Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM versus Γείτονες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος AriaReflection, στις 28 Απριλίου 2009.

1. AriaReflection

AriaReflection New Member

Θα σας πω μια εμπειρία μου, για γέλια και για κλάματα.  

Οι νοικάρης μου στο προηγούμενο σπίτι που έμενα, μού είχε σπάσει τα νεύρα στη κυριολεξία. 50άρης τύπος που έμενε με τη γυναίκα του (χωρίς παιδιά). Έμενε στον 2ο όροφο, κι εγώ στον 1ο.

Το καλοκαίρι που η Αθήνα έβραζε, αναγκαστικά άφηνα ανοιχτά τα παράθυρα από σαλόνι-κουζίνα-μπάνιο, αλλιώς θα σκάγαμε σαν τα ποντίκια. Στη κρεβατομάμαρα κλειστά εννοείται, γιατί έμενε κόσμος απέναντι.

Κάθε τρεις και λίγο ερχότανε ο τύπος, βαρούσε τη πόρτα και μου έκανε παρατηρήσεις.

Mια μέρα που μαστίγωνα τη κοπέλα μου (μη φανταστείτε τίποτα extreme), ακούω ξαφνικά την πόρτα του σπιτιού να ανοίγει. Με τη μία κατάλαβα ότι ήταν αυτός. Είχε κρατήσει αντικλείδια το λαμόγιο.   Βγαίνω από την κρεβατοκάμαρα με το μαστίγιο στο χέρι και μένει ο τύπος άναυδος.   Άρχισα να τον βρίζω και τον έσπρωχνα να βγει έξω.

Εκείνος με απείλησε ότι θα πάρει την αστυνομία και θα αναφέρει περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης.   Εγώ με τη σειρά μου, άρπαξα τα κλειδιά του και τον απείλησα για καταπάτηση ιδιοκτησίας. Έφαγε σκάλωμα για λίγο και τελικώς έφυγε λέγοντας μου "Τελευταία φορά..."

Επειδή ο τύπος ήταν ηλίθιος, κι επειδή οι νόμοι στην Ελλάδα για θέματα κακοποίησης-συναίνεσης είναι πολύ συνοπτικοί-ασαφής και χωράνε σε 1 φύλλο από κωλόχαρτο, αποφάσισα να φύγω, όχι με το φόβο μη τυχόν βρω το μπελά μου, αλλά επειδή δε γούσταρα καν να μπω σε τέτοιες διαδικασίες.

Χωρίς να θέλω να πολυλογώ, μάζεψα τα πράγματα και μετακόμισα μέσα στον επόμενο μήνα. Βρήκα ένα διαμέρισμα 1ο όροφο στο Χαϊδάρι, έβαλα και aircondition   και στο ισόγειο μένει ένας φοιτητής, που με απλό sex καταφέρνει να κάνει περισσότερη φασαρία κι από εμάς.   Από πάνω ευτυχώς είναι η ταράτσα.  

Περιμένω να ακούσω δικές σας εμπειρίες πάνω σ'αυτό το θέμα.  

2. jim28

jim28 Regular Member

Τον βρωμόπουστα τον ιδιοκτήτη, καλά έκανες κι έφυγες

3. atasai

atasai Regular Member

Ενδιαφέρον θέμα. Δεν νομίζω ότι έχει συζητηθεί ποτέ, κι όμως περνάει από το μυαλό μου πάντα τη λάθος στιγμή   Για την ακρίβεια, όχι μόνο περνάει, αλλά κατσικώνεται στο μυαλό μου σε σημείο να μην βγάζω κιχ ανεξαρτήτως πόνου (ξέρω, ξέρω, μαχαίρι στην καρδιά κάθε σαδιστή, αλλά θαυμάστε πειθαρχεία!).

Δεν έχει τύχει να μου πουν ποτέ κάτι, για τον οποιονδήποτε λόγο.
    Μια φορά που είχε πάει αρκετά αργά, ζήτησα από τον παρτενέρ μου να σταματήσουμε μια συγκεκριμένη πρακτική (   )γιατί έκανε πολύ θόρυβο και μου έδωσε μια πολύ καθησυχαστική απάντηση: "Αν οι γείτονες καταλάβουν τι είναι αυτό το σλαπ, σλαπ, έχουν πολύ βρώμικο μυαλό!". Σε περίπτωση που μου πούνε ποτέ κάτι, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, τους διεστραμμένους! Τώρα, αν έρθουν και μου βάλλουν χέρι για τους θορύβους που βγάζει και ο φοιτητής από πάνω σου (η εσωτερίκευση της καταστολής δεν έχει πετύχει σ' αυτόν τον τομέα), θα τους βγάλω τη γλώσσα  

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Το ζήτημα των θορύβων που μπορεί ν' ακουστούν δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Ο Κύριος μου μένει σε οροφοδιαμέρισμα, ενώ ο από πάνω γείτονας έχει την ατυχία, γι' αυτόν, τύχη για μας να είναι ημίκουφος. Ενίοτε το εξοχικό είναι μια πολύ καλή λύση, ειδικά αν πρόκειται για χειμώνα, όταν και δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ψυχή σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων. Ως πρόβλημα θα μπορούσα να το δω μόνο όταν τύχει οι συνευρέσεις μας να γίνονται σε τρίτο χώρο, όπως σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου. Σ' αυτές τις περιπτώσεις, προσπαθώ, από την πλευρά μου, να είμαι όσο πιο αθόρυβη γίνεται, ενώ περιορίζουμε και κατά πολύ τις πρακτικές μας. Τις περισσότερες φορές λειτουργεί, άλλες πάλι, όσο κι αν πιέζομαι δε μπορώ να κρατηθώ. Γι' αυτές όμως, υπάρχει και το φίμωμα 

5. elGreco1969

elGreco1969 New Member

Εγώ εχω πάρει χαρτάκι ανόνυμο 2-3 φορές στην πόρτα να κάνω πιο σιγά και απάντησα με χαρτί στο ασανσέρ ότι θα πρεπε να δοκιμασουν να το φχαριστιούβται και κείνοι που το γραψαν  

6. s/m

s/m Regular Member

αν ημουν στην θεση σου AriaReflection θα τον εβαζα κατω και θα τον αρχιζα με εναν γυρο μαστιγωμα..μετα θα του ελεγα,,,, το ξερα οτι σου αρεσε,,θες κιαλλο μωρη αρρωστη ??
    να μην παραλειψω ,,,μπορει να του εβαζα και τα κλειδια στον κωλο

7. memistress

memistress Regular Member

φιλε μου πρεπει να τα χρειαστηκε απιστευτα!!!εγω δεν θα τον αφεινα ετσι...σιγουρα θα του την φυλουσα!!!κ θα τον εφτιαχνα καπωσ καλα!!!

8. Tasoulis

Tasoulis New Member

Τι μάθαμε: Για BDSM στο σπίτι το Air condition είναι απαραίτητο!  

9. miror

miror New Member

Που μένετε? θέλω να γίνουμε γειτονες. Φτιάχνομαι ιδιέτερα με τους bdsm θορύβους.

10. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

11. john_slave96

john_slave96 Contributor

Είναι πάντως θέμα, το οποίο όλοι το αντιμετωπίζουμε. Στα ξενοδοχεία είναι πιο σοβαρό. Ιδανικό είναι το εξοχικό με αυλή και χώρο δικό σου. Ακόμη καλό είναι η μεζονέτα, για νοίκιασμα, εκτός Αθηνών, για παραπάνω από έαν bdsmικά ζευγάρια. Σκεφτείτε το.  

12. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Η λύση ειναι μια: Φίμωτρο και discipline.