Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και υπνωτισμος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος crmaria, στις 26 Φεβρουαρίου 2018.

1. Vakhos

Vakhos Regular Member

Όντως σε μια D/s , M/s σχέση, εφαρμόζονται πολλές πρακτικές που μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνες, αν δε ληφθεί η απαραίτητη προσοχή, όμως μας φαίνονται οικείες πια και δεν τις αντιμετωπίζουμε με καχυποψία. Πάντα το καινούριο φοβίζει και νομίζω έχουμε πέσει σε αυτή την περίπτωση.

Προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να γίνει κάτι τέτοιο και τι εξυπηρετεί, αλλά αν κάποιος Κ θέλει να το δοκιμάσει με τη συναίνεση του υ, δε μου πέφτει λόγος. Η διαφορετικότητα έχει εξέχουσα θέση στο bdsm, γιατί εδώ να γίνει εξαίρεση;.

2. crmaria

crmaria ..but darling you are a pretty wildflower!!

Ώ και βαναυση ανευθυνοτητα, ώ και βαναυση ανευθυνοτητα......
    Το βλέπουμε μαλλον τελείως διαφορετικα το θεμα.

3. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Θα σας πω πριβε, κυρίως γιατι δεν μιλάει για λοβοτομή το νήμα και σε δεύτερη φάση ... με πάτε πολύ προσωπικά και δεν θέλω.

4. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Για πομπούς και δέκτες λέει το νήμα. Τιποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Εντός bdsm.

5. Vakhos

Vakhos Regular Member

Κάτι αντίστοιχο δε συμβαίνει όμως στην περίπτωση που το υ είναι δεμένο και άρα χωρίς αντιστάσεις;. Εκεί το θεωρούμε φυσικό. Πιστεύω πως καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου αλλά αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός........

6. ἀστράρχη

Ακριβώς. Αρα όποιος θέλει συζητα και βάζει τις παραμέτρους του. Εγω ξεκαθαρισα για τι μιλάω και σε ποιο σχήμα το θεωρώ εφικτό σωστά. Άλλος είπε τους κινδύνους σε play. Έχεις δει σε πολλά νήματα ο νηματοθετης να τα ξέρει ολα? Ανοίγονται για συζήτηση.

7. tithon

tithon Contributor

λίγο πιό σοβαρά:
    θεωρητικά, καμμιά, ούτε η πιο ακραία, πρακτική μπορεί να αποκλεισθεί εξ ορισμού.
    αν οποιαδήποτε πρακτική είναι αποτέλεσμα ωρίμανσης και εμβάθυνσης μπορεί να μπει σε επεξεργασία.

απ' την άλλη, οποιαδήποτε στιγμιαία έμπνευση ανεύθυνης ενθουσιώδους ευκολίας αποτελεί ολισθηρή εκτροπή.

8. tithon

tithon Contributor

το υ δεν έχει αντιστάσεις γιατί αυτή είναι η θέση του, όχι γιατί είναι άβουλο ή απόν.

9. espimain

espimain Contributor

Είμαι αντίθετος σε κάθε πρακτική που θα μπορούσε να έχει ανεπίστρεπτη, επίδραση στο κορμί ή στον ψυχισμό της υποτακτικής καθώς και σε πρακτικές που προϋποθέτουν απώλεια της συνείδησης.

10. tithon

tithon Contributor

αυτή είναι μια επεξεργασία που με βρίσκει σύμφωνο.
    δεν ειναι βδσμ μιά πρακτική στην οποία καταφεύγουμε γιατί προϋποθέτει απώλεια συνείδησης.

11. ἀστράρχη

Αναρωτιεμαι. Ποιος ειδικός η επιβεβαιωμένη πηγή so far στο νήμα λέει οτι ο υπνωτισμος οδηγεί ή προϋποθέτει απώλεια συνείδησης?

12. espimain

espimain Contributor

Ο κάθε ένας από εμάς έχει ένα ηθικό υπόβαθρο και ανάλογα με αυτό πορεύεται.
    Το θυμικό που ελέγχει κάθε μας εκδήλωση, επηρεάζεται άμεσα από το ηθικό υπόβαθρο.
    Ο αμοιβαίος έρωτας δεν είναι ποτέ επικίνδυνος για τον έναν από τους δύο.
    Ο μονόπλευρος έρωτας είναι εν δυνάμει επικινδύνως για τον ερωτευμένο.