Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM χωρίς D/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 12 Σεπτεμβρίου 2015.

1. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Στους παντρεμένους αναφέρεστε; 

2. tithon

tithon Contributor

πιθανόν να ανοίγει άλλο νήμα, αλλά έχω ξαναϊσχυριστεί οτι το βδσμ δεν είναι ένα ενιαίο πράγμα. δεν συνιστά μιά ενότητα, δεν είμαστε όλοι συγγενείς μεταξύ μας.
    το βδσμ κατάγεται και από μιά πολιτική προσπάθεια συγκρότησης στη βάση του ετεροκαθορισμού από την στρέητ(?), την βανίλα(?) ερωτική έκφραση, την σεμνότυφη θα πει αυτό; την ανασταλμένη θα πει; την περιορισμένη θα πει; πάντως αφορά σε μιά συλλογή «εναλλακτικών» (αλλά ως προς τι; ) ερωτικών συμπεριφορών που δεν συγγενεύουν υποχρεωτικά μεταξύ τους. συμπεριλαμβάνει σ/μ, κ/υ, δεσίματα, κινκιες κλπ, και με μιά στόχευση συγκρότησης στη βάση της εναλλακτικότητας απέναντι πιθανόν σε ένα πιό πουριτανό περιβάλλον. έχει και την κατανόηση του ρόλου «πάνω» και του ρόλου «κάτω», χωρίς να την μονοπωλεί, κι οπωσδήποτε χωρίς να ιδρύει.
    υπό αυτό το πρίσμα δεν μου είναι καθαρό το ερώτημα τι συμπεριλαμβάνεται στο βδσμ και τι όχι. οι διάφορες μορφές κ/υ αλλά και ο παραγόμενος σ/μ έχουν μεγάλη διάδοση «έξω», και ήταν γνωστές συμπεριφορές στην γιαγιά μου με μεγάλη καθαρότητα. η αναζήτηση σαφούς οριοθέτησης ενιαίου βδσμ, πέραν ορισμένων πολιτικών παραδοχών, σε μένα φαίνεται πολύ δύσκολο εγχείρημα, στις συνθήκες που γνωρίζω. δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι μιά παρέα, κατά την γνώμη μου. έχει γιά όλους. όσο δεν ιδρύει ο καθένας από ένα δικό του, και διακρίνονται οι συγγένειες και οι ετερογένειες.

3. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Αυτό.