Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bisexual Κυρίαρχος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος aria, στις 28 Ιανουαρίου 2012.

1. aria

aria Regular Member

Επειδή τις τελευταίες μέρες πολύ μελάνι έχει χυθεί για το αν επιτρέπεται ένας Κ να θέλει να τον πηδάνε και αν αυτό αναιρεί την Κυριαρχία του,
    θέτω ένα πιο απλό ερώτημα προς υποτακτικές και σκλάβες,
    με την ελπίδα να καταλάβω από προκύπτει η όποια αντίδραση σε αυτό :

Θα δεχόσασταν ως Κυρίαρχο σας κάποιον με δηλωμένες ομοφυλοφιλικές τάσεις?

Φυσικά δεκτές και οι τοποθετήσεις των υπολοίπων

2. Απάντηση: Bisexual Κυρίαρχος

Ένας κυριαρχικός με δηλωμένες αμφιφυλοφιλικές τάσεις είναι στην ευχάριστη θέση ν' αποφασίζει ο ίδιος αν θα δεχθεί κάποια συγκεκριμένη γυναίκα ως υποτακτική του ή σκλάβα του, dear.

3. annia24

annia24 Regular Member

Απάντηση: Bisexual Κυρίαρχος

aria,μου αρεσει το θεμα που ανοιξες.την δικη μου γνωμη την ξερεις,θα ηταν βαρετο να την ξαναπω.ας δουμε την γνωμη των υπολοιπων..

4. aria

aria Regular Member

όπως λέει και ένας φίλος μου bi, αποκλείοντας το ένα φύλλο μειώνεις τις πιθανότητες να βρεις το άλλο σου μισό.  

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

@aria, εγώ θα σου κάνω μια άλλη ερώτηση παρόμοια περίπου με την δική σου.
    Εσύ που δηλώνεις καθαρά les, θα δεχόσουν για Κ έναν άντρα και μάλιστα straight; Πιστεύω πως όχι. Oπότε μία straight υ πως θα δεχθεί για Κ της έναν ομοφυλόφιλο;

6. aria

aria Regular Member

Καταρχήν δεν μίλησα για ομοφυλόφιλο άλλα για bi,
    άλλωστε ένας ομοφυλόφιλος Κ δεν θα ενδιαφερόταν για γυναίκα υ.

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου,
    δεν θα έκανα οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άντρα επειδή δεν με ελκύει σεξουαλικά.
    Παρόλα αυτά έχω βρεθεί σε σχήμα με Κ άντρα, χωρίς να έχω σεξουαλική επαφή μαζί του και δεν είχα κανένα πρόβλημα σε αυτό.
    Και σε αντιστοιχία με την αρχική μου ερώτηση θα δεχόμουν bi Κυρίαρχη.

7. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Διαβάζοντας όλα αυτά τα ποστ περι τι πρεπει και τι δεν πρέπει για έναν Κ ακόμα δεν μπορώ να δω πως θα απέτρεπε την άσκηση εξουσίας πάνω μου η σεξουαλική του προτίμηση...

Μια Μ/σ (δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για τις άλλες) σχέση, στηρίζεται σε ένα και μόνο βασικό κανόνα. I say, you do. Αυτό.

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να είναι ο Κ μου bisexual. Kαι όσο το σκέφτομαι δεν θα είχα επίσης πρόβλημα εαν ήταν αποκλειστικά gay.
    Εαν είχαμε μια Μ/σ σχέση που ήταν για παράδειγμα εντελώς service oriented, οι σεξουαλικές του επιλογές δεν θα με απασχολούσαν καν.

Πάντως, ώρες ώρες νομίζω ότι μπαίνουν πολλά διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα σε ένα τσουβάλι.
    Τι σχέση έχει η κυριαρχία πάνω σε μια/ εναν υποτακτικό με την σεξουαλική προτίμηση ... Άλλο εαν εμείς τα έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας επειδή κάνουμε κατευθείαν λινκ το Μ/σ (εστω Κ/υ) με το ότι ειναι ζευγάρι και άρα θα κάνουν σεξ...
    Επίσης... Ετσι για την ιστορική αναδρομή βρε αδερφέ, στο The Leatherman's Handbook by Larry Townsend,1972 αναφέρετε ξεκάθαρα το εξής.

In addition, a man would enter a leather family as a slave, then graduate to boy, sir, and finally Master.

(Αυτό όσον αφορά και αυτό το θέμα και το Κ και μαζοχισμός)

8. kinkious

kinkious New Member

Πιστεύω πως αν ένας Κ πρόσταζε με αυστηρό ύφος να τον πηδήξει η υποτακτική του, τις εδινε οδηγίες κατά τη διάρκεια και μετά την τιμωρούσε ή την επιβράβευε αναλόγως πόσο καλά το έκανε αυτό δεν αφαιρεί κάτι από την κυριαρχική του θέση...

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
    Και κυριαρχία πάνω στο μυαλό και την ψυχολογία πρώτα... επομένως το πήδημα έρχεται σε δεύτερη μοίρα... μια ακόμα δραστηριότητα/δοκιμασία για την υποτακτική.

My 2 eurocents

9. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αγαπητή aria, δεν είπες συγκεκριμένα για bi αλλά για κάποιον με δηλωμένες ομοφυλοφιλικές τάσεις αλλά τεσπά.

Οσο για το αν θα ενδιαφερόνταν ένας ομοφυλόφιλος Κ για γυναίκα υ, πιστεύω ότι πολλοί gay θέλουν γυναίκες δίπλα τους, μπας και βρουν μέσω αυτής κανέναν άντρα για να το γλεντήσουν... και αυτοί...

Πιστεύω αυτό που απαντάς εσύ στην ερώτησή μου θα σου απαντήσουν και οι περισσότερες straight υ, ότι δηλαδή δεν θα δεχόνταν για Κ έναν bi, γιατί απλά δεν τις ελκύει σεξουαλικά.

Aυτό δεν μου λέει τίποτα αγαπητή μου, γιατί και αρκετοί/ές straight πιστεύω δεν εχουν πρόβλημα σε σχήματα με bi ή gay άτομα, φτάνει βέβαια να μην έχουν σεξουαλική επαφή μαζί τους.
    Π.χ. έχω δει πολλούς straight Κ σε bdsm σχήματα, να βάζουν gay υποτακτικούς να γλύφουν τα πόδια της σκλάβας τους ή τα παπούτσια τα δικά τους.

Last edited: 29 Ιανουαρίου 2012
  10. anchor

anchor Regular Member

Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα στην υποθετική ερώτηση.

Μου έχει συμβεί -σε νεώτερη ηλικία- να ερωτευτώ έναν ομοφυλόφυλο όπως και έναν bisexual άντρα, μόνο επειδή τύγχανε να έχουν και οι δύο κυριαρχικές τάσεις.

Ομως μιλάω για μία απλή, έστω και αν ισχυρή, έλξη από πλευράς μου. Αμφιβάλλω όμως πολύ για το αν θα έμπαινα ποτέ σε σχέση με Κυρίαρχο με δηλωμένες ομοφυλοφυλικές τάσεις. Κατ'ακρίβεια όχι, δεν θα έμπαινα.

Για το λόγο ότι υπάρχει τεράστια απόσταση μεταξύ του να γνωρίζω πως ένας φίλος με τον οποίο είμαι ερωτευμένη έχει ομοφυλοφυλικές σχέσεις, και του να είμαι μαζί του, να το ζω στην καθημερινότητά μου κι ενδεχομένως να συμμετάσχω σε αυτό.

Αν είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, μία τέτοια συνθήκη δεν θα μου άρεσε, θα μου προκαλούσε αμφιβολίες ακόμα και για τον ίδιο μου τον εαυτό και θα με έβαζε σε μία ψυχολογική ταλαιπωρία που δεν κρίνω σκόπιμο να αντιμετωπίσω.

11. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Για Κ μου οχι.
    Ευχαριστως να πηδηχθω σε αλλη φαση με bi ανδρα.
    Ευχαριστως να τον πηδαει μπροστα μου αλλος ανδρας.
    Ευχαριστως να παιζω και με τους δυο.