Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm κοινότητα και σεβασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hecate, στις 1 Σεπτεμβρίου 2014.

1. Elysium

Elysium Contributor

Δεν θυμάμαι τόσα χρόνια κάποιο μέλος να έχει θέσει παρόμοιο προβληματισμό.
    Περίεργο δεν είναι;

Καθόλου, αφού το θέμα εξ’ αρχής έχει τεθεί στη βάση του «αναρχοφεμινισμού».
    Έτσι, όπως πληροφορούμαστε από το αρχικό κείμενο, πλην των περισσοτέρων ανδρών σε αυτό το χώρο που συμπεριφέρονται μ' αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο λόγω της πατριαρχικής κοινωνίας που ζούμε «υπάρχουν και οι εξαιρέσεις ανδρών» που δεν συμπεριφέρονται έτσι. Άρα το πρόβλημα δεν αφορά 2-3 άτομα αλλά τη γενικότερη συμπεριφορά των ανδρών σ' αυτό το forum. Σωστά; Αυτό δεν είναι το θέμα;

Last edited: 5 Οκτωβρίου 2014
  2. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

Το ότι δεν έχει τεθεί ένα θέμα δε σημαίνει πως δεν είναι υπαρκτό.

3. Elysium

Elysium Contributor

Μπορεί να είναι για κάποιους λόγω της δικής τους αντίληψης και των πολιτικών τους ιδεολογιών. Ξαναδιαβάζοντας το αρχικό κείμενο βλέπω πως υπάρχουν μόνο εξαιρέσεις που δεν συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

4. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

Αν η hecate δεν είχε αναφέρει το αναρχοφεμινίστρια, θα έβγαζες το ίδιο συμπέρασμα; Δε νομίζω.
    Άρα η σύνδεση των δύο μάλλον πρόκειται για δική σου προκατάληψη που την προβάλλεις πάνω της.

5. libra

libra Regular Member

Καλημέρα,
    δε νομίζω πως έχει να κάνει με την πατριαρχική κοινωνία, η άποψή μου είναι πως κατά βάθος η κοινωνία μας ίσως τελικά να ήταν μητριαρχική. Περισσότερο πιστεύω, έχει να κάνει με την ανωνυμία. Αν πχ ήμασταν όλοι εμείς σε μία παρέα για καφεδάκι, δε θα μιλούσε κανένας απαξιωτικά ή με ασέβεια απέναντι στον άλλον. Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ανάλογο περιστατικό χωρίς αυτό να σημαίνει πως αμφισβητώ το αντίθετο. Οι περισσότεροι είναι πολύ ευγενικοί και δείχνουν σεβασμό στην κουβέντα και στο συνομιλητή.
    Κάπου διάβασα, εδώ μέσα εννοώ, πως άλλο ο σεβασμός και άλλο η ευγένεια. Δε θα συμφωνήσω. Η έλλειψη ευγένειας δείχνει ασέβεια.
    Αυτά (και ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος).

6. Elysium

Elysium Contributor

Πρέπει να εξηγηθεί με κάποιο τρόπο το ότι: α) αφορά την πλειοψηφία των ανδρών, β) δεν είχε αναφερθεί και πάλι.
    Βάσει της αρχικής τοποθέτησης, η οποία είναι και πολιτική, εξηγείται.

Υπάρχει κάποιος άλλος που να πιστεύει πως η πλειοψηφία των ανδρών εδώ όντως συμπεριφέρεται έτσι; Αν ναι, ας το αναφέρει στο νήμα αυτό αν θέλει.
    Αυτές είναι πολιτικές τοποθετήσεις και γενικεύσεις.

Last edited: 5 Οκτωβρίου 2014
  7. Μάλλον θα φταίει το γοητευτικό σου username, γιατί εγώ ουδέποτε αντιμετώπισα αγένεια και πεσίματα χωρίς να το προκαλέσω με τη συμπεριφορά μου.
    Μέχρι κ τύποι με το πουλί τους έξω που πλησιάζουν με στυλ, όταν γράφω ''sorry φίλε, δεν ενδιαφέρομαι'', ζητούσαν συγνώμη και έφευγαν ή δεν απαντούσαν καν.

Από την άλλη πλευρά συμπάσχω μαζί σου, που με τόσα εύστοχα σχόλια σου, είμαι σίγουρη πως έχεις να αντιμετωπίσεις πολλούς περισσότερους ενοχλητικούς που είτε θα σπεύσουν να δαμάσουν το ανυπότακτο θηλυκό με τις φεμινιστικές απόψεις, είτε θα θελήσουν να αποδείξουν την ευγένεια που διέπει το Bdsm. Έξυπνο  

Διαισθάνομαι πως από το 2012 που είσαι εδώ, δεν έχεις καταλάβει ακόμη που βρίσκεσαι και σε ποιους απευθύνεσαι. Εδώ αν κάτι είναι ξεχωριστό, είναι η διαφορετικότητα μας, που με βάση την ερωτική/σεξουαλική ταυτότητα υπερδιογκώνεται. Που είδες ανθρώπους μόνο ευγενικούς και αρμονικούς να πά να μείνω;

Οι περισσότεροι άντρες του forum, είναι ευγενικοί. Για τις εξαιρέσεις, σου πρότειναν ένα σωρό λύσεις που αρνείσαι να δεχτείς.

Για το φεμινισμό μην πλατιάσω. Όλοι οι έξυπνοι άντρες γνωρίζουν την αξία μας ως φύλο, οι ηλίθιοι μου είναι αδιάφοροι. Ασπάζομαι την άποψη πως ο φεμινισμός είναι ένα ψεύτικο κίνημα για να βγουν στην αγορά εργασίας και να φορολογηθούν περισσότεροι άνθρωποι.

Ελπιζω να μην έπιασα πολύ χώρο (προσπάθησα να μη βάζω πολλές τελείες και κενά)!

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

δεν νομιζω οτι ξεκινησε ως κατι τετοιο. ουτε οτι υπηρχε καποια συνομοσια... σιγουρα παντως ετσι κατεληξε

9. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

παντα μα παντα σε ολες τις κοινωνικες ομαδες θα υπαρχουν και καποια ας πουμε σαπια μηλα!οταν σε ενα σαιτ οι πορτες ειναι ορθανοιχτες και μπορει να μπαινει ο καθε ελευθερος σκοπευτης λογικο ειναι.με αυτη τη λογικη να βαζουμε φυλακη καθε μπαγλαμα που πειραζει χυδαια μια κοπελα στο δρομο.καλητερος τροπος αδιαφορια.

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Έχει υπάρξει τέτοιο θέμα και το παρέθεσα αρκετές σελίδες πιο πίσω αλλά προσπεράστηκε "τυχαία".
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Αναρωτιέμαι.40729/
    Υποθέτω ότι αν ψάξω θα βρω κι άλλα αντίστοιχα νήματα...

11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ουπς! Εδώ αναφέρεσαι σε real life όπου ο Νόμος δίδει το δικαίωμα για καταγγελία στην αρμόδια Αρχή για σεξουαλική παρενόχληση (στην καλύτερη περίπτωση) και το σλόγκαν είναι "αντέδρασε" και όχι "αδιαφόρησε".

12. gazza

gazza Regular Member

ο νομος το διδει συμφωνω μαζι σου αλλα ποσες το κανουν;