Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM φαρσοκωμωδίες βγαλμένες από τη ζωή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 27 Δεκεμβρίου 2006.

1. Leon

Leon άντε και καλο μεσαίωνα Ork

Απάντηση: Καημοί στις αγορές... ή συμβουλές σε BDSM forum

ουδείς τέλειος, δέχομαι μπορεί να κάνω λάθος αλά τα πάντα λύνονται με την συζήτηση μικρά ή μεγάλα ζητήματα στην επαγκελματικη και την προσωπική ζωή και πάντα στην γέννηση τους ακόμη και όταν είναι προχωρημένη κατάσταση πάλι θέλει συζήτηση για να είναι λιγότερες οι “απόλυες”. Το πρόβλημα είναι ότι γνωρίζουμε μία αλήθεια αυτή της κοπέλας όπου μας δίνει ότι θέλει αυτή να ξέρουμε, και έτσι δεν μπορούμε να κατακρίνουμε ούτε την συμπεριφορά του κυρίαρχου ούτε τις κοπέλας στην προκειμένη φάση προφανώς κανένας δεν ήταν ικανοποιημένος από την σχέση του

2. sapfw

sapfw out of order Contributor

Απάντηση: Καημοί στις αγορές... ή συμβουλές σε BDSM forum

Μα Ε/είμαστε σοβαροί;

Καθόμαστε και συζητάμε τα καπρίτσια μιας 19χρονης;
    Ή μήπως θέλουμε να αναλύσουμε την αντιμετώπιση του forum που δημοσιεύτηκε το αρχικό post της;

Προτείνω, αντί να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, να φροντίσουμε το τι κάνουμε Ε/εμείς. Είναι εύκολο να εθελοτυφλούμε κρίνοντας τον άλλον, αλλά αυτό δείχνει -αν μη τι άλλο- ανωριμότητα.

3. gaby

gaby Guest

Re: Καημοί στις αγορές... ή συμβουλές σε BDSM forum

Πείτε με ασόβαρη  

Πείτε με ανώριμη  

Κάντε την υπόθεση ότι δεν έχω με τι ν ασχοληθώ  

Συμβαίνει ν ασχολούμαι χρόνια και με πολλούς τρόπους, κυρίως επαγγελματικούς, με συλλογικές συμπεριφορές. Όταν βλέπω σ ένα θέμα να μην υπάρχει ούτε μία νηφάλια φωνή, αυτό με διαολίζει πραγματικά.

Εντάξει, το πηγαίνω στα ανέκδοτα, αφού είστε τόσο βέβαιοι ότι πρόκειται για ανέκδοτο...η γνώμη μου είναι ότι μάλλον ευσεβής πόθος είναι τέτοιες σάχλες να είναι μόνο ανέκδοτα, εκτός από τις τραγωδίες υπάρχουν και οι φαρσοκωμωδίες στη ζωή.

Last edited by a moderator: 28 Δεκεμβρίου 2006
  4. gaby

gaby Guest

Re: Καημοί στις αγορές... ή συμβουλές σε BDSM forum

λολ λολ λολ σύμφωνη, στα ανέκδοτα λοιπόν   μία επιφύλαξη μόνο : αυτό έλειπε να ξέρει από εργόχειρο η μικρή.

5. G_E

G_E Contributor

Νέος Μάστερ-γκόμενος αποκλειστικής χρήσης μετά της σκλάβας του.

6. DarkPrince

DarkPrince New Member

Απάντηση: Re: Καημοί στις αγορές... ή συμβουλές σε BDSM forum

Αν κ συμφωνω ,στην ιδεα να καταθετονται αλλου ειδους προβληματισμοι(φανταζομαι αυτο εννοεις),δεν μπορω να δεχτω τον περιορισμο εκφρασης αποψης του αλλου σε ενα φορουμ,παροτι κ για να ειμαι ειλικρινης αυτο το φορουμ με εχει μπερδεψει λιγο.
    Διαβαζω αποψεις/απαντησεις απο ατομα νοοτροπιας υποτακτικου η σκλαβου,χωρις να δειχνουν επιγνωση το τι διατεινονται πως ειναι.
    Διαβαζω επισης τασεις αμφισβητησης,λιγουρας,"κατινιασματος"(ελληνικα προνομια δεν λεω)κ προσπαθω να βγαλω μια ακρη.

7. gaby

gaby Guest

Re: Απάντηση: Re: Καημοί στις αγορές... ή συμβουλές σε BDSM forum

Εμεις εδώ είμαστε, από εκτεθειμένοι ως υπερεκτεθειμένοι, μας βλέπεις και κρίνεις, πες μας λίγα για σένα ν αρχίσουμε να μπορούμε να το συζητάμε το θέμα...

8. DarkPrince

DarkPrince New Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καημοί στις αγορές... ή συμβουλές σε BDSM forum

Ευχαριστω για το καλωσορισμα.
    Τα υπολοιπα δεν με αφορουν!

9. DarkPrince

DarkPrince New Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καημοί στις αγορές... ή συμβουλές σε BDSM forum

Νομιζω μια πρωτη γευση,πηρες απο εμενα σε αλλο ποστ-οπου κ με καλοσωρισες.
    Καποια ακομα στοιχεια μου αναφερονται στο προφιλ μου.

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

θυμηθηκα ενα περι εμπειριας ...
    η χηρα θελει παπλωμα
    η παντρεμενη στρωμα
    και η απειρη το πατωμα
    γιατι μαθαινει ακομα ....

11. gaby

gaby Guest

isnogood βάζω ως και στοίχημα το νόμισμα που σίγουρα θα μου πέσει αύριο ότι αυτό το στοιχάκι είναι δική σου εφεύρεση...  

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

τι νομισμα ειναι να σου πω αν σε συμφερει ή οχι ...