Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM φαρσοκωμωδίες βγαλμένες από τη ζωή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 27 Δεκεμβρίου 2006.

1. gaby

gaby Guest

ένα γούρι της χρονιάς άντε να φτάνει τα 10 ευρώ, αλλά δεν ξέρω αν θα μου πέσει, είναι λοιπόν δικό σου το στοιχάκι ή δεν είναι;

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Σε καποιο πολυ ομορφο ορεινο χωριο της Λεσβου , την Αγιάσο , υπαρχει μια γειτονια στο πανω μερος του χωριου . Εκει σε ολους τους τοιχους ειναι γραμμενα παραδοσιακα kinky (πολυ kinky) στοιχακια .. αυτο που εγραψα ειναι απο τα ποιο καταλληλα για ανηλικους ...
    μπορει να μην ειναι δικο μου αλλα κατα το ημισυ επεσες μεσα διοτι ο εμπνευστης θα ειναι καποιος απλος χωρικος .....

3. gaby

gaby Guest

Λυπάμαι πάρα πολύ για το τελευταίο αυτό isnogood   από την πρώτη λέξη ως την τελευταία, λυπάμαι.

Τα στοιχάκια πολύ συμπαθητικά πάντως ... ευχαριστούμε για το συγκεκριμένο  

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δυστυχως σε καποια απομακρυσμενα ορεινα μερει , η σεξουαλικη εκτονωση γινεται κατω απο την απολυτη σιωπη μιας ενοχης μικρης κοινωνιας . Πιστευω οτι σιγουρα δεν υπαρχει καποιο αστειο σε αυτες τις ιστοριες . Συμβαινει ομως ... το βλεπεις στα προσωπα καποιων κατοικων ... ευτυχως μονο μεγαλυτερων των 30 ετων πλεον .... και η Αθηνα γεμιζει ... και τα χωρια ερημωνουν και κρατανε τα μυστικα τους καλυτερα .....
    Για αλλη μια φορα εχει δικιο η τεντερ ... δεν ειναι φαρσοκωμωδια το παραπανω ...