Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

bdsm cuber

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος joniM, στις 6 Σεπτεμβρίου 2012.

1. joniM

joniM New Member

η μονη επαφή με το bdsm αν και χρονια λάτρης σε αυτό ήταν με 2-3 κοπέλες στο διαδίκτυο εν μόσο ενός παιχνιδιού sl άμα το ξέρετε και το msn.

είχε κανεις παρόμοιες σχέσης μέσο internet και πως κάποιος περνάει από το internet σε μια real life bdsm σχέση.

2. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Απάντηση: bdsm cuber

Η θέση μου είναι πως το Internet είναι άλλος ένας τρόπος επικοινωνίας και τίποτε άλλο, όπως το τηλέφωνο οι δια ζώσεις συναντήσεις τα γράμματα, τηλεγραφήματα και τα ταχυδρομικά περιστέρια.  

Προσωπικά μου θυμίζει μερικές φορές συνήθειες άλλων εποχών του προηγούμενου αιώνα, όπου υπήρχαν οι λεγόμενοι pen pals δηλαδή φίλοι δι' αλληλογραφίας (όταν ακόμα ο κόσμος έστελνε γράμματα) και τα προξενιά δι' αλληλογραφίας όπου οι ενδιαφερόμενοι έστελναν φωτογραφίες ο ένας στον άλλο και μετά ερχόταν ο γαμπρός από την Αμερική να πάρει την νύφη μαζί του..

Ενας εξελιγμένος τρόπος επικοινωνίας λοιπόν, αλλά ένας τρόπος επικοινωνίας. Η διαφορά είναι πως συνήθως κάποιος μιλά ή συναντά ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες θα αγνοούσε παντελώς την ύπαρξή τους.

Οσον αφορά όμως το πως μπορούν να εξελιχθούν αυτές οι σχέσεις, είτε δημιουργήθηκαν από sms είτε στο SecondLife είτε στο *** είτε στην διπλανή καφετέρια, είναι κάτι που έχει σχέση με το πως θέλουν να το προχωρήσουν οι ενδιαφερόμενοι και δεν διαφέρει από όλους τους άλλους τρόπους γνωριμίας.

Η ανάγκη για επικοινωνία των ανθρώπων δεν αλλάζει επειδή αλλάζουν τα μέσα επικοινωνίας.

M KOstas

3. Armida

Armida Regular Member

Συμφωνώ με τον NobodyKP σε όσα είπε. Είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας αλλά θέλει προσοχή στο να μη γίνει ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας. Θα σε συμβούλευα να συνατηθείς με την κοπέλα όσο πιο άμεσα μπορείς. Λογικά απο κοντά θα γουστάρετε καλύτερα. Αν δεν τα βρείτε, πας παρακάτω. Κρίμα είναι να περιορίζεστε πίσω απο μια οθόνη  

4. gaby

gaby Guest

Είναι τόσο ιδιαίτερες οι συγκινήσεις που δίνει το cyber, έτσι, λίγο, πότε πότε  

5. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Εξαιρετικό νήμα !!!!

Θα με συγχωρέσετε αλλά επειδή νομίζω οτι έχει δημιουργηθεί μια ελαφρά παρεξήγησις, θα ήθελα να ξεκινήσω από εκεί, επαναφέροντας άπαντες εντός θέματος. Μετά από λεπτομερή παρατήρηση, ο Original Poster αναφέρεται στον τίτλο του νήματος σε καταστάσεις bdsm Cuber και όχι cyber, όπως διακριτικά "διορθώσατε" στο δικό σας μήνυμα, αξιαγάπητη μοντερέϊτορ. Είναι πραγματικά κρίμα κι άδικο, καθώς ο OP ήταν πολύ προσεκτικός και σαφέστατος στην τοποθέτησή του ο χριστιανός.

Ως γνωστόν, είναι όρος προερχόμενος από το αγγλικό Cube (κύβος). Συγκεκριμένα ως Cuber αναφέρεται αυτός που ασχολείται ενεργά και έχει καταφέρει να επιλύσει πολλάκις τον κύβο του rubik. Ως εκ τούτου, θα συμφωνήσω με τον OP, ως παλαιός λάτρης και γω του ίδιου αθλήματος, οτι το συγκεκριμένο σπόρ είναι ιδιαιτέρως συγκινητικό.

Κάθε φορά που το λύνω, βάζω τη σκλάβα μου να βάλει τα κλάματα. Άλλες φορές το παίζω λίγο-λίγο, άλλοτε πότε-πότε, άλλες φορές δεν αφήνω τον εαυτό μου να ολοκληρώσει το παιχνίδι, παρατηρώντας τη σκλάβα να λιώνει από την αγωνία και όλη τη φάση να διαρκεί όλο και περισσότερο, ώσπου η καύλα και των δύο να εκτοξευτεί στα ύψη. Ω, θεοί, τι έκσταση!!! Τι συμμετρικό και άψογο τελείωμα!

Και τα χρώματα...Αυτά τα χρώματα!!!!

6. eyes_wide_shut

eyes_wide_shut Regular Member

+10

Πολύ σωστά...Και επειδή είναι ανάγκη, όπως ανάγκη είναι και η τροφή, θα πρότεινα στο φίλο μας να βρεί ένα τρόπο να περάσει σε ένα άλλο στάδιο επικοινωνίας, αυτό της άμμεσης. Ίσως είναι δύσκολο στην αρχή αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα θα επιβραβεύσει κάθε προσπάθεια σου..

7. Aigkisthos

Aigkisthos New Member

Νομίζω πως η διαδικτυακή μαλακία που είναι ευρύτερα γνωστή με τη σύντομη ονομασία cuber δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα είτε αφορά μια φυσιολογική ερωτική σχέση είτε με σχέσεις bdsm.
    Θα συμφωνήσω πως είναι κρίμα να περιορίζονται οι ανθρώπινες σχέσεις πίσω από μία οθόνη…

8. dom2012

dom2012 Regular Member

«έτσι» δίνει…   αλά έλλειψη επαφής μου την «δίνει»   

9. dom2012

dom2012 Regular Member

Θα ήθελα να σημειώσω ότι η bdsm σχέση είναι εξίσου φυσιολογική με οποιαδήποτε άλλη.

10. Akhs_slv

Akhs_slv New Member

Έστω κ ετσι ομως αν έρθει κάποιος σε επικοινωνία με μια Αφεντρα και είναι προταρεις εχει να μάθει πολλά.

11. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αφιερωμένο για τους/ις φαν του ίντερνετ...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Enthralling kernel G

Enthralling kernel G Regular Member

Δε είμαι σίγουρος να σου πω πως περνάει κανείς από το ένα στο άλλο.Ξέρω όμως ότι όσο επιλέγεις να βρίσκεσαι στο internet , άλλο τόσο επιλέγεις παράλληλα να μη βρίσκεσαι σε αυτό που ο ίδιος κατονόμασες ως real.Η επιλογή είναι πάντα δική σου βλέπεις.
    Οπότε τελικά φαντάζομαι με...τόλμη ?