Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και Bar-b-q

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος The King, στις 16 Απριλίου 2011.

1. Ανοίγω το παρόν νήμα μετά από τη διαπίστωση ότι κάποια εργαλεία που χρησιμοποιούνται για το bar-b-q, αποτελούν άριστα εργαλεία BDSMικού παιχνιδιού.

Έχω φέρει από τις Η.Π.Α. μια σπάτουλα, ιδιαίτερα μακριά, έτσι ώστε να μην καίγεσαι όταν γυρίζεις τα μπιφτέκια. Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι το μοναδικό πράγμα που έχω ακούσει από το υ ότι δεν το αντέχει! Το μοναδικό για το οποίο με παρακάλεσε να μην χρησιμοποιηθεί.Και διαβεβαιώνω ότι αντέχει στον πόνο. Φυσικά, χρησιμοποιήθηκε.  Δεν αφήνει σοβαρά σημάδια αλλά πονάει καλά!

Το άλλο εργαλείο bar-b-q στο οποίο θα αναφερθώ είναι η συρμάτινη βούρτσα με την οποία καθαρίζεις τη σχάρα πριν βάλεις τα προς ψήσιμο εδέσματα. Σε ένα collaring ceremony, φίλος, έμπειρος BDSMer έφερε στον κάθε ένα από τους συμμετέχοντες για δώρο μια τέτοια βούρτσα. Αν τη χρησιμοποιήσεις χτυπώντας την ελαφρά (ίσως και όχι τόσο ελαφρά) στον κώλο της υ, κάνει μετά από λίγο μια κανονική σπλατεριά! Ως λάτρης του blood play, όταν πρωτοείδα το έργο της βούρτσας ξετρελάθηκα!  
    Προσοχή γιατί το αίμα πάει παντού και λερώνει τα πάντα. Παραθέτω, προς ενημέρωσή σας φωτογραφία. Το περίεργο είναι ότι αφού πλυθεί η υ, δε φαίνονται παρά ελάχιστα σημάδια - σα να μην έγινε τίποτα. Εάν κάποιος είναι τόσο κακός και σύρει τη βούρτσα στο δέρμα της υ, φαντάζομαι ότι θα γίνει σοβαρό έργο:mdrmed:

Τέλος, η πηρούνα του bar-b-q θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αλλά δεν το έχω κάνει οπότε δε μπορώ να πω τίποτα. Έχω χρησιμοποιήσει όμως κανονικό πηρούνι, στο στήθος, το αιδοίο και τα μπούτια και ήταν ωραίο.

2. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Απάντηση: BDSM και Bar-b-q

Δεν μας έβαλες όμως φωτο της σπάτουλας!!!
    Ολοκληρωσε σε παρακαλώ την ενημέρωση σου  

3. Απάντηση: BDSM και Bar-b-q

Οι μόνες φωτογραφίες της σπάτουλας που έχω είναι με τα μπιφτέκια, οπότε, δεσμεύομαι, με την πρώτη ευκαιρία, να βγάλω μια και να την αναρτήσω 

Συμπληρωματικά θα πρέπει να αναφέρω ότι αν αγαπάτε πολύ τη σπάτουλα, καλό θα είναι να μην τη χρησιμοποιήσετε (ή να πάρετε 2-3 για να έχετε ανταλλακτικές). Με τη συγκεκριμένη σπάτουλα έχω ψήσει κοπάδια ζώων και ψαριών για πάνω από μια δεκαετία και δεν έπαθε τίποτα. Μόλις άρχισα να την χρησιμοποιώ σε κώλους υ, σπάσανε τα περτσίνια της και ράγισε το ξύλο της. Πονούσε η καρδιά μου για την καϋμένη τη σπάτουλα όταν έδερνα... 

4. Master_Spiler

Master_Spiler Contributor

Εγώ λέω να γίνεις σαδίσταρος και να βάλεις τη σπάτουλα μαζί με τα μπιφτέκια... Μας άνοιξες που μας άνοιξες την όρεξη πρωινιάτικα για BBQ, κάνε το καλό τουλάχιστον και δείχτην