Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm κ αναπηρια!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος sexonwheels, στις 6 Ιανουαρίου 2018.

1. kompreser69

kompreser69 hypersexual male

Φίλε, δε χρειάζεται να το κάνεις σημαία το θέμα σου. ΌΛοι έχουμε και κάτι, σοβαρό ή λιγότερο σοβαρό. Έτσι είναι η ζωή. Εσύ όμως υπερέχεις όλων μας γιατι αποδικνύεις καθημερινά το μέγεθος του σθένους, της επιμονής, του πείσματος και των .ψυχικών σου δυνάμεων. Τί να σου πούμε εμείς? Είμαστε φλώροι, παιδάκια, να μη πω κατι πιο ωμό γιατι θα χτυπήσουν τα καμπανάκια του ΕΡΣ. Κοόταξε να κανεις το μειοι, έτοιμος να την προεξοφλήσει, ενώ σε ένα συνηθισμένο άνθρωπο θα του έδειχναν την πόρτα, πριν καλά καλά ανοίξει το στόμα του, Σκέψου το πλεονέκτημα που έχεις στη φαρέτρα σου και πτράξε ανάλογα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

2. Επιτρέψτε μου να πω και εγώ τη γνώμη μου.
    Θεωρώ ότι ωραιοποιείτε την κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να βρει ένα ΑμεΑ play partner, πόσω μάλλον σύντροφο.
    Μιλώ εκ πείρας.

3. slave32

slave32 Contributor

Καλα μη νομιζεις οτι κ οι υπολοιποι κανουν κατι, κανα οnly fans, τιποτα στα κρυφα απο την συζυγο γιατι θα πεσει παντοφλα μετα, κανα τσιτατο εδω μπας και. Αυτα πανω κατω

4. sexonwheels

sexonwheels New Member

δν ξερω πως ξαναζωντανεψε το θεμα...μετα απο σχεδον τεσσερα χρονια εχω να σας πω τζιφος η φαση δυστηχως!

5. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Μην απογοητεύεσαι, το ίδιο ισχύει για όλους

6. Ariti

Ariti Premium Member

Θα υπάρξουν κι επόμενες και εύχομαι με ευτυχή κατάληξη! Υπομονή και επιμονή!!!

7. sexonwheels

sexonwheels New Member

να εισαι καλα!επιμονη εχω αρκετη...η υπομονη μου δοκιμαζεται γενικοτερα!