Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"BDSM" Tεστ ασφάλειας!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 17 Απριλίου 2010.

1. Seduction

Seduction Regular Member

Ο τίτλος του νήματος αρχικά, ίσως φανεί εκτός του θέματος, ίσως και για κάποιους υπερβολικός, αλλά απευθύνεται μόνο σε όσους και όσες δουν και καταλάβουν την ουσιαστική σχέση και σύνδεση τίτλου και περιεχομένου

Πραγματικά αξίζει να το δείτε ως το τέλος (όσοι-ες μπορέσετε)

Για όσους-ες δεν αντέξουν και για όσους-ες δεν γνωρίζουν Αγγλικά, η μετάφραση:

Οταν ήμουν κουτάβι, σε διασκέδαζα με τις φατσουλες μου και σε έκανα να γελάς
    με φώναζες "παιδί σου"
    και παρά τον σημαντικό αριθμό δαγκωμένων παπουτσιών και ξεσκισμένων μαξιλαριών
    έγινα ο καλύτερός σου φίλος

Οποτε ήμουν άτακτος, μου κουνούσες το δάχτυλο
    και μου έλεγες "μα πώς μπόρεσες?"
    αλλά μετά το μετάνιωνες και με γυρνούσες ανάποδα και μου έτριβες την κοιλιά

Η εκπαίδευσή μου διέρκησε λίγο περισσότερο από το φυσιολογικό
    γιατί ήσουν πολύ απασχολημένος, αλλά το δουλέψαμε παρέα
    θυμάμαι αυτές τις νύχτες που κούρνιαζα δίπλα σου στο κρεβάτι
    και άκουγα τις εξομολογήσεις σου και τα μυστικά σου όνειρα
    και πίστευα ότι η ζωή δεν θα μπορούσε να ήταν πιο τέλεια
    πηγαίναμε για μεγάλες βόλτες και για τρέξιμο στο πάρκο
    και σταματάγαμε για παγωτό αλλά εσύ μου έδινες μόνο το χωνάκι γιατί "οι σκύλοι δεν τρώνε παγωτό"
    και έκανα σιέστα κάτω από τον ήλιο περιμένωντάς σε να γυρίσεις από την δουλειά.

Σιγά σιγά άρχισες να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο στο γραφείο και αφιέρωνες περισσότερο χρόνο στην καριέρα σου και έψαχνες για ανθρώπινο σύντροφο
    σε περίμενα υπομονετικά, σε παρηγορούσα όταν ράγιζε η καρδιά σου
    και όταν απογοητευόσουνα
    και δεν σε μάλλωσα ποτέ για τις κακές σου αποφάσεις

και τεντωνόμουνα με περηφάνεια κάθε φορά που πετύχαινες κάτι ή που ερωτευόσουν
    αυτή, που είναι τώρα γυναίκα σου, δεν αγαπάει τα σκυλιά
    και όμως την καλωσόρισα στο σπίτι μας
    προσπάθησα να της δείξω στοργή και να την υπακούω
    και ήμουν ευτυχισμένος γιατί ήσουν ευτυχισμένος

και μετά ήρθαν τα μικρά ανθρωπάκια
    και μοιράστηκα τον ενθουσιασμό σου
    και εντυπωσιάστηκα με το πόσο ροζ ήταν και πώς μυρίζανε
    και ήθελα και εγώ να τους φερθώ σαν μανούλα
    και να τα προστετεύσω

αλλά αυτή και εσύ ανησυχούσατε ότι μπορεί να τους κάνω κακό
    και έτσι ήμουν τον περισσότερο καιρό εξόριστος
    σε ένα άλλο δωμάτιο ή στο σπιτάκι μου

Αχ, πόσο ήθελα να τα αγαπήσω
    και όσο μεγαλώνανε έγινα φίλος τους
    παρότι κρατιόντουσαν από τις τρίχες μου
    και τραβιόντουσαν απο τα πόδια μου
    και θέλανε να μου βάζουνε το δάχτυλο στο μάτι
    επειδή δεν καταλαβαίνανε, ήταν μικρά

και εσύ δεν με ακουμπούσες πλέον σχεδόν ποτέ
    και έτσι θα τα είχα προστατεύσει με την ζωή μου αν είχε χρειαστεί
    ανέβαινα μουλωχτά στα κρεβάτια τους
    και άκουγα τις δικές τους εξομολογήσεις και τα δικά τους όνειρα
    και μαζί περιμέναμε να ακούσουμε τον ήχο του αυτοκινήτου σου στον διάδρομο

