τότε τι και αν συναίνεσα να ακολουθώ;

10. ἀστράρχη

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις.

Το νήμα δεν ελεγε για μποτομ. Ουτε ειδα καπου να λεει, αυτο και αυτο ισχυει. Ερωτησεις και κουβεντα ειδα οπως σε πολλα Θέματα. Καλό που ακούγονται ολες οι οπτικές και κυρίως οι παράμετροι, οπως πρέπει να γίνεται με όλα εδώ.
    Αυτό απο εμένα.
    Καλη συνέχεια   σε όλους.

11. espimain

espimain Contributor

@kinsha no onna, ποια είναι η γνώμη σας για την λοβοτομή, σαν πρακτική D/s ;

12. tithon

tithon Contributor

μου κλέβετε ιδέες