Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm και υπνωτισμος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος crmaria, στις 26 Φεβρουαρίου 2018.

1. brenda

brenda FU very much

Ο δικός μου ο θεραπευτής ήταν πιο large, μου τον χάρισε κιόλας. 

2. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@lizard_ : ναι, και, ερώτηση σχετική με το παράδειγμά σας: τι θα κάνατε αν σας το πρότεινε η Κ σας, να το κάνει η ίδια για να κόψετε το τσιγάρο;

3. katerina

katerina Regular Member

εγω θα ηθελα να την μοιραστεις. Δεν εκανα ποτέ αναδρομη, ηταν ξεκαθαρα θεραπευτικη υπνωση...
    Σε παρακαλωωωωωω ....             

4. brenda

brenda FU very much

Η Κ, θα ήταν υπνωτίστρια;
    Ή θα είχε δει τρία βίντεο με μέθοδο άνευ διδασκάλου; Νομίζω έχει σημασία η απάντηση σε αυτό.

5. crmaria

crmaria ..but darling you are a pretty wildflower!!

Υπαρχουν και άλλες εκδοχές εκτός από αυτές τις δύο θαρρω.

6. MasterJp

@brenda : αν διαβάσατε την απάντησή μου περί του λίνκ, το οποίο αναφέρατε πως διαβάσατε, τότε έχετε ήδη και την απάντηση στην ερώτησή σας.

7. brenda

brenda FU very much

Noμίζω πως έχετε φτάσει το ''λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν'' σε άλλο level.
    Χαλάλι σας που χάλασα τα ματάκια μου ψάχνοντας 20 σελίδες νήμα, μπρος-πίσω. (Και να φανταστείτε ότι το παρακολουθώ, δεν τα διάβασα όλα μονορούφι). 

Ήτοι συντάσσεστε, αν κατάλαβα καλά.
    Σάς ευχαριστώ για την έμμεση απάντησή σας.
    Η συμφωνία ή διαφωνία μου είναι ήσσονος σημασίας, φυσικά.
    Το σημαντικό είναι πως σε ό,τι αφορά την ερώτησή μου με καλύψατε.
    Σειρά του @lizard_ τώρα να απαντήσει. 

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

χαχαχαχαχαχ. εννοείται οτι θα το έκανα!!! το έχω και σαν φαντασίωση γενικότερα. οχι για το τσιγάρο βέβαια... μάλιστα Της το είχα γράψει σε κάποιο ριπόρτ προ μηνών. οτι μου αρέσει δηλαδή σαν ιδέα. κατά τα άλλα δεν έχω κανένα θέμα γιατί ξέρω οτι για να το κάνει αυτό η Α θα είναι σίγουρη οτι μπορεί και θα μπορεί να το κάνει. και δεν εννοώ να έχει απλά κάποιο certification που μπορεί να πάρει ο κάθε fuckhead, εννοώ οτι θα έχει ασχοληθεί πραγματικά.

τώρα θα με κάνετε να διαβάσω το λίνκ...

9. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

@brenda αν μου ανέφερε πάντως οτιδήποτε σχετικά με αναδρομή σε προηγούμενη ζωή κλπ, μάλλον θα έλεγα το safeword...

10. MasterJp

@lizard_ : από την απάντησή σας, που θα μπορούσε να λύσει και μια απορία που εξέφρασαν πολλοί στο παρόν νήμα, επιτρέψτε μου να υπογραμμίσω το "γιατί ξέρω οτι για να το κάνει αυτό η Α θα είναι σίγουρη οτι μπορεί και θα μπορεί να το κάνει.", που ίσως λύσει μια άλλη απορία.

11. goodevil

goodevil arcade

Μονο ενα προβληματισμο οχι ερωτηση για την συνεχεια.
    Αν αυτος που εχει το χαρισμα γιατι υπαρχει κ αυτο το ειδος ανθρωπων αποκλειουμε τσαρλατανισμους
    ειναι τυχαια και ο ιδιος Κ που μετα απο πολυχρονες ερευνες κ πρακτικη εξασκηση μπορει να διευρυνει
    το πνευματικο πεδιο η ακομα ισως κ να αλλαξει το ψυχολογικο υποβαθρο
    δε θα πρεπε η υποτακτικη του εξ ορισμου να ακολουθησει το δρομο του κ αυτος να τη μυησει.

Last edited: 2 Μαρτίου 2018
  12. katerina

katerina Regular Member

Κ και θεραπευτής, δεν γίνεται. Είναι αντίθετης θεώρησης άτομα.