υπήρχε καιρός που όταν οι άλλοι σε ρωτάγανε αν έχεις σκύλο
    έβγαζες μία φωτογραφία από το πορτοφόλι σου και τους έλεγες ιστορίες για μένα
    αυτα τα τελευταία χρονια, απαντούσες απλά "ναι"
    άλλαζες θέμα, είχα μετατραπεί από "δικός σου σκύλος" σε "απλά ένας σκύλος"
    και μισούσες κάθε ξόδεμα που έπρεπε να κάνεις για μένα

τώρα έχεις μία νέα ευκαιρία για δουλειά
    σε μία άλλη πόλη και θα μετακομίσετε όλοι μαζί
    σε ένα διαμέρισμα που δεν δέχονται σκυλιά

πήρες την σωστή απόφαση για την οικογένειά σου
    αλλά κάποτε, εγώ ήμουν η μόνη οικογένειά σου

ενθουσιάστηκα ότι θα πηγαίναμε βόλτα με το αυτοκίνητο
    μέχρι που φτάσαμε στο καταφύγιο για σκύλους. μύριζε σκυλιά και γατιά και φόβο και απελπισία
    συμπλήρωσες τα χαρτιά και είπες "ξέρω ότι θα της βρείτε ένα καλό σπιτικό"
    σηκώσαν τους ώμους και σε κοιτάξανε με ένα πονεμένο ύφος
    καταλαβαίνανε την πραγματικότητα που θα αντιμετώπιζε μία σκύλα σχετικά μεγάλης ηλικίας, ακόμη και μία με χαρτιά

σχεδόν ξερίζωσες τα δάχτυλα του γιού σου από το κολλάρο μου όταν ούρλιαζε "όχι μπαμπά , μη"
    "μη τους αφήσεις να πάρουν τον σκύλο μου"
    και ανησυχούσα για εκείνον
    και για το τι μάθημα του είχες μόλις δείξει περί αφοσίωσης και φιλίας
    περί αγάπης, και ευθύνης και αγάπης για την ζωή

μου έδωσες ένα μικρό χτύπημα "αντίου" στο κεφάλι
    απέφυγες να με κοιτάξεις στα μάτια
    και αρνήθηκες ευγενικά να πάρεις το κολλάρο και το λουρί μου μαζί σου

είχες μία προθεσμία που έπρεπε να προλάβεις
    και τώρα έχω και εγώ μιά
    οταν έφυγες, οι δύο καλές κυρίες είπανε
    ότι σιγουρα ήξερες για μήνες ότι θα έφευγες
    και ότι δεν ειχες κάνει καμία προσπάθεια να μου βρεις άλλο σπιτικό
    κουνούσαν τα κεφάλια τους και λέγανε "μα πώς μπόρεσες?"

εδώ στο καταφύγιο, μας προσέχουν όσο τους επιτρέπουν τα δύσκολα ωράριά τους
    μας ταίζουν φυσικά, αλλά έχασα την όρεξή μου πριν μέρες
    κάθε φορά που περνούσε κάποιος έξω από το κελί μου
    έτρεχα να δω ποιος είναι
    μήπως ήσουν εσύ που είχες μετανοιώσει
    και ότι όλο αυτό ήταν ένας εφιάλτης, ένα κακό όνειρο
    και αν δεν ήσουν εσύ
    ήλπιζα ότι θα ήταν κάποιος που θα νοιαζόταν
    ή κάποιος που θα προσπαθούσε τουλάχιστον να με σώσει

όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να συναγωνιστώ με τα καμώματα και τις γλύκες των κουταβιών
    που δεν ξέραν τι τους περιμένει, υποχώρησα σε μια γωνία και περίμενα

άκουσα τα βήματά της καθώς ήρθε να με πάρει στο τέλος μίας ημέρας
    και περπάτησα δίπλα της καθώς πήγαμε σε ένα άλλο δωμάτιο
    ένα γαλήνια ήσυχο δωμάτιο
    με έβαλε πάνω στο τραπέζι και μου χάιδεψε τα αυτιά και μου είπε να μην ανησυχώ
    η καρδιά μου έτρεμε εν αναμονή του τι επρόκειτο να συμβεί
    αλλά είχα και μία αίσθηση ανακούφισης
    δεν μου είχαν μείνει άλλες ημέρες για να αγαπήσω και να αγαπηθώ
    όπως είναι η φύση μου, ανησυχούσα περισσότερο για εκείνην, παρά για εμένα
    για το δύσκολο φορτίο που έπρεπε να κουβαλάει

απλά ήξερα όπως ακριβώς ήξερα το κάθετί που ένιωθες εσύ
    έτσι ήξερα και ότι πονούσε αυτή
    έβαλε απαλά έναν αιμοστατικο επίδεσμο γύρω από το πόδι μου
    και ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό της
    της έγλειψα το χέρι
    όπως ακριβώς σε παρηγορούσα και εσένα πριν χρόνια

με μία κίνηση, έχωσε την βελόνα στην φλέβα μου
    καθώς ένιωθα το τσίμπημα και το κρύο υγρό να ρεει μέσα στο κορμί μου
    ξάπλωσα νυσταγμένα και κοίταξα μέσα στα ευγενικά της μάτια
    και ψιθύρισα "πώς μπόρεσες"?

ίσως επειδή κατάλαβε την γλώσσα μου, είπε "λυπάμαι τόσο πολύ"
    με αγκάλιασε και μου εξήγησε γρήγορα
    ότι ήταν δουλειά της να φροντίσει να πάω σε καλύτερο μέρος
    όπου δεν θα με αγνοούσαν
    δεν θα με κακομεταχειριζόντουσαν
    και δεν θα με εγκατέλειπαν
    και δεν θα χρειαζότανε να προσέχω μόνος μου τον εαυτό μου
    ένα μέρος γεμάτο αγάπη και φως
    τόσο διαφορετικό από αυτό το μέρος στο οποίο ζούσα

και με όση ενέργεια μου είχε απομείνει
    προσπάθησα να της μεταδώσω με ένα κούνημα της ουράς
    ότι το δικό μου "πώς μπόρεσες?"
    δεν πήγαινε προς εκείνη
    πήγαινε προς Εσένα, Αφέντη μου

Αγαπημένε μου Αφέντη
    Εσένα σκεφτομουνα
    θα σε σκέφτομαι και θα σε περιμενω
    μπορούν όλοι στην ζωή σου να σου δείξουν τέτοια αφοσίωση?

Υπάρχουν άραγε άνθρωποι που το είδαν και το διάβασαν, και δεν έκλαψαν ή δεν δάκρυσαν;

Υπάρχουν άραγε άνθρωποι που το είδαν και το διάβασαν, και δεν αισθάνθηκαν κάτι από στεναχώρια, από θλίψη, από λύπη, από λαχτάρα, από καημό, από πίκρα, από συμπόνοια, από παράπονο, από θρήνο...;

Υπάρχουν άραγε άνθρωποι που το είδαν και το διάβασαν, και δεν ένιωσαν δυσάρεστα, που δεν ένιωσαν ενόχληση ή έστω και ένα μικρό ή μεγάλο σφίξιμο στο στομάχι τους;

Eάν ναι (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    Η άποψη μου γενικά, είναι πως τέτοιοι "άνθρωποι" δεν πρέπει να βρίσκονται στον κόσμο μας.

Και ειδικά, εάν υπάρχουν "άνθρωποι" εδώ μέσα και στον χώρο του BDSM που απαντούν ναι έστω και σε ένα από τα παραπάνω ερωτήματα, κατά την γνώμη μου αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ επικίνδυνοι.
    Είτε για τον εαυτό τους, είτε για τους άλλους.

Αφιερωμένο στον αγαπημένο μου σκυλάκο (θα σε θυμάμαι πάντα), σε όλα τα ζώα του πλανήτη και σε όλους τους ανθρώπους που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. nadu

nadu Regular Member

Απάντηση: "BDSM" Tεστ ασφάλειας!

κι εγω αναρωτιεμαι αν υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι και συμφωνω με οσα γραφτικαν .

την δικια μου την ερωτευτικα και ειμαστε μαζι 3 χρονια .

3. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Θεωρώ ότι το θέμα δεν σχετίζεται ιδιαίτερα με το BDSM. Για δύο λόγους:

Πρώτον:

Δεύτερον:

Η σκλάβα δεν είναι ένα χαριτωμένο pet. Έχει μυαλό και απαράμιλλο ψυχικό σθένος. Ξέρει τί θέλει και μπορεί να κρίνει, αν ο άνθρωπος απέναντί της, που της πλασαρίστηκε ως Αφέντης, είναι όντως Αφέντης. Μπορεί επομένως να φύγει, όποτε κρίνει ότι πρέπει, και να αναζητήσει τον Αφέντη τον σωστό και όχι το κακέκτυπο (ξέρει ποιο είναι το σωστό, το "έχεις προκάτ ιδέες" και το "φέρεσαι ως dominant bottom" και οι λοιπές τρίχες κατσαρές, είναι για όσους δεν τους βολεύει το γεγονός ότι οι σκλάβες ξέρουν).

Προσωπικά, δεν θα ήμουν ποτέ σκλάβα κάποιου που θα με άφηνε να φύγω (μην αρχίσετε να τσιροκοπάτε τώρα περί "συναίνεσης" - να ζήσω θέλω, στο έπακρο, όχι να κάνω συμφωνίες με ανθρωπάκια).

ΥΓ. Θλιβεροί όσοι θλίβονται ανέδραστα. Εμείς στο σπίτι μας, μαζεύουμε όλα τα αδέσποτα που πέφτουν στην αντίληψή μας. Όλα. Δεν έχουμε τον χρόνο και την πολυτέλεια να θλιβόμαστε με την τόση δυστυχία που υπάρχει - είμαστε πολύ απασχολημένοι με το να κάνουμε το κομμάτι που μας αναλογεί, για να την αναιρέσουμε.

ΥΓ2. Λυπούμαι για την απώλειά σας, Master Seduction. Αλίμονο. Η ζωή είναι μία σειρά από απώλειες...

4. Seduction

Seduction Regular Member

dora καλημέρα

Προτείνω μια δεύτερη προσεκτικότερη ανάγνωση.

Δεν βάζω το θέμα σε καμία περίπτωση, όπως σωστά κατά τα άλλα το αναλύεις. Δεν δίνω βάρος σε απώλειες, δεν αναφέρομαι στο ποιός είναι ή δεν είναι αφέντης, δεν συσχετίζω τα pet με τις σκλάβες κλπ.

Αναφέρομαι ρητά και ξεκάθαρα στην ανθρώπινη ευαισθησία που πρέπει να υπάρχει. Ευαισθησία που όπως το θέτω δεν μπορεί να μετουσιωθεί επ' ουδενί σε αδυναμία.

Ανθρώπινη ευαισθησία που επαναλαμβάνω, όσοι δεν την έχουν τους θεωρώ επικίνδυνους να βρίσκονται στο χώρο του BDSM. Eπικίνδυνους είτε προς τον εαυτό τους είτε προς οποιονδήποτε εμπλακεί μαζί τους σε αυτό το πλαίσιο.

Τόσο απλά.

5. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: "BDSM" Tεστ ασφάλειας!

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Συμφωνώ, ιδίως ως προς το θέμα της αδυναμίας. Οι υπερβολικά ευαίσθητοι δεν έχουν καμία δουλειά να βρίσκονται εδώ πέρα. Είναι πράγματι βαθειά τα νερά...

Ο τίτλος του νήματος με καθοδήγησε - εσφαλμένα ίσως - να θεωρήσω ότι επιχειρείτε μία εκτεταμένη αναλογία με το θέμα της ανάληψης της ευθύνης ενός κατοικίδιου. Στην οποία περίπτωση δεν βλέπω την λειτουργικότητα της αναλογίας, διότι αν μία σκλάβα βρεθεί στα χέρια ενός ανεύθυνου ή ενός αδιάφορου Κ, θα φύγει από μόνη της. Και σαφώς, αν διαθέτει την απαιτούμενη σκλαβίσια συνέπεια και τσαγανό (τα balls, όπως λέμε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου), δεν θα καταλήξει στα αζήτητα αλλά στο Sotheby's.*

*Η ταπεινότητα δεν ταυτίζεται με την ηττοπάθεια...

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Παρα τις εξηγησεις που δωθηκαν , δεν βλεπω πως το παραπανω παραδειγμα που αφορα την ευασθησια στις σχεσεις ζωου-ανθρωπου , μπορει να συσχετιστει με την ευασθησια των ανθρωπινων σχεσεων ...
    Επισης θα ηθελα να μαθω , σε ποια περιοδο της ζωης του , ο συγραφεας/εμπνευστης του κειμενου , υπηρξε σκυλος και εμαθε την φυση και τις σκεψεις των σκυλων ...

Ωστοσο Seduction δεχομαι τις εξηγησεις που δινεις στην Dοra και μαλιστα δεν θα σου υπενθυμισω πως ειχες εσυ αναφερθει σε δικο μου ποστ οταν ειχα απαντησει και εγω με παραδειγμα   ....
    Η δικη μου θεση ειναι πως κανεις δεν δικαιουτε να φερεται ο κριτης του ποιος ανηκει που , με τι ευαισθησιες οι αλλες ιδιοτητες θα αναπτυσει ... αμα γουσταρω θα ειμαι καργα ευαισθητος , καργα σκληρος , εντελως μαλακας ή καταπληκτικα υπεροχος ... κανεις δεν μπορει να μου πει ή γενικα να εκφραζει αποψη για το πως πρεπει να ειναι ο αλλος
    Το BDSM πρεπει να εχει μια φιλοξενη θεση για τον καθε συνειδητο ενηλικα .
    Ας κρατησει ο καθενας τις αποστασεις του απο αυτο που θεωρει επικυνδινο ...

7. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Εγω μετέφρασα αλλιώς αυτο που θέλει να πει ο Σενταξιον..

Οτι..
    αν ο (αυτοπροδιοριζομενος) κυριαρχος δεν μπορει να σεβαστει και κατ επεκταση να "προστατευσει" τα ζώα, ως πλάσματα πιο αδυναμα (ή και τα παιδια θα πρόσθετα εγώ)..
    πως μπορει ο κάθε εν δυνάμει υπο, να περιμένει πως ο εν λόγω κυριαρχος θα τον/την σεβαστει και θα τον/την προστατευσει..

Η προστασία -να συμπληρωσω- αφορα πρωτιστως από τον ίδιο τον "κυριαρχο" και συνεχίζεται στις κατα περιπτωση επικινδυνες "αποστολές" που καλειται να περασει ο εκαστοτε υπό Του.

Ναι το βρισκω σχετικότατο με το βδσμ, αλλα και δικλειδα ασφαλειας σε οτι αφορα στην εναγώνια προσπάθεια των υπό για την ανευρεση αφέντη/αφέντρας... για να παραδοθουν.

Παρακολουθω -σπανια πια ειναι η αληθεια- την αγνη κ αδολη παράδοση των υπό/σκλαβων, ως επι τω πλειστω υποτακτικών γυναικων οι οποίες πιστευουν εις ενα κυριαρχο, πατερα παντοκροταρα, ποιητη ουρανου κ γης κλπ σχετικά.. ειναι σώφρων οι γυναικες αυτές, οι οποίες πολυ καλα κάνουν κ ψάχνουν ότι ψάχνουν.. πριν την παράδοση τους.. να ειναι σχετικά σιγουρες όσο αυτο ειναι εφικτό, για την ψυχική υγεία του εν δυνάμει κυριαρχου τους.

Παράδειγμα.. ο τυπος που έλουσε χτες ένα σκυλι με βενζινη και του έβαλε φωτια, συγγνωμη αλλα δεν μπορει να ειναι αφέντης κανενος, δεν έχει θέση στο βδσμ της λογικης και της συναινεσης.. για την ακριβεια η θέση του ειναι σε κάποιο ίδρυμα με έκεινα τα όμορφα πουκαμισακια με τα μακρυα μανικια, και τα πολυχρωμα χαπάκια.

όμως αν τον συναντησετε εκτος του ιδρυματος παρακαλώ πολύ να μου τον φερετε, και θα βρω Εγω θεση γι αυτον στο βδσμ..
    θα σας δώσω το καλυτερο σαδιστικο σεσιον που έχετε δει ποτε στην ζωή σας..

8. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Επικίνδυνος στο bdsm, πρώτα για τον εαυτό του και μετά για τους άλλους, είναι κάποιος/α που έχει ρηχές σκέψεις για τον χώρο και παρ΄ όλα αυτά θέλει να μπει στα βαθειά νερά του.

Είναι πολύ επώδυνο να ανακαλύπτει κάποιος/α μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που εμπλέκεται με τον χώρο, ότι η θέση του/ης δεν είναι εκεί.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι όλα για όλους/ες!!!

Last edited: 17 Απριλίου 2010
  9. gaby

gaby Guest

Από το ποστ της Mikra Psemata πήρα τη διάθεση να γράψω εδώ.

Πάντα τους άντρες τους κοίταζα από δύο πράγματα πριν φτάσω να αγγιχτώ μαζί τους, το ένα ήταν πώς μιλάνε για τη μάνα τους και πώς της φέρονται και το άλλο πώς είναι με τα ζώα. Ομολογώ ότι η υπερβολική αισθηματολογία ως προς τα δεύτερα δεν είναι απαραίτητα ένα υπερ στα μάτια μου.

