Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm σχέση και διαφορά ηλικίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος periandros_, στις 16 Ιανουαρίου 2018.

1. goodevil

goodevil arcade

Αν τυχαιο παραδειγμα σε αυτο εδω το φορουμ δεν υπηρχε απο τους πιο πολλους/ες
    καποιος αυτοπροσδιορισμος ηλικιακα ή αλλα στοιχεια που δηλωνουν κατι παρομοιο
    κ καποιος διαβαζε τυχαια ποστ σε ασχετα θεματα αμφιβαλω αν υπαρχει μια επιτυχια
    πανω απο 10% να μαντεψουμε την ηλικια των μελων.
    Με την οπτικη επαφη η κατασταση αλλαζει αρδην αλλα κ παλι αυτο ειναι σχετικο αφου μετα
    τη πρωτη εικονα ο καθενας παρατηρει κ αλλα πραγματα απο το τροπο που περπατα πως μιλαει
    κ οτι θελει ο καθενας αναλογα τα θελω του κ τ φετιχ του...δηλαδη για το ιδιο ατομο ο καθενας
    εχει κ μια διαφορετικη οπτικη.
    Ακομα κ η διαφορετικη αντιληψη που ο καθενας σκεφτεται με κρητηριο τις αναγκες του κανει τα
    πραγματα πιο περιπλοκα...κ αν παρουμε το καλητερο σεναριο οτι οι αναγκες καλυπτονται
    κ δημιουργουνται νεες καταλαβενει κανεις ποσο τεραστιο ειναι το φασμα.
    Οποτε οχι μονο 15χρ αλλα κ τα διπλα κ οσο θελει ο καθενας διαφορα να υπαρχει μπορει να βρεθει
    το ζητουμενο που ειναι η ισορροπια σε μια σχεση.

2. Penthesilia

Penthesilia New Member

Οι βδσμ σχέσεις με μεγαλη διαφορα ηλικίας δε διαφέρουν σε τιποτα απο τις απλές σχεσεις με μεγαλη διαφορα ηλικια. Ο μεγάλυτερος παίρνει απο το μικρότερο τα νιάτα του, την ανεμελιά του, τον ενθουσιασμό του ο μικρότερος απο τον μεγαλύτερο την εμπειρία του, τα χρήματα του, τις γνωριμιες του. Επειδη ομως η ζωη δεν ειναι μονο σεξ και εκδρομουλες, αλλα υπαρχουν τα κοινα ονειρα, η χαρα να δημιουργείς κατι με τον ανθρωπο σου, κοινές παρέες ειναι δυσκολο να λειτουργήσει για μεγαλο χρονικό διαστημα μια τετοια σχεση. Η φοιτήτρια σκέφτεται που θα βρει δουλεια, στα 40 ο άνθρωπος αρχίζει και σκέφτεται γιατι τα τριγλυκερίδια στην τελευταία μέτρηση ηταν ανεβασμένα, σε κοινές παρέες οι φοιτητές θα συζητάνε πως θα περάσουν καποιο μάθημα, στις παρέες των 40+ συζητάνε ποιο ειναι το καλυτερο φροντιστήριο για τα παιδια τους. Σαφώς και υπαρχουν εξαιρέσεις, αλλα αυτές υπαρχουν μονο για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Σκληρή ζωή.  

4. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

5. -Volt-

-Volt- Contributor

Ερώτηση κρίσεως προς τα υπόλοιπα συν-πουρά που συντάσσονται με την άποψη μου κατά της διαφοράς: πως εξηγείς στο μικρότερο σε βάθος χρόνου πόσο ανασταλτική είναι η ηλικία; Γιατί όταν θέλει, ό,τι θέλει το ''παιδί'' γινόμαστε για λίγο κι εμείς παιδιά, έστω κι αν πατάμε στον αέρα.

6. LilithOnTop

LilithOnTop Regular Member

A, μα δεν χρειάζεται να τους το εξηγήσεις, έχουν έτοιμη την απάντηση από μόνοι τους. Πρόσφατο παράδειγμα "υποτακτικού" στον οποίο αρνήθηκα ευγενικά συνάντηση: "Α, δεν με θες επειδή είμαι μικρότερος; Γιατί; Σ' εχουν παρατήσει όλοι οι προηγούμενοι μικροί;" ...........
    ...Νοιώθω μια βαθιά κούραση...ίσως ευθύνεται η ηλικία μου. -Ψιτ, παιδί, που είναι εκείνο το χαμομήλι πια!

7. -Volt-

-Volt- Contributor

Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, εγώ προσωπικά το νιώθω πως έχω βαρύνει, ότι είμαι πιο δυσκίνητος γενικά. Και όμως το Σαββάτο βρέθηκα σ' ένα μικρό βουνό και μου ήρθε η λαχτάρα που είχα μικρός για περιπλάνηση, που έκανα τρέκινγκ. Το ανέβηκα ολόκληρο. Η θέληση υπήρξε, η διάθεση υπήρξε, το πείσμα υπήρξε κι αυτό. Η ένταση όμως, η αντοχή, η διάρκεια, ο συντονισμός είχαν μειωθεί κι ας είχε αυξηθεί ταυτόχρονα η συναίσθηση του πως λειτουργεί η εμπειρία.

8. Αν από τα 40 σκέφτεται για τα τριγλυκερίδια.....  

9. Βέβαια σημασία έχει και από πότε έχεις να κάνεις τρέκινγκ, αν το έχεις παρατήσει, σε έχει παρατήσει και αυτό....
    Εγώ πάλι βλέπω τους πιτσιρικάδες στο σπάρινγκ και στον 3ο γύρο είναι νεκροί από την κούραση   

10. Έζησα πραγματικά πολύ όμορφα με μια κατά πολλά χρόνια μικροτερή μου...πιστεύω , οτι δεν έχει να κάνει η διαφορά της ηλικίας , αλλά η επικοινωνία κ το ταίριασμα σε μια σχέση...(το μόνο που με "ενοχλούσε"  ειναι όταν με ρωτούσαν ..που την πάς την μικρή , ρε γέρο. ..)

11. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

Νεοεκολαφθείς στον κόσμο των απολαύσεων υιός τηλεφωνεί στον πατέρα του με τον οποίο έχει ιδιαίτερη οικειότητα:

Υιός (περιχαρής) : Πατέρα, σήμερα έριξα πέντε!!!.
    Πατήρ (ήρεμος) : Εγώ ένα.

Την επόμενη μέρα επαναλαμβάνεται η ίδια τηλεφωνική στιχομυθία:

και την επομένη

και την επομένη

και την επομένη

Η ιστορία επαναλαμβανόταν, ώσπου μετά το πέρας κάποιων μηνών:

Υιός (αγχωμένος έως έντρομος) : Πατέρα, σήμερα κανένα!!!???!!!.

Κάποιος κάποτε έγραφε για την οικονομία της απόλαυσης. Λείπετε φίλτατε.

12. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor