Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm....πραγματικότητα ή απλά θέατρο ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kleidokratoras, στις 16 Μαϊου 2014.

1. seduced mind

seduced mind Guest

Οι σχέσεις μου θέλω να πιστεύω μετά από τη συζήτηση που είχα χθες πως ήταν πολύ καλές. Ήμουν υπέρμετρα τυχερός που έζησα αυτό που έζησα. Θα μου πεις γιατί τότε δεν έκανες μια σχέση που να διαρκεί ακόμα και τώρα; Επειδή δεν μπορούσα να ζήσω άλλο Λονδίνο λόγω καιρικών συνθηκών και κάποιοι μπορεί να γελάσετε με αυτό, αλλά αν μείνετε για αρκετά χρόνια εκεί θα διαπιστώνατε πως ο καιρός δεν αντιμετωπίζεται εύκολα για έναν Έλληνα. Ένας άλλος λόγος ήταν πως Εκείνες μου έθεταν το ζήτημα του σκλάβου και εγώ για την ώρα δεν είμαι διατεθειμένος να εγκαταλείψω την εργασία μου για να γίνω σκλάβος, ούτε μπορώ να με φανταστώ να μην έχω το δικαίωμα να επικοινωνήσω όποτε το νιώσω με δικούς μου ανθρώπους.

Last edited by a moderator: 23 Μαϊου 2014
  2. Galeone

Galeone Regular Member

Moλις μου περιέγραψες έναν αθλιο τροπο ζωης. Βεβαια, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Εγω θεωρω ότι καποιος που αρέσκεται σε τετοιου είδους απομονωση, πρεπει να επισκεφτεί ψυχολογο ή ψυχιατρο.

3. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Και ρωτώ το εξής:
    Λέτε για τον N_B ότι κράζει την Ελληνική κοινότητα (τουλάχιστον γνωρίζει τι είναι BDSM) και ανεχόμαστε αρχάριους (δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι,κακό είναι να μην θες να μάθεις) να μας κάνουν μαθήματα τρόπου ζωής BDSM;;;
    Μέχρι στιγμής λίγοι μιλήσανε με προσωπικά βιώματα και παραδείγματα ως επιχειρήματα υπέρ της άποψης που υποστηρίζουν.Οι υπόλοιποι δεν είναι "άσχημο" να προβάλουν θέσεις βασισμένες σε θεωρίες;;
    Είναι κακό κάποια στιγμή να παραδεχθούμε ότι κάπου πάσχουμε;Αλλά τι ρωτώ τυπικό στοιχείο της φυλής μας.

4. Galeone

Galeone Regular Member

Aν αναφέρεσαι σε μένα, δεν χρειάζομαι καμια εμπειρία για να πω ότι η πλήρης απομόνωση, ένας άνθρωπος χωρίς δουλειά, χωρίς φίλους, χωρίς επικοινωνία με συγκενείς, με γνωστούς κλπ, κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους, μην μπορώντας καν να μιλησει χωρίς άδεις είναι κάτι άρρωστο ψυχολογικά. Δεν χρειάζεται να βιώσω το Κωσταλέξη για να μου προκαλέσει απέχθεια. 'Όταν ένας άνθρωπος βγει από αυτή τη "σχέση" θα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Αν θεωρείτε ότι αυτό είναι "προοδευτικό" τότε εγώ σίγουρα δεν είμαι με αυτό το είδος προόδου.

5. Galeone

Galeone Regular Member

Και ένας άνθρωπος που πραγματικά ενδιαφέρεται για τον άλλον, ποτέ δεν θα το έκανε αυτό. Άλλο υποταγή και άλλο παράνοια. Αυτό το πράγμα δεν ονομάζεται στο ελάχιστο αφοσίωση, ή μαλλον αφοσιωμένος είναι μόνο ο σκλάβος. Γιατί η άλλη πλευρά ικανοποιεί τα βίτσια της καταστρέφοντας έναν άνθρωπο.

6. Δίας

Είναι επιλογή!Αυτό δεν καταλαβαίνεις και εκεί είναι το πρόβλημα.Αυτό το άτομο αυτό θέλει και αυτό αποζητά.
    Και εμένα μου φαίνεται "κάπως" αλλά καταλαβαίνω πλήρως αυτήν την ανάγκη.Δεν "κολλάω" αμέσως την ταμπέλα του ψυχικά ασταθή!
    Και εσύ μέσα από τα γραφόμενα σου μπορώ να σου βρώ πολλά "ψυχικά άρρωστα" (κατ εμέ πάντα) πράγματα αλλά δεν θα μπω σε ανάλογα φόρουμ και να αρχίζω να τους κάνω μαθήματα ηθικής!

7. κανεις δεν κανει μαθηματα ηθικης. απλως διαφωνουμε σε καποια πραγματα. let s calm.

