Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm σχέση και διαφορά ηλικίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος periandros_, στις 16 Ιανουαρίου 2018.

1. periandros_

periandros_ Regular Member

Ορισμενοι, (ευτυχως λιγοι) διαπνεονται απο εριστικες τασεις. Ειναι απολυτοι,επιθετικοι προς αυτους που εχουν διαφορετικη αποψη. Αυτο δημιουργει ενα φαυλο κυκλο αντιπαραθεσεων. Ας ειμαστε πιο ανεκτικοι. Πρωτα με τον εαυτο μας. Και μετα με τους αλλους.

2. BeKind

BeKind New Member

Και τι γινετε οταν γνωρισεις καποιον στην ηλικια σου (2-3 συν πλην) αλλα χορτασμενο?

3. espimain

espimain Contributor

Υπάρχει μια διαφορά.
    Η σωστή λέξη είναι "χορτάτος", αυτός δηλαδή που δεν είναι πεινασμένος, δεν είναι ξελιγωμένος.
    Μπορεί λοιπόν ν' απολαύσει την λεπτομέρεια και αναζητά το παραπάνω αυτό που έχει να κάνει με την απόλαυση και όχι με την πείνα.

Το "χορτασμένος" είναι αυτός που έχει σκάσει στο φαϊ και δεν θέλει να φάει άλλο, δεν το νοιάζει το καλύτερο ούτε το παραπέρα, γιατί έχει μπουχτίσει.

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@espimain

Σε ευχαριστώ για τη διόρθωση , χορτάτος από εμπειρίες λοιπόν, σίγουρα εκείνος δεν είναι λιγούρι, απλώς από τη δική μου πλευρά λέω πως τα έχει δοκιμάσει όλα, δε του κάνει εντύπωση τπτ πια. Πόσο παραπάνω να θέλει κ να μπορεί;

Από την άλλη οι μικρότερες ηλικίες είναι σα τα αγρίμια, διψάνε για καινούρια πράγματα , όχι στάσιμα και βαρετά. Και πάλι εξαρτάται σε τι φάση είναι ο καθένας και τι αποζητά.

5. -Volt-

-Volt- Contributor

Έχει τόση σημασία να είναι όμορφος;

Εκτός κι αν εννοείς όμορφος εσωτερικά.

6. espimain

espimain Contributor

Επειδή θεωρώ το BDSM δημιουργικό ώς προς τον αισθησιασμό και η έκσταση που προσφέρει, προσομοιάζει με την έκσταση της καλλιτεχνικής δημιουργίας, παραθέτω ένα απόσπασμα από ένα κείμενο που έπεσε πρόσφατα στην αντίληψή μου.

.......
    Έχει ειπωθεί ότι η νεότητα δεν είναι μια χρονική περίοδος αλλά μια πνευματική κατάσταση. Αυτό το έχει αποδείξει άλλωστε και η ιστορία.

Μήπως όμως σιωπηλά θεωρούμε ότι η καινοτομία ή η δημιουργία έχουν ηλικία;

Θα ήθελα να θυμίσω ότι πολλές από τις εφευρέσεις και τα σπουδαιότερα πνευματικά επιτεύγματα που άλλαξαν τη ζωή μας, τα οφείλει η ανθρωπότητα σε άτομα της λεγόμενης «τρίτης» ή ακόμη και της «τέταρτης ηλικίας». Σε αυτή την ηλικία έφθασαν στο απόγειο της δημιουργικότητάς τους μεγάλοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, φιλόσοφοι, προσωπικότητες διεθνούς αναγνώρισης και αποδοχής. Οι μεγαλύτερες ηγετικές μορφές του πλανήτη ανήκουν στην ίδια ηλικιακή ομάδα, χωρίς βεβαίως να αγνοηθούν οι χαρισματικοί και ταλαντούχοι νεότεροι συμπολίτες μας.
    ..........

Πηγή:
    Έχει ηλικία η δημιουργία και η καινοτομία; - Liberal

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ναι, μέσα/έξω, αν έχει παραιτηθεί από τη ζωή τι να τον/ην κάνουμε!;  

8. crmaria

crmaria ..but darling you are a pretty wildflower!!

Ποσο χορτασμενος να ειναι πια καποιος στην ηλικια μου (ακομα και 10 χρονια μεγαλυτερο θα σου πω) σε συγκριση με εναν 50-60?
    Παιζει και αυτο.Αν μονο ομως ο 50αρης δεν εχει ''ζησει τη ζωη του''.
    Υπαρχει διαφορα ναι.Χορτατη θεωρω και εμενα.
    Χορτασμενος,θα μου επιτρεψεις,θεωρω πως ειναι αυτος που εχει φαει τη ζωη με το κουταλι(παλιος που λεμε).Εξελισσεται μεν αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει με τις ταχυτητες του νεοτερου.Ο νεος τρεχει ο παλιος περπαταει.Ο παλιος βεβαια μπορει να ειναι πιο σοφος,εχει κεκτημενη την γνωση,αυτο δεν αναιρει ομως πως πηγαινει περπατωντας.(Μπορει να πηγαινει και με το Π. Οχι οτι με χαλαει απαραιτητα (χιουμορ) )

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ω ρε κέρατο, έχω να κάνω street photography από τα 23 μου...

Πού να ψάχνεις όμως για πλούσιους κομμουνιστές που δεν τρώνε φασολάδα και φακές σε καθημερινή βάση, πού να βρείς μπεταλούδες που τση αρέζουν τα καψαλισμένα φτερά ή γουναμπήδες χουφτοκαθηγητάδες τση Λυκείου ή της Ανωτάτης (εξόν τα κερατούκλικα) που διακαώς και συναινετικώς μεταλλάσσουν ρόλο ηνιόχου και φορβάδος στο άρμα του ζωτικού επιθυμητού ή την ώριμον αξιοσέβαστον κυρία που εισπράττει τα σέβη των μηνών του Τσαρούχη άνευ ανταλλαγμάτων ή την καυλοστέργουσα ασυνειδήτως ακόλουθο νεαρά ζωοδότριαν υπάλληλο λάμπουσα στην ερμηνεία του ρόλου της ζωής της..?
    Που, εεε, πού..?

Μάλον θα πρέπει να αποφύγω τα πολιτιστικά, κατά Γιαννόπουλο (γνωστόν και ως "ύπνος"), πολιτιστικά κέντρα, τα κομματικά κάθε είδους συλλογικά μορφώματα, τα άτομα με έντονες φλεβοτόμες τάσεις ομού με τα "θα σπάσω κούπες"/"σπίρτο να πυρποληθώ", ίσως και τα φατνία χαρακτήρων της πανταχού παρούσης στερεοτυπικής μηχανής...

Last edited: 17 Ιανουαρίου 2018
  10. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Αναρωτήθηκα ακριβώς για το πόση είναι κατά την άποψη σου λογική διαφορά. Σ ευχαριστω για την απαντηση.

Η θεση η δικη μου όσον αφορά εμένα και το τι νιωθω αναφορικα μ αυτο το θέμα την παρούσα περίοδο:

Αλλιώς θα σχετιστώ με ένα άτομο 30 ετων και αλλιώς με ένα άτομο 60 ετων. Το κάθε άτομο φέρνει άλλα πράγματα στο τραπέζι. Άλλα είναι τα κριτήρια που καθορίζουν αν θα υπάρξει αλληλεπίδραση, τι είδους και σε ποιο βαθμό.

11. Bahar

Bahar ...dark necessities are part of my design

Μάλλον έχεις γνωρίσει "λάθος" χορτασμένους ανθρώπους. Υπάρχουν λοιπόν οι λάθος χορτασμένοι (εγώ θα έλεγα κουρασμένοι) που δε θέλουν να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους εκτός απ το να πάρουν σύνταξη και να αράξουν (κλασσικά παραδείγματα πολλοί απ τους μπαμπάδες μας) και υπάρχουν και οι χορτασμένοι που αφού έχουν γεμίσει εμπειρίες και έκαναν καθε ειδους τρέλα έχουν πια κατασταλάξει και ξέρουν τί θέλουν απ τη ζωή τους (και φυσικά εδώ εννοώ τουλάχιστον την ερωτική). Μη μπλέκουμε λοιπόν τη μεστότητα με τη συνταξιοδότησή...

12. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Όλα είναι σχετικά κ εξαρτώνται από τα μυαλα κ τους χαρακτήρες των ανθρωπων.

Μπορεί ένας μικρός να είναι ψόφιος κ ένας μεγάλος να ειναι σουπερ.

Σίγουρα οι μεγάλες διαφορές δεν είναι ευκολα διαχειρισιμες αλλά από την αλλη αυτό που μετράει είναι να περνάς καλα.