Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bdsm domination και πολεμικες τέχνες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Hpflashman, στις 17 Απριλίου 2013.

1. Hpflashman

Hpflashman New Member

Παιδιά, ξέρει κανείς καμία αφεντρα η κοπέλα που ειναι διατεθειμένη να με υποταξη χρησιμοποιώντας τις πολεμικες τέχνες;Εγώ προσωπικά θέλω την αφεντρα να έχει μεγάλη πείρα στις πολεμικες τέχνες. Τα μαστίγια και οι αλυσίδες δεν με πείθουν. Για να υποταχθω θέλω να καταλάβω ότι οι αφεντρα η μια ομορφη γυναικα ίσως να μπορούσε να μου τις βρέξει στα αλήθεια. Αν η γυναίκα έχει προπονήθει στο καρατε η στο τζούντο η στο βραζιλιανικο jiu Jitsu γουσταρω τρελα να με ακινητοποιη με πνιγμόυς και λαβες και μετά αφού καταλάβω οτι όντως είμαι στο έλεος τις αρχίζουνε τα υπόλοιπα....αυτό όσο και να έχω ψάξει, δεν το βρίσκω σε ιεροδουλες, στριπτιζουδες κτλπ. Εκτός από μερικές αφεντρες του εξωτερικού. Που εχω πολυ καλές εμπειριες. Μηπως ξέρει κανείς να μου προτείνει στην Ελλάδα κάτι παρόμοιο;

2. thanasis

thanasis Contributor

Δύσκολο αυτό που ζητάς, νομίζω. Εδώ οι περισσότεροι δεν μπορούν να βρουν κυριαρχική γυναίκα, πόσο μάλλον και αφέντρα-καμπαμαρού.

Πέρα από ορισμένες γραφικότητες που έχουν παλιότερα προσφέρει θέαμα σεξ-καράτε στον χώρο, η μόνη πολεμική τέχνη που συνδέεται με το BDSM είναι το λεγόμενο hojojutsu, που αφορά σε bondage και ακινητοποίηση. Πάλι, δεν γνωρίζω κάποιον ή κάποια εν ελλάδι που να ασχολείται με την εν λόγω πρακτική.