Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM φαρσοκωμωδίες βγαλμένες από τη ζωή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 27 Δεκεμβρίου 2006.

1. gaby

gaby Guest

"Αγαπητοί συμφορουμήτες καλημέρα σας,

είμαι μία 19χρονη σκλάβα που μέχρι 6 μήνες ήμουν παρθένα. Γνώρισα ονλαιν τον Μαστερ μου, ετών 22 και τώρα είμαι σκλάβα Του και ετοιμάζομαι να μετακομίσω στο σπίτι Του ώστε να μπορώ να ζω κάτω από την προστασία Του και να Τον υπηρετώ 24/7. Ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένη με αυτό, ώσπου συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο.

Κρατούσα και ένα άλλο κρυφό προφίλ ονλαιν, το οποίο έβλεπα αραιά και που. Ο Μαστερ μου δεν γνώριζε τίποτα γι αυτό. Κάποια στιγμή μπηκα να το δω, μόνο και μόνο για να το κλείσω οριστικά. Και βρήκα εκεί, ένα τυποποιημένο μήνυμα "γειά σου τί κάνεις;" από κάποιον που μου μίλαγε για πρώτη φορά. Πηγαίνω στο προφίλ του και τί να δώ, ήταν ο Μαστερ μου!

Αρχίζω να επικοινωνώ μαζί Του, χωρίς να Του πω ποιά είμαι. Αυτός κουβέντα στην άγνωστη για το ότι έχει σκλάβα, εμένα δηλαδή, και δήλωνε ανοιχτός σε όλα. Το πράγμα άρχισε να ζεσταίνεται και μου ζήτησε να γνωριστούμε.

Εκεί σταμάτησα την επικοινωνία. Όλη μου η εμπιστοσύνη στον Μαστερ μου χάθηκε. Τον μισώ τώρα και θέλω να Τον παρατήσω αμέσως. Αλλά πρέπει να Του πω τον λόγο και φοβάμαι. Ή μήπως μπορώ να το αποφύγω, Αυτός είναι ο προδότης έτσι και αλλιώς. Τί με συμβουλεύετε να κάνω;"

Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν:

από άντρες Κυρίαρχους: Μα χαθήκανε πιά όλοι οι καλοί Μάστερ, τί είναι αυτό που σου έλαχε γλυκιά μου 19χρονη σκλάβα, έλα σ εμένα να σε παρηγορήσω αμέσως, δεν επιτρέπονται αυτά υπάρχουν και κώδικες τιμής που ο Μαστερ σου καταπάτησε σκληρά, έλα να γνωριστούμε να σου εξηγήσω με λεπτομέρειες. Ένας μάλιστα εξήγησε ότι αυτός αν την είχε σκλάβα θα ασχολείτο μαζί της επί 24ώρου βάσεως, με τί τρόπο δεν διευκρίνιζε.

από γυναίκες σκλάβες: σα δεν ντρέπεται, αχου που σε ξεγέλασε, τρέχα φύγε και κρύψου, αστον αμέσως, φύγε κοριτσάκι μου τί είναι αυτό που σου έτυχε και από μία συγκεκριμένα "και ποιός είναι ο Μαστερ σου που μένει ελεύθερος τώρα;"

Κανείς δεν έλαβε υπόψη:

την περίπτωση η σκλάβα όπου βλέπει την λέξη "Μαστερ" να οραματίζεται τον Δικό της. Καμμία απολύτως hard evidence δεν έδινε ότι τα πρόσωπα ηταν τα ίδια και κανείς δεν την ρώτησε,

ότι η σκλάβα περνάει διάφορα επεισόδια άρνησης προ του μετεφηβικού 24/7 για το οποίο ετοιμάζεται,

ότι η σκλάβα εξαπατούσε τουλάχιστον όσο εξαπατιόταν, αν μη τι άλλο όφειλε να Του είχε ζητήσει άδεια για να ψιψινίζει ηλεκτρονικά με διαφόρους,

ότι η σκλάβα όφειλε να πει στον πραγματικό Μαστερ της τί ακριβώς συνέβη και να Τον ρωτήσει για ότι είχε απορία,

ότι η σκλάβα όφειλε να πει στον πραγματικό Μάστερ της τί ακριβώς συνέβη και να ζητήσει απαλλαγή,

ότι η σκλάβα όφειλε να πει στον πραγματικό Μάστερ της τί ακριβώς συνέβη, να δεχτεί την κρίση Του γι αυτό ως τελεσίδικη και να υποστεί τις όποιες συνέπειες Αυτός έκρινε - μωβ ποπουδάκο κατ εμέ, είτε Αυτός ήταν "προδότης" είτε όχι.

Ποιά είναι η άποψή σας στο παραπανω, πώς το σχολιάζετε;

Εννοώ, πώς σχολιάζετε την στάση του φόρουμ, αλλά και την ουσία του θέματος αν επιθυμείτε.

Last edited by a moderator: 27 Δεκεμβρίου 2006
  2. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Καημοί στις αγορές... ή συμβουλές σε BDSM forum

Βρίσκω πολύ μικρές τις ηλικίες.. για πραγματικό Μαστερ και πραγματική σκλαβα και το όλο σκηνικό προβλέψιμο και αναμενομενο.

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Re: Καημοί στις αγορές... ή συμβουλές σε BDSM forum

την περίπτωση η μικρή όπου βλέπει την λέξη "Μαστερ" να οραματίζεται τον Δικό της. Καμμία απολύτως hard evidence δεν έδινε ότι τα πρόσωπα ηταν τα ίδια και κανείς δεν την ρώτησε,
    υπο ποια ενοια μπορει το φορουμ να "δει" κατι τετοιο ? στατιστικη ? , εμπειρικη ? , μαντικη ? , τυχαια ? , φιλοσοφικη ? ... καμια δεν περιπτωση δεν θα ηταν πραγματικη

ότι η μικρή περνάει διάφορα επεισόδια άρνησης προ του μετεφηβικού 24/7 για το οποίο ετοιμάζεται,
    σιγα μην ετοιμαζεται και για το πανεπιστημιο ........

ότι η μικρή εξαπατούσε τουλάχιστον όσο εξαπατιόταν, αν μη τι άλλο όφειλε να Του είχε ζητήσει άδεια για να ψιψινίζει ηλεκτρονικά με διαφόρους,
    ακομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον εβγαλαμε και θα εκχωρισουμε/ζητησουμε και αδειες ...

ότι η μικρή όφειλε να πει στον πραγματικό Μαστερ της τί ακριβώς συνέβη και να Τον ρωτήσει για ότι είχε απορία,
    στην ιστορια της "Ο" ισως ... εδω πεφτει παντοφλα και μετα ας τον ρωτουσε αν καταλαβε γιατι εφαγε παντοφλια ....

ότι η μικρή όφειλε να πει στον πραγματικό Μάστερ της τί ακριβώς συνέβη και να ζητήσει απαλλαγή,
    Θυμαμαι μια φορα που η Καρρυ "εφαγε" χυλοπιτα επειδη αρνηθηκε να ικανοποιησει τις ουρολαγνικες επιθυμιες καποιου γκομενου.. Αυτος ο γκομενος ηταν πολιτικος και της το εφερε καπως ετσι :
    "- Οι συνεργατες μου θεωρουν οτι μια αρθρογραφος που γραφει για το σεξ ισως βλαψει την πολιτικη μου καριερα.."
    "- Ναι αλλα εσυ ισως αυτος που μου ζητας να σε κατουρησω .."
    "- Ισως .... αλλα αυτο δεν το ξερει ο κοσμος ...."
    ... φυσικα την επομενη μερα το αναφερε στην στηλη της και εκεινος εχασε το προνομοιο να μην το ξερει ο κοσμος ..... Θελω να πω παλι καλα που δεν τον εκανε ρομπα η μικρη τον Μαστερ ....

ότι η μικρή όφειλε να πει στον πραγματικό Μάστερ της τί ακριβώς συνέβη, να δεχτεί την κρίση Του γι αυτό ως τελεσίδικη και να υποστεί τις όποιες συνέπειες Αυτός έκρινε - μωβ ποπουδάκο κατ εμέ, είτε Αυτός ήταν "προδότης" είτε όχι.
    οχι βεβαια δεν οφειλε γιατι ηταν μικρη και αβγαλτη ... ας αφηνε τον Μαστερ να αναρωτιεται γιατι τα εξυπνα πουλια πιανονται απο την μυτη

Ποιά είναι η άποψή σας στο παραπανω, πώς το σχολιάζετε;
    .. διασκεδαστικο , μορφωτικο και ηθικοδιδαγματικο για εκεινη , Εκεινον και Μ/μας .... 

ας μην υπερβαλουμε με το ιντερνετ ... σιγα μην δηλωσει ο οποιοσδηποτε Μαστερ στο νετ και παει η οποιαδηποτε και του κανει τα γουστα επειδη ετσι συστηθηκαν .... εεε ... εεε ..... τοτε σορρυ αλλα δεν ψαχνουν ο ενας για τον αλλον αλλα και οι δυο για την χωρα των παραμυθιων ....

4. Maley

Maley Contributor

...συμβαίνουν και εις Παρισίους..καλα κρασια και στους δυο..

5. timandra

timandra Regular Member

προδοτης που με "απατησε" με μενα...  

6. Afentis_Epi8ymiwn

Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

Κάποτε, κάποια, στο σπίτι της, έβγαλε ένα περίστροφο, έβαλε μια σφαίρα μέσα στον μύλο, τον γύρισε ώστε να σταματήσει κάπου τυχαία, κόλλησε το όπλο στον κρόταφο της και μου είπε να τραβήξω μια φορά την σκανδάλη ενώ άρχισε να μαλακίζεται για να χύση. Επαιζε την ζωή της κορώνα-γράμματα για έναν οργασμό όπως τον ήθελε.

Στην προκειμένη περίπτωση, το "περίστροφο" είναι το "ίντερνετ". Απλά, έχασε.

7. G_E

G_E Contributor

Η μικρή σκλάβα είχε αποκλειστικά ιδιοκτησιακά δικαιώματα στον Αφέντη της;

Κατανοώ το νεαρό της ηλικίας και τον πόνο της. Και δεν υπερασπίζομαι κάποιον "τυπο από το νετ". Αλλά διαφωνώ με το όλο concept της δια βίου ή δια σχέσεως αποκλειστικότητας ή πίστης.

Αντε να πάρεις τη μικρή και να της κάνεις slut training.

8. zinnia

zinnia Contributor

Oχι πως δεν μπορει να συμβει σε μεγαλυτερες ηλικιες , αλλα πιστευω πως και η ηλικια εδω επαιξε καθοριστικο ρολο. 19 η μια, 22 ο αλλος.. Εδω, σχεδον εχουμε να κανουμε με παιδια που παιζουν τους αφεντες και τους σκλαβους.. Το νετ, ως αλλη σειρηνα, τους ξεσηκωσε. Τα υπολοιπα ειναι ευκολο να προβλεφθουν..ετσι θα γινοταν και πανω του να μην επεφτε. Εχω ακουσει πολλες παρομοιες ιστοριες, οπως ζευγαρι που δεν τα παει καλα, αρχιζει να επικοινωνει ξανα μεσω ιντερνετ και στο πρωτο ραντεβου παθαινουν την πλακα τους γιατι ο ανθρωπος που τους ξεσηκωσε τις αισθησεις μεσα απο μια οθονη, δεν ηταν αλλος απο το συντροφο που ουτε για φτυσιμο δεν τον ειχαν πια.

Εχω μια γνωστη, που οταν μια σχεση της αρχιζει να πηγαινει καλα, αντι να κατσει και να τη χαρει, σαν να θελει μονη της να βγαλει τα ματακια της..Μπαινει στο νετ με αλλο νικ κι αρχιζει να διπλαρωνει τον φιλο της.. Του λεει διαφορα, κι αν εκεινος ανταποκριθει, που 99 στις 100 ανταποκρινεται, τον βγαζει σκαρτο κι επιβεβαιωνεται πως να, ακομα ενας ανδρας που δεν αξιζει.. Τι ψαχνετε τωρα..αβυσσος η ψυχη και το ιντερνετ βοηθαει πολυ με την ανωνυμια και την ανωριμοτητα των χρηστων του..

9. female

female Contributor

Στην περίπτωση της Ρώσικης ρουλέτας τα αποτελέσματα θα μπορούσε να είναι μη αναστρέψιμα -- θανατηφόρα.

Στην περίπτωση του συγκεκριμένου νήματος -- όλοι κάνουμε λάθη ή την παθαίνουμε, πληγωνόμαστε, χάνουμε, δεν είναι πρωτότυπο. Σημασία έχει να μαθαίνουμε από αυτά και να προχωράμε.

Σημασία έχει αυτά τα λάθη να μην είναι καταστροφικά και μη αναστρέψιμα, όπως για παράδειγμα το να κολλήσουμε AIDS, να ευνουχιστούμε όπως ο σκλάβος άλλου νήματος, και να τινάξουμε τα μυαλά μας στον αέρα για έναν οργασμό ή μια συγκίνηση.

10. DarkPrince

DarkPrince New Member

Για την περιπτωση της Tender Lilly;
    Υπογραφεις female submissive αλλα μιλας για σκλαβα.Ποιο απο τα δυο ειναι το αληθες;

11. gaby

gaby Guest

Εκπαιδευόμενη σκλάβα συγκεκριμένα   Αυτή την στιγμή ο έλεγχος που έχω μάθει να εκχωρώ με κάνει να βρίσκομαι σε θέση ανάλογη της υποτακτικής.
    Δικαιώματα απέναντί Του, έχω ίσως λιγώτερα και από σκλάβας, αλλά και πάλι βαριά κουβέντα είπα μην την πάρεις τοις μετρητοίς παρακαλώ πολύ, το μόνο που θέλησα να κάνω ήταν να περιγράψω με "λίγα" λόγια την θέση μου...την απολαμβάνω, ας μην παρεξηγηθώ σε αυτό.

Καλωσόρισες και πάλι  

lol KyriosG   την απόλαυσα την ατάκα.

Για την ηλικία, που στάθηκα κι εγώ σ αυτήν αρχικά, δεν θα σχολιάσω πολλά, κατ εμέ το καθαρό Μ/σ δεν είναι για τέτοιες ηλικίες, προτιμώ το στο περίπου, παιχνιδιάρικο Μ/σ. Ας κάνουν τα λάθη τους και ας μάθουν από αυτά τα παιδιά, όπως και όλοι μας. Τα λάθη του καθαρού Μ/σ είναι αιχμηρά για τις ψυχές...

Με ενόχλησε που ένα ολόκληρο φόρουμ, όχι το δικό μας το αρχικό εννοώ, λειτούργησε τελείως αποπροσανατολιστικά και για δήθεν ίδιο όφελος του κάθε μέλους. Αντί να πουν στα παιδιά ή να μαζέψουν τα μυαλά τους και να το κάνουν να λειτουργήσει το σύστημα για να απολαύσουν ή να το διαλύσουν χωρίς δήθεν τραύματα και άλλες σάχλες, τα αποπροσανατόλιζαν πέρα ως πέρα. Ομολογώ ότι με ενόχλησε...

@ timandra και zinnia,

Συμφωνώ απολύτως μαζί σας κυρίες μου   η άχνα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και η γνησιότητά της όταν θέλει να το παραδεχτεί κανείς ότι υπάρχει, η επιβεβαίωση του να σε "απατά" ο Κύριός σου μ εσένα την ίδια... σωστά τα λέτε.

Υπάρχει περίπτωση να τα αντιληφθεί συναισθηματικά αυτό κανείς ηλικίας κάτω των 30;

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Υπάρχει περίπτωση να τα αντιληφθεί συναισθηματικά αυτό κανείς ηλικίας κάτω των 30;

τα συναισθηματα δεν ειναι θεμα ηλικιας αλλα προσωπικοτητας και χαρακτηρα ....
    διαφωνω οτι η ηλικα ειναι παραγοντας που μπορει να οδηγησει σε οδυνηρες περιπετειες .. αυτο ειναι αποκλειστικο προνομοιο της ανοησιας ....
    ακομη και ενα 10χρονο παιδι ξερει οτι δεν ανοιγουμε την πορτα σε ξενους ...
    τελος πρεπει για μια ακομη φορα να πω οτι οι νεαρες ηλικιες και μονο που ειναι νεαρες ειναι καλυτερες απο εμας .. τελος ... οσο για την περιφημη εμπειρια μας που ειναι η χτενα που αποκτας μολις γινεις φαλακρος ... ας την δουλεψουμε κατα πως μας παιρνει ακομα εμας γιατι σε λιγο η μονη που θα μετρα θα ειναι αυτη της παρασκευης τσαγιου και τιλιου ...
    Προφανως η μικρη εψαχνε για Μαστερ-γκομενο και οχι Μαστερ-χουφταλο πραγμα που αναγει τις επιθυμιες της κατα σειρα προτεραιοτητας σε : α)αποκλειστικοτητα β)εμφανιση γ)διαδυκτιακο μπλαμπλα δ)BDSM εμπειρια
    Πολυ σωστα ειπε η τεντερ οτι το φορουμ λειτουργησε για ιδιον οφελος του καθε μελους ... αλλα εδω ειναι αρενα ή κανω λαθος ? .. ολοι ζητανε κατι ... ακομα και εγω που και μακρια σας ειμαι και διαθεσιμος δεν ειμαι , διαμεσω του λογου μου κατι ζητω .. ετσι ειναι .... πως θα ηταν δυνατο το φορουμ να λειτουργησει αλλιως απο ετσι οπως λειτουργησε ? ....
    Γι 'αυτο η γνωμη μου καπετανισα (δεν μου αρεσει η λεξη μοντερεητορισα..) ειναι οτι το φορουμ παει μια χαρα για φορουμ ΒDSΜ.... (αλλιως θα το λεγαμε γραμμη υποστηριξης 0-800-THEPSHYCOS) ......