Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bisexual τρίο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MemyselfandI, στις 21 Φεβρουαρίου 2022.

1. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Έχουν και οι βανίλα πάντως, πούτσους και μουνιά, να ξέρεις

2. Nickname

Συγγνώμη, τώρα το είδα.
    Δε ζήτησα περιγραφή. Η ερώτηση ήταν ποιος είναι το ζητούμενο (σου) να είναι ο αποδέκτης του εξευτελισμού

3. Anel

Anel Regular Member

Εγω

4. grboy2022

grboy2022 Regular Member

Στερεότυπα όμως!!! " προσέχουν μην αρέσει της γκόμενας ο πούτσος του άλλου", ξέρεις για πιο πράγμα λέω, μη τρελένεσαι. Πούτσους και μουνιά έχουν όλοι!

5. Nickname

Παιδιά, μια χαρά σεξουαλικα απελευθερωμενους έχει και εκτός bdsm, μια χαρά πολυγαμικούς και επίσης gay, lesbian, bi, straight. Ότι θέλεις.
    Μην μπαίνεις στη λογική ότι οι του bdsm δεν έχουν στερεότυπα και οι εκτός έχουν.

Last edited: 24 Μαρτίου 2022
  6. Anel

Anel Regular Member

Μωρέ απ'όλα έχει ο μπαξες αλλά οι άντρες βανίλια είναι επιφυλακτικοί όταν ζητάς κ δεύτερο άντρα. Η περίπτωση που μου είχε τύχει το απέδειξε. Ο ένας ήταν χαλαρός. Περνούσε καλά. Ο άλλος είχε συνεχώς το φόβο μη τον πιάσει καταλάθος το αρσενικό... Ήταν κουραστικο. Δε νομίζω να το ευχαριστήθηκε όσο ο πρωτος

7. anima0

anima0 Regular Member

μωρέ και ράπιντ και μοριακό καλό ακούγεται  

Last edited: 24 Μαρτίου 2022
  8. grboy2022

grboy2022 Regular Member

Καμία σχέση όμως, δε λέω για bdsm, αλλά γενικά για παρτούζα. Οι περισσότεροι κάνουν με γυναίκες άλλων, αλλά όχι με τη δικιά τους και πολλά άλλα τέτοια. Η πλάκα είναι ότι θεωρούμε όλες τις γυναