Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM με χιούμορ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος thanasis, στις 20 Φεβρουαρίου 2010.

1. Durcet

Durcet In Loving Memory

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί θα μπορούσε να θεωρηθεί πως το χιούμορ ή ο αυτοσαρκασμός αφαιρεί πόντους κυριαρχικότητας, ενώ αντιθέτως η, σε μεγάλο βαθμό, στημένη, ψεύτικη εικόνα του σοβαροφανούς Κυρίαρχου (ή αλλιώς, αυτού που μοιάζει να έχει καταπιεί μπαστούνι) προσδίδει περισσότερους τέτοιους πόντους. Τουλάχιστον υπό τη δική μου οπτική γωνία, το χιούμορ αποτελεί μέρος κάθε σχέσης, κάθε συναναστροφής, αρκεί βέβαια να μην ξεπερνά τα όρια του μέτρου. Η παντελής έλλειψή του δε νομίζω πως προσδίδει περισσότερη σοβαρότητα στο άτομο, αντιθέτως το κάνει να δείχνει αποκομμένο από τον κόσμο, αδύνατο να συνυπάρξει με άλλους, ίσως και συναισθηματικά ακρωτηριασμένο. Αυτή, άραγε, είναι η εικόνα του "σωστού" Κυρίαρχου;

2. danos

danos Regular Member

Απάντηση: BDSM με χιούμορ...

Επίσης εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι όσο σημαντικό είναι το χιούμορ όταν το κάνουμε άλλο τόσο είναι και όταν το δεχόμαστε .
    Πχ . χαμογελώ πολύ εύκολα , δεν παρεξηγούμαι εύκολα με σοβαρά πειράγματα που με κάνουν πολλοί.
    Αλλά γελαω σχετικά δύσκολα .συνήθως με σεξουαλικού περιεχομένου αστεία η όταν ακούσω κάτι που δεν το περιμένω
    Πχ κάποτε κάποια με είπε @[ένα εννοώ όχι @@] , αλλά δεν περίμενα ποτέ μου ότι θα την άκουγα να βρίζει. Με ξάφνιασε και όρχησα να γελάω . και όταν λέω εγώ γελάω δεν μπορείτε να φανταστείτε τη εννοώ σίγουρα, ούτε μπορώ να το περιγράψω 

3. nadu

nadu Regular Member

Απάντηση: BDSM με χιούμορ...

φυσικα και θελω χιουμορ με βοηθαει να χαλαρωσω και να αισθανομαι ανετα , σε οποιοδηποτε ειδους σχεσεις ... αρκει να ειναι στο δικο μου μετρο γιατι πολυ μπερδευουν το χιουμορ με την  

γκρειτ ντανουα εισαι ντροπαλο αγορι , αλλα μην κοκκινιζεις καλε μου χαλαρωσε και απολαυσε το  

4. Τελικά είναι απαραίτητο.Για την διαύγεια του πνεύματος!! 

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Χιουμορ ναι, οχι σαχλαμαρες ομως...
    Εκτιμω πολυ τα ατομα με χιουμορ και περισσοτερο αυτους που δεχονται αθωα πειραγματα παρολο που οι ιδιοι δεν ειναι πειραχτηρια.
    Τι πιο ωραιο απο το να κανεις εναν <<σφιχτοκωλη>> να γελαει!

6. Nomad

Nomad Keyser Sose

Ωπ....

...ο φυσικός μου χώρος

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ψαξτε παλια νηματα....εχει τοσα ωραια θεματα...

8. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Οι ωραίοι έχουν φύγει για άλλο διάσημο κοινωνικό δίκτυο...
    Χιούμορ πολύ ιδιαίτερο στοιχείο και αρκετά πολύπλευρο!!!

9. rosenrot

rosenrot Regular Member

Δεν νομίζω ότι ο Κ με το χιούμορ Του χάνει πόντους Κυριαρχίας..Αντίθετα βοηθάει την υ να δει και μια άλλη πλευρά Του, άκρως ερωτεύσιμη .
    Το χιούμορ της υ καλό είναι να προσαρμόζεται στην άνεση που θα της δώσει ο Κ της. Αρκεί να ξέρει πότε να το χρησιμοποιεί ,χωρίς να γίνεται άκαιρο.

10. brenda

brenda FU very much

Χωρίς χιούμορ η ζωή είναι βαριά και το bdsm ασήκωτο....
    Είναι βαλβίδα αποσυμπίεσης για τα πάντα (για τα κοάλα δεν ξέρω....) 

11. Τα πράγματα είναι απλά: Οποιος έχει χιούμορ, το εντάσσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Το χιούμορ είναι στοιχείο της προσωπικότητας, είναι τρόπος να βλέπεις τη ζωή, δεν είναι ρούχο που το φοράς κατά το δοκούν. Αρα, δε στέκει να πούμε "α, τώρα κάνω βουδουσουμιές, ας βάλω το χιούμορ στην άκρη".

Και κάτι άλλο: Το χιούμορ είναι κάτι πολύ σοβαρό. Η έλλειψη χιούμορ οδηγεί στη σοβαροφάνεια, που συγγενεύει επικίνδυνα με τη γελοιότητα.

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εχεις δικιο, εμεις οι ωραιοι ηρθε η ωρα να αποχωρησουμε