Από τους γνωστούς στα ποστ της Mikra Psemata αναβαλόμενους στις υποτακτικές γυναίκες, θυμήθηκα το περί "τεμπέλικων θηλυκών". Σήμερα τείνω να συμφωνώ ότι πολλές υποτακτικές γυναίκες είναι συβαρίτισσες μάλλον, όχι όμως και με τα περί δόλου.

10. Seduction

Seduction Regular Member

Τέτοια "αστειάκια" αλλού. Οχι σε δικό μου νήμα. Εχεις να τοποθετηθείς επί του θέματος, κάντο. Δεν έχεις; Στο καλό

11. sk

sk Regular Member

πέρα του αν ναι ή όχι πρέπει / μπορούν να είναι στον χώρο, συμφωνώ, τίθεται και θέμα γενικότερης ανθρωπιάς και φυσιολογικής ένταξης στην ευρύτερη κοινωνία

για μένα αυτοί οι "άνθρωποι" είναι απλά ανεύθυνα, ανάξια, άκαρδα, άσπλαχνα, απαράδεκτα, αναξιόπιστα και αδιανόητα απάνθρωπα όντα (και αν έβρισκα κι'άλλες λέξεις με "α", θα τις πρόσθετα.

και όχι σαν Κ (ούτε κατά διάνοια να εμπιστευτώ τέτοιον άνθρωπο όχι με την ζωή μου, αλλά ούτε καν με τα βασικά ενός session), ούτε σαν φίλο ή γνωστό δεν θα τον ήθελα...

sk[MSEDp]

12. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Ακομα το θυμάσαι το τεμπελικα θηλυκα ε?  
    Δυστυχώς το στατους υποτακτικη το φέρει ενας μεγαλος αριθμος γυναικων τουλαχιστον σ αυτο το φορουμ..
    Προσωπικα, γνωστριες αλλα και συνειδητοποιημενες αναγνωριζω ελάχιστες, όπως εσενα και την λάρα, η δώρα αν και επιθυμει και ειλικρινα προσπαθει πολύ να ενδυθει το ρόλο, νομιζω πως η ιδιοσυγκρασια της.. ειναι για εντελως αντιθετο στατους απο αυτο που φέρει..
    Βεβαια δεν γνωριζω προσωπικα καμια σας.. μπορει κ να σφάλω.
    Επισης να αναφερω την λιτλ σλατ, την σαπφω, και 1-2 πολυ παλιες που δεν θυμαμαι τα νικ τους.
    Πέρα απο εσας.. το χάος..
    Σας ονοματιζω γιατι δεν θέλω αυτο που θα πω να περασει σε στυλ ολες.. εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.. κ η καθεμια από τις υπολοιπες να μπει από μόνη της στις εξαιρεσεις.

το τεμπελικες όπως και το σημερινο μου ποστ αφορα λοιπόν, στις υπολοιπες απο εσας που ονομάτισα, δηλαδη τις φερομενες υποτακτικές που ή ειναι καινούργιες ή κάτι κατάλαβαν λάθος, και καλα θα κάνουν να:
    -διαβασουν καταρχην πολύ,
    -ειναι αρκετα επιφυλακτικές στο τι τους λεγεται,
    -αντιληφθουν ΤΙ σημαινει το στατους που φορεσαν
    και κυριως
    -να ειναι σιγουρες πως δεν εχουν καταλάβει κάτι λάθος..

Το ΒΔΣΜ μπορει να ειναι υπέροχο, μπορει όμως να ειναι κ μια πολυ τραυματικη εμπειρια ειτε επειδη άλλα περιμενουν, ειτε επειδη θα πέσουν σε λάθος χέρια.

Ειναι δικη τους κ μονο ευθυνη να έχουν την κριτικη σκέψη του με ποιον/γιατι/και έως που, θα συνδιαλεγουν όπως εσυ πχ λιλυ εχεις αυτα τα δυο κλου..

Ισως ειμαι σκληρη ή αυστηρη με τις/τους νέες/ους στο χώρο, αλλα ως ενηλικες έχουν οι ίδιοι κ μονο τη ευθυνη του να αυτοπροστατευθουν.

Όσο και να δινουμε/ουν συμβουλες οι "απεξω" αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.. γι αυτο ας ειναι ελαφρύ αλλα ηδονικο ότι πάθουν..