8. Galeone

Galeone Regular Member

Δεν είναι καθολου ηθικο το ζητημα. Και καποιος μαζοχιστης μπορει να αποζητα ακρωτηριασμο ακρων. Το ότι το αποζητα δεν αναιρει το ότι είναι ψυχικα ασταθης. Και καποιος που εχει καταθλιψη ισως να θελει να είναι πλήρως απομονωμένος, αλλα χρειαζεται βοηθεια. Εδώ δεν προκειται περι βιτσιων απλα, αλλα για αναιρεση βασικου στοιχειου της ανθρώπινης φυσης το οποιο είναι η κοινωνικοποιηση. ο ανθρωπος είναι κοινωνικο ον. Ακομα και οι φυλακισμένοι συνευρίσκονται καποιες ωρες την ημερα στο προαυλιο και συζητουν μεταξυ τους, παιζουν ή ότι άλλο.

9. Δίας

Μάλιστα δηλαδή εάν εμένα μου αρέσει να πάω να ζήσω σε μια καλύβα σε ένα βουνό πρέπει να πάω στο ψυχιατρείο γιατί ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον.

10. Galeone

Galeone Regular Member

Αν θες να ζησεις για παντα σε μια καλυβα στο βουνο χωρις καμια επαφη με ανθρώπους, ναι θα πρεπει να επισκεφτείς ψυχολογο κατά τη γνωμη μου. Είναι στοιχειωδης λογικη γαμωτο μου. Αργα η γρηγορα η κωλοσχεση σου θα τελειωσει, και εσυ θα εισαι ένα ανθρωπος χωρις δουλεια, χρηματα, ισως χωρις σπιτι και χωρις φιλους. Ακομα και να σου ζητηθεί τετοιο πραγμα από τον σκλαβο, δεν το κανεις! Εκτος αν τον εχεις γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι και το μονο που σε νοιαζει είναι να περνας εσυ καλα.

11. seduced mind

seduced mind Guest

Κοίταξε να δεις δεν δημιούργησα την ορολογία. Υπάρχουν κάποιες έννοιες που έχουν δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια πριν ασχοληθούμε εμείς με αυτό τον τρόπο ζωής. Είτε θα τη δεχθούμε αυτή την ορολογία αυτούσια όπως είναι είτε κατά το δοκούν. Εγώ προτιμώ να τη δεχθώ αυτούσια. Θέλω όταν μιλάω για παράδειγμα με ένα γνώστη του χώρου και τον ρωτάω τελικά πόσοι είναι οι σκλάβοι και οι σκλάβες στην Ελλάδα να καταλαβαίνει τι εννοώ και να μου λέει εγώ ξέρω 6 άτομα όχι να μπαίνουμε στο κόπο να αναλύουμε τι είναι για να δούμε μετά πόσοι υπάρχουν.

Δεν ξέρω αν εσείς το φόρουμ το έχετε για ψάξιμο και τέτοια μπορεί να το έχετε για αυτό το λόγο, εγώ δεν το έχω για αυτό το λόγο, δεν ψάχνομαι να βρω κάτι μέσα από εδώ χωρίς όμως και να το απορρίπτω αλλά δεν είμαι ηλίθιος να πάω να το παίξω sam σε μια Κ και να της πω πάρτον αν μπορείς και τέτοια. Απλά θα της πω τον όρο χωρίς τίποτα περισσότερο και αν θα το δεχθεί ε τότε θα σκεφθώ μέσα μου για να σε δω πόσο δυναμική είσαι θα με κερδίσεις;

Εδώ πέρα απλά εξωτερικεύω τις σκέψεις μου, αυτά που δεν θα έλεγα ποτέ μπροστά Της, άλλωστε το ερέθισμα και η ηδονή προκύπτει από την τελική υποταγή που έχεις στη Κ σου. Το καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω; Από μια D/s σχέση κερδίζεις την υποταγή και δεν υπάρχει υποταγή όταν δεν έχεις κρατήσει κάτι για εσένα το οποίο στο τέλος θα το χάσεις.

Υποτάσσομαι σημαίνει αποδέχομαι παθητικά κάτι δυσάρεστο για εμένα. Δεν είμαι της θεωρητικής αλλά πιστεύω πως τα λεξικά κάτι τέτοιο θα αναφέρουν.

Eσυ μου λες πουλάνε. Εγώ θα διαφωνήσω με το πουλάνε γιατί και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο διασκέδασης να πήγαινα πάλι θα πλήρωνα είσοδο. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι πουλάει. Βασικά πιστεύω πως προσφέρει. Δίνει ένα σημείο συνεύρεσης με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και το κυριότερο απ'όλα τα προστατεύει. Γιατί τα προστατεύει; Επειδή δεν πας να χρησιμοποιήσεις safe word και χρώματα και σχήματα και ότι θέλεις, αν δεν ξέρεις τι είναι η Άλλη δεν σε προστατεύει τίποτα φίλε μου. Σε δένει κάπου και στο τελός από το ξύλο που έχεις φάει καταλήγεις στη ΜΕΘ κάποιου νοσοκομείου. Οπότε το Pedestal είναι το καλύτερο. Άρα όχι μόνο δεν πουλάει αλλά αντίθετα κάνει κοινωνικό έργο.

Το σκέφτηκες πολύ καλά όπως το σκέφτηκες και μπράβο σου γιατί σημαίνει πως ξέρεις να προστατεύεις τον εαυτό σου. Λοιπόν θεωρούσα αδιανόητο να μου έκανε πληγές μέσα σε 2 ώρες από τη στιγμή που τη γνώρισα γιατί αν έκανε κάτι τέτοιο από τη πρώτη κιόλας στιγμή θα ήταν σαν να μου έλεγε δεν σε θέλω. Ετσι λοιπόν σαν γιατρός έκρινα πως δεν θα μου έκαναν πληγές και στηρίχθηκα στον αμυντικό μηχανισμό του δέρματος.

Κοινότητα για εμένα σημαίνει η συνεύρεση ανθρώπων με τα ίδια ενδιαφέροντα δεν έχει σημασία ο τόπος συνεύρεσης αν και θα προτιμούσα τη πραγματική συνεύρεση και όχι τη διαδικτυακή αλλά και το διαδίκτυο αποτελεί ένα είδους κοινότητας που συναντώνται άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα. Και εδώ πάλι επανερχόμαστε στο Pedestal και βλέπουμε τη διαφορά του. To Pedestal παρέχει ασφάλεια γιατί οι ίδιοι οι άνθρωποι θα τον απορρίψουν το διαδίκτυο όχι.

Και κοίταξε αν πάω και πω στην Αγγλία ότι είμαι σκλάβος θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι ειδικά εμένα που με ξέρουνε και με έχουν μάθει. Ας κρατήσουμε και λίγο τους τύπους δεν κάνει κακό. Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τη κατάσταση. Δεν είναι κακό όλη η Ελλάδα να έχει 8 σκλάβους κάπου εκεί ή λίγο λιγότερους κακό είναι να μετατρέπουμε τον όρο όπως θέλουμε εμείς για να τραβήξουμε το ενδιαφέρον Κάποιου ή Κάποιας. Χθες όταν είπα στον άνθρωπο πως αν ποτέ χρειαστείς κάποιον για να τον μαστιγώσει μια Κ με 4μετρο bullwhip θα δώσω το σώμα μου και παίζω χωρίς όρια ακόμα και αν είμαι Αγγλία θα κατεβώ κάτω. Δεν γέλασα όταν μου απάντησε με ερώτηση "Γιατί υπάρχουν Κ στην Ελλάδα που ξέρουν τι είναι το Bullwhip;"

Κοίτα οκ εσύ απ' ότι κατάλαβα για να τα γράφεις όπως τα γράφεις βρήκες την Κ σου εδώ. Μια χαρά. Μην κοιτάς τον εαυτό σου όμως και το γενικεύεις ως κατάσταση. Δεν υπάρχουν πολλοί που τους έτυχε αυτό που έτυχε σε εσένα. Αντιλαμβανόμαστε από διαφορετική σκοπιά την υποταγή. Υποθέτω πως ο λόγος δημιουργίας μιας σχέσης είναι η αμοιβαία ικανοποίηση. Πως μπορώ να ικανοποιηθώ από μια σχέση όταν δεν με υποτάσσει στην επιθυμία της αλλά το παίρνει γιατί της το δίνω ως δεδομένο και όχι γιατί το κέρδισε; Τι είδους παράδοση είναι αυτή που η Κ δεν την παίρνει από μόνη της αλλά την έχει δεδομένη; Πως προκύπτει η αφοσίωση από μια τέτοια σχέση;

Δεν μου απαντήσατε σε αυτόν τον προβληματισμό; Βλέπω πως τον αποφεύγετε, τον έχω θέσει δύο φορές και δεν τον έχετε απαντήσει ακόμα....

Συγγνώμη αλλά εγώ θέλω να νιώθω την υποταγή γιατί την έχω ανάγκη και είναι τρόπος ζωής για εμένα οπότε όπως καταλαβαίνεις υποτάσσομαι εκεί που πραγματικά με υποχρεώνουν με το τρόπο τους να το κάνω και αυτό σημαίνει πως υποτάσσομαι σε αυτές που θα με κάνουν υποχείριο τους....

12. seduced mind

seduced mind Guest

Έχει τη Κυρία του και δεν τελειώνει αυτή ή σχέση ξεκόλλα. Είναι σχέση αλληλοεξάρτησης. Δεν ζούνε κάτι ψεύτικο. Είναι πραγματικό. Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι... Δεν το καταλαβαίνεις το ξέρω αλλά αποδέξου το. Υπάρχουν ζευγάρια που ζούνε για αυτό!