Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM vs. abuse I: H κλασική προσέγγιση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 9 Απριλίου 2015.

1. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

διαφωνω χεχεχε

2. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ναι γ αυτο κ εγω παω μεχρι το περιπτερο με τ αυτοκινητο... δεν μπορεις να παιζεις ετσι με τη ζωη σου να περπατησεις ενα ολοκληρο τετραγωνο  

3. Και ένα ακόμη, η εταιρία που σας πετάει, σε περίπτωση που ο οδηγός σαλτάρει ή τύχει κάτι στραβό στις μηχανές, αρνείται την όποια ευθύνη αποζημίωσης στους συγγενείς των θυμάτων.  

4. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Άμα το γυρίσετε και στα πλοίa, metro και αλλα μέσα συγκοινωνίας θα το πάθω σίγουρα

5. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ούτως ή άλλως η gaby θα μας ξεχεσει καποια στιγμη 

6. seduced mind

seduced mind Guest

Δεν κρέμασα κάποιον και δεν είπα ότι έγινε 100% έβαλα ένα αν... που σημαίνει πως μπορεί και να μην έγινε... Δεν είπα πως έγινε κάτι σίγουρα 100%.

7. Aπόδειξη για ένα δικαστήριο, είναι τι έχεις δει με τα μάτια σου, η με στοιχεία αυταπόδεικτα (συχνά δεν πιάνεται τηλ. συνομιλία, ή γραπτά παρά μόνον αν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου) όχι τι σου είπανε πως έγινε.
    Αν διαθέτεις τέτοια στοιχεία προχώρα το.
    Και για μένα είπανε πως είμαι ζευγάρι με κάνα 2 - 3 σούμπες απ' εδώ (χωρίς να είμαι) - το κάνουν όσοι θα ήθελαν να είναι μαζί τους προφανώς και δεν....
    Και για μένα που κάνω μαθήματα Ιαπ. δεσίματος άκουσα (τα λένε στους μαθητές μου άτομα που ούτε καν ξέρουν τι χρώμα έχει το σχοινί) "μην πάτε σε αυτόν, ελάτε σε εμάς" - από ζήλια, κακεντρέχια ή ότι άλλο.
    Και για σένα - όπως και για άλλους - μπορεί αύριο να βγάλουν βρώμα ότι είσαι ο Τζακ ο αντεροβγάλτης (χωρίς να είσαι).
    Για εμένα αυτές οι βρώμες είναι το ίδιο επικίνδυνες, και μάλιστα πιο άμεσες, από τα υποθετικά σενάρια κακοποιήσης που εξετάζουμε εδώ.

8. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

Για να καταλήξουμε τελικά κάπου στο όλο θέμα δείτε την εξήγηση στο βιντεάκι ο τύπος τα λέει όλα

9. Και το πιο επικίνδυνο δωμάτιο του σπιτιού.... ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ παραδέχομαι ότι είχα πέσει στην "παγίδα" να μην είμαι νηφάλιος και για πολύ ώρα μάλιστα, από την στιγμή που έμαθα το "συμβάν"...
    Και συμβάν σε εισαγωγικά επειδή απλούστατα δεν υπήρχαν αποδείξεις...
    Βάσει της επαγγελματικής μου κατάρτισης/εκπαίδευσης, για μένα ήταν ανεπίτρεπτο και δεν υπάρχουν δικαιολογίες...
    Αλλά επαναλαμβάνω, επειδή και η τιμή και η υπόληψη είναι πάρα πολύ σημαντικά αγαθά...
    Αν δεν είμαστε σίγουροι, δεν έχουμε αποδείξεις στα χέρια μας...
    Για κάποια πράγματα δεν μιλάμε...
    Όχι γιατί πρέπει να τα "κουκουλώνουμε"...
    Εννοείται ότι τα αποδεδειγμένα γουρούνια...οι τρελοί και οι ανεξέλεγκτοι πρέπει και ν' απομακρύνονται και να τιμωρούνται...
    Αλλά πρέπει να είμαστε σίγουροι, όλοι μας, βάζω πρώτο εμένα σε αυτό, πριν να τεντώσουμε το δάχτυλο...
    Γιατί αν κάνουμε λάθος, κάποιον η κάποια του γαμάμε αδίκως την ζωή...
    Και δεν θα είναι ο δικός μας ο κώλος που θα τσούξει...
    Ούτε η συγνώμη μας θα φτάσει, για να επανορθώσει το κακό που ίσως και ηλιθίως κάναμε...

Και επαναλαμβάνω, τα λέω και στην μούρη μου, γιατί εγώ κάποια ολισθήματα, δεν έχω κανένα δικαίωμα να τα κάνω...Δεν έχω καμία δικαιολογία...
    Και όποιος έχει λίγο μυαλό, που εσύ το έχεις και πολύ μάλιστα, δεν θα είχες ούτε εσύ δικαιολογία, αν το διέπραττες...

11. seduced mind

seduced mind Guest

Συμφωνώ και επαυξάνω... τι λες τώρα....κανένας δεν έχει δικαίωμα να ισχυριστεί κάτι για κάποιον. Εδώ αντιλαμβάνομαι πράγματα στη δουλειά μου μερικές φορές και επειδή γνωρίζω πως μπορεί να καταρρεύσουν σε δικαστήριο, δεν τα λέω, τα κρατάω μέσα μου. Και συκοφαντική δυσφήμιση για εμένα σημαίνει αφαίρεση αδείας στο ΓΕΩΤΕΕ,δεν είναι παίξε γέλασε. Προσέχω πάρα πολύ τι γράφω...

12. brenda

brenda FU very much

Αυτά να τα πεις στην γυναίκα του Μπόμπιτ....Πόση σωματική ρώμη χρειάζεται για να χρησιμοποιήσεις ένα ψαλίδι? Νομίζω και η πιο αδύναμη γυναίκα μπορεί....Θου Κύριε...