Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM τεχνική στο γλειφομούνι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος satjun2019, στις 12 Ιουλίου 2019.

1. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Δεν ξέρω για τους άλλους ...εγώ το κάνω με τα δόντια  

2. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Μετανεωτερικός ορισμός της τιμωρίας θα είναι αυτός κι εγώ παραμένω τέκνο του Διαφωτισμού ρε γμτ... 

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ντεριντα με Αρβελερ, ενα πραμα...? (Η Αρβελερ ως περσονα, γιατι οταν τη βλεπω σκιαζομαι κομματι.. )
    Εαν ημουν κινηματογραφικος ναυαρχουκος, θα αναφωνουσα "εκτακτα"...

5. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Ενημερωτικα, υπαρχει και το εντελως αντιστροφο.
    Λεγεται Orgasm denial. Την φερνεις στο παρα πεντε και της στερεις την κορυφωση, μεχρι να μαθει ή κανει κατι.

Ξερω, ξερω, πολλες με σιχτιριζουν τωρα γιατι εισαγω καινα δαιμονια.... Ξυδακι.  

Και φυγε απ την ιδεα οτι σαν Τοπ προσφερεις. Εχεις το πανω χερι, την εξουσια, κανεις οτι θελεις.
    Οποια δε θελει τοπ, να παει να βρει βανιλλια να κανει και γουτσου γουτσου.

Σημαντικο, δεν ξεχναμε το after care. Οσο πιο ´´κακοι´´ ημασταν, τοσο πιο γλυκο πρεπει να ναι αυτο.
    Φυσικα δε θα ´´χρεωσεις´´ σαν aftercare, οτι 6 φορες την εφερες στο παρα πεντε, την 7η την τελειωσες...
    Δεν παει ετσι!

Last edited: 13 Ιουλίου 2019
  6. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Υπάρχουν και τα υπό στην πιάτσα που τα κάνουμε ότι θέλουμε  

7. energizer7

energizer7 Regular Member

Ότι πιο λατρεμένο υπάρχει. Γλυφομουνι για ώρες και να σε squirt-άρει. Απίστευτος συνδυασμός. Μοναδική αίσθηση!!

8. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Ξαναδιαβασε την εκφωνηση.

9. lexy

lexy .ti.va.

Για να καταλάβω... Το BDSM στην... τεχνική που περιγράφετε.κρύβεται πίσω απο το:

Ερωτηματικό.

10. @lexy ναι. σκέψου pleasure delay, σκέψου επαναλαμβανόμενους οργασμούς.

κάποια στιγμή θέλει να σταματήσει. αλλά δεν σταματάς.

11. lexy

lexy .ti.va.

Ναι... αυτά σκεφτόμουν.. ωστόσο, αν και δε θέλω να σας στενοχωρήσω, σε τέτοιο...BDSM έχουν μεταπτυχιακό τα δάχτυλά μας, ξέρετε...

μη στοιχηματισετε σε αυτό   Βρείτε άλλη τιμωρία  

12. @lexy να μην στοιχηματίσω λες ε? χμμμ....