Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και υπνωτισμος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος crmaria, στις 26 Φεβρουαρίου 2018.

1. brenda

brenda FU very much

Δεν το παρέθεσα εγώ, άλλοι το παρέθεσαν, το κουόταραν κοκ, εγώ απλά προβληματίστηκα με τα δύο σημεία που αναφέρω στο ποστ μου.

2. katerina

katerina Regular Member

Καλησπερα,
    1. Αυτουπνωτισμος εξ οσων γνωριζω δεν υπαρχει. Ισως αναφερεσαι σε πολυ βαθη διαλογισμο.
    Ο υπνωτισμος εχει πολυ συγκεκριμενη διαδικασια, και λειτουγει μεσο των υποβολων. Αυτες ειναι εναλλακτικες μορφες θεραπειας.

2α. Ο τροπος ειναι με υποβολες στο υποσυνειδητο του υπνωτισμενου. Με εικονες, με ειχους,
    με προτασεις, αρωματα και χρωματα.

3. υπαρχει υπνωτισμος με σκοπο το σεξουαλικο-ορμονικο ξεμπλοκαρισμα. Ναι και ο υπνωτιστης και ο υπνωτισμενος θα ερεθιστουν , ο δευτερος θα ερθει σε οργασμο που ειναι το ζητουμενο, ο πρωτος εαν σεβεται τον εαυτο του θα το ελεγξει.

4. Αυτο ακριβως κανει ο υπνωτισμος.

5. Ναι υπαρχει, γι αυτο στις συνεδριες ειναι απαραιτητη η βιντεοσκοπηση ολης της διαδικασιας.

6. Οχι, υπνωτισμενος και να λειτουργει αυτοβουλως, δεν γινεται και να θελει.

Πληροφοριες σχετικα με το BDSM και την υπνωση... ΜΗ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ.  

Υ.Γ ολα τα παραπανω δεν επιτυγχανονται απο την μια μερα στην αλλη θελει μηνες συνεδριων...

Θελω να πιστευω οτι δεν βρηκες υπνωτιστη που θελει να σε κανει υποτακτικη και μαζοχιστρια με υπνωτισμο! πες ναι σε παρακαλω δηλαδη?!
    Θελω επισης να πιστευω οτι δεν βρηκες Κ που θελει να σε εκπαιδευσει στελνοντας σε υπνωτιστη. θα αποτυχει και θα γελας μεχρι τα βαθια σου γεραματα!
    Και τελος θελω να πιστευω οτι δεν ενδιαφερεσαι να πας σε υπνωτιστη για να γινεις εσυ υπο και μαζοχιστρια. πες ναι καλο μου ... σε παρακαλω!  

3. crmaria

crmaria ..but darling you are a pretty wildflower!!

1.σαν αυτουπνωτισμο εννοώ να υπνωτισω τον εαυτό μου μέσω βίντεο ή ότι άλλο. Όχι χρησιμοποιωντας μόνο το σώμα μου.
    Αυτό μπορεί να επιτευχθεί?
    2.τόσο απλά δηλαδή?
    3.τι εννοείς λέγοντας "αν σέβεται τον εαυτό του θα το ελεγξει"?
    6.γιατί όμως?

Αν ο οργανισμός του δεκτη δε θέλει να δεχτεί κάτι και το νιωσει σαν απειλή θα είναι σε θέση να ξαναερθει σε φυσιολιγικη κατάσταση?

Όχι καμία σχέση.

Να είσαι καλά  

4. katerina

katerina Regular Member

1. Καλη δυναμη στην προσπαθεια ισως πετυχεις μετα απο πολλους μηνες προσπαθειας να ηρεμεις απλα λιγο τις σκεψεις σου. Ουτε λογος για υπνωση...
    2. Δεν ειναι τοσο απλο. Αυτος που υπνωτιζει εχει φαει κατι χρονια σε μελετη τεχνικων... Ο δεκτης απλα αφηνεται στο αποτελεσμα αυτων. Με βιντεο γλυκια μου δεν παιζει το σεναριο.
    3. Σου φαινεται λογικο να πας στον γυναικολογο να ανοιξεις τα ποδαρακια σου και ο γιατρος να γινει πετρα απο κατω του?? Θα πηγαινες ξανα?
    4. Απαντησα. Δεν γινεται να κοιμασαι και ταυτοχρονα να κανεις συζητηση στο τηλεφωνο. Απλο δεν ειναι?

Κρατησα πυρακτομενο κρυσταλο χωρις να νιωσω καψιμο, εαν αυτο σου εξηγει κατι... καλως.

5. brenda

brenda FU very much

Συγνώμη για την ανόητη ερώτηση, αλλά τι κρύσταλλος ήταν?
    Και γιατί τον κράτησες? 

6. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

πάλι καλά δε λες...

7. lizard_

ωχχχχχ, βλέπεις αυτά τα τσοντοβίντεο με τα hypnotic που λέει? έχουν κάνει θραύση τελευταία.

8. brenda

brenda FU very much

Δεν έχεις άδικο. Φαντάζεσαι να αυτοσχεδίαζαν? Ποιος ξέρει τι θα διαβάζαμε. Καλά κάνανε τα παιδιά στο πρώτο μέρος, by the book.
    Εκεί με τις οδηγίες προς ναυτιλομένους και τις μυήσεις αρχαρίων, λίγο τα σκ@τωσαν.

9. lizard_

θα διαβάζαμε κάτι αντίστοιχο της αποδόμηση χαρακτήρα, σε πιο hypnotic version...

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

We love kaloulia...  

11. crmaria

1.μέσω της ύπνωσης μπορεί να επιτευχθεί όμως?
    2.έχεις κάποιο υλικό στα ελληνικά να μου παραθέσεις?
    3.δε θα ξαναπηγαινα αλλά ο γυναικολογος εκτός απ του να του γίνει πέτρα, αν τον καυλωνει η διαδικασία,είναι εφικτο να έρθει και σε οργασμό?
    4.αν όμως έχεις εντολή να μιλάς στο τηλ ενώ είσαι υπνωτισμένος?

Wow τέλειο!!πως το κατάφερες? (Αν θες το παραθετεις)

Ειναι εφικτο εφόσον έχει παρελθει ο υπνωτισμος και είμαι πια στα φυσιολογικά μου να θυμάμαι τι συνέβη στη διαδικασία?

12. crmaria

Όχι..