Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm κοινότητα και σεβασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hecate, στις 1 Σεπτεμβρίου 2014.

1. hecate

hecate Regular Member

@Tenebra_Silente θα το ξαναπώ. το θέμα δεν είναι τι κάνω ή τι δεν κάνω εγώ που μπορεί μια χαρά να μπορώ να το διαχειρίζομαι. ο σκοπός που άνοιξα το νήμα είναι να δωθεί ορατότητα σε ένα θέμα που υπάρχει και αφορά κάποια άτομα του φόρουμ. θεωρώ πως τέτοια θέματα πρέπει να συζητούνται εντός μιας κοινότητας και όχι να αποσιωπούνται ή να αντιμετωπίζονται ελαφρά.

@Elysium προς το παρόν προτείνω ορατότητα και συζήτηση, αλλά δυστυχώς χλωμό το βλέπω...

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@hecate ok...πλέον ξεκαθαρίσαμε ότι το θέμα λύνεται με άλλο τρόπο από τον δικό σου...Εξυπακούεται ότι ο καθένας δίνει άλλο βάρος στις καταστάσεις...χωρίς να σημαίνει ότι έχει δίκιο η άδικο...Για μένα η αντιμετώπιση του θέματος από την μεριά μου δεν είναι ελαφριά, αλλά εκείνη που - για εκείνο που αφορά εμένα- πρέπει να είναι...Για σένα είναι άλλη...Καλά κάνεις...Σου είπα την γνώμη μου...Δεν συμφωνείς και καλά κάνεις ξανά...Δεν θα είχα τίποτε άλλο να προσθέσω και σ' ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο σου...Καλή σου νύχτα... 

3. Elysium

Elysium Contributor

Τι να πω... Αν απασχολεί κι άλλους/ες στη βάση που έθεσες το θέμα, θα υπάρξει.

4. Uther

Uther Contributor

,
    Πολυς κόσμος σε αυτο το νήμα, και δεν έχω χρόνο.
    Έχεις δίκιο πως θα έπρεπε ο κόσμος να είναι ευγενικός. Θα έπρεπε ίσως επίσης να μην ψηφίζουν τα ίδια κόμματα κάθε φορά..
    Ίσως ακομα ακομα να έπρεπε να μην πιστεύουν σε ιδέες που αυξάνουν τα κέρδη ορισμένων εταιριών και έτσι να μην παράγουν
    και να μην πολεμουν για αυτές τις εταιρίες με το πρόσχημα το Θεού ή άλλου είδους προσχήματα.
    ΑΚόμα καλύτερα αν δεν εργάζονταν για τον στρατο ή για την αστυνομία.
    Μήπως να σκεφτούμε και την ιδέα να μην έχουν διαχωριστικές θεωρίες στο κεφάλι τους περί ανωτερότητας και κατωτερότητας;
    Γενικά όμως...
    εδώ που τα λέμε...
    ο κόσμος δνε έιναι όπως θα θέλαμε ο καθένας προσωπικά, να είναι ...και αυτό δεν είναι απάραίτητα δυσάρεστο.
    Πιθανόν να είναι πολύ ενδιαφέρον...
    Οποτε εγώ έχω την εξής απορία. Eιρήσθω εν παρόδωπου λέει και η τέντερ....Εδώ είναι ένα διαδικτυακό στάτους. Καθόλου πραγματικό, όσο ειλικρινής κι αν προσπαθεί κάποιος να είναι, είναι παντελώς αδύνατον,
    γνωσιακά,
    αυτή η πλατφόρμα,
    να αποτελεί μία καλή αναφορά στην πραγματικότητα, πόσο μάλλον στην αλήθεια του καθενός μας...
    Δηλώνει κανείς τη δυσαρέσκειά του για μερίδα μελών. Αν φτάσει στο αμήν, φεύγει,
    Αν μη τι άλλο ο κόσμος εκεί έξω, έχει ο,τι ψάχνουμε…
    Αλλά αν δεν θέλει να αποχωρήσει και έχει δηλώσει τη δυσαρέσκειά του,
    Η αλήθεια είναι πως είναι στο χέρι του να σταματήσει επι τόπου όλα τα σχόλια και όλων των ειδών τις προσεγγίσεις, αυτού του είδους, χωρίς να γίνει επιθετικός.

(και επιτέλους καταλήγω στην ερώτηση)
    Γιατί δεν το κάνει και κάθεται και δέχεται μία συμπεριφορά που παραπονιέται πως τον ενοχλεί;

5. Vakhos

Vakhos Regular Member

Διαφωνώ έντονα με αυτό , δεν καταλαβαίνω γιατί να φύγω εγώ που δέχομαι αυτή τη
    συμπεριφορά από μια μερίδα μελών και να μη βοηθήσει η κοινότητα να απομονωθούν τα μέλη
    αυτά και να προστατευθούν οι υπόλοιποι. Αν θεωρήσουμε βέβαια ότι πράττεται κάτι
    αξιόποινο.
    Μην το κάνουμε όπως στις εκδικάσεις υποθέσεων βιασμού που λέγονται λόγια του τύπου :
    "Σε βίασε αλλά έφταιγες και εσύ γιατί ήταν πολύ κοντή η φούστα σου".

6. Elysium

Elysium Contributor

Δηλαδή στις παρακάτω ερωτήσεις που ανέφερε η hecate στο αρχικό της post και για τις οποίες διαμαρτύρεται, τι πρέπει να κάνουμε;

7. Vakhos

Vakhos Regular Member

Δε μιλάω για τέτοιες ερωτήσεις βέβαια ,γιαυτό μίλησα για κάτι αξιόποινο.Αν κάποιος όμως σε ενοχλεί και σου στέλνει συνέχεια πιεστικά μηνύματα και δεν σε αφήνει σε ησυχία ,δεν είναι
    λύση να κλείσεις το chat ή να φύγεις από το φόρουμ, χάνοντας έτσι την επαφή με άλλους ανθρώπους , που μπορείς να κουβεντιάσεις.

8. Elysium

Elysium Contributor

Και γιατί δεν τον κάνεις block; Ένα click είναι.

9. Vakhos

Vakhos Regular Member

Γιατί με ενδιαφέρει πιο πολύ να ξεκαθαρίσει το τοπίο από τους κάφρους ,και τσαντίζομαι που
    κανείς δε λέει τίποτα γιαυτό.

10. Elysium

Elysium Contributor

Ε, καλά τώρα. Αν οι ερωτήσεις που παραθέσαμε παραπάνω σου φαίνονται για «κάφρικες», τι να πω. Εμένα δε μου φαίνονται πάντως. Εκτός κι αν πρόκειται για κάτι άλλο.

11. Vakhos

Vakhos Regular Member

Σου απάντησα ότι δεν μιλώ γι'αυτές τις ερωτήσεις ,αλλά θες να μου πεις ότι δεν ξέρεις τι παίζεται ; δεν είσαι χτεσινός.

12. Elysium

Elysium Contributor

Ειλικρινά, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Αυτά έχω ακούσει ότι λέγονται (ορισμένες μάλιστα φορές) κι αυτά ανέφερε και η hecate στο αρχικό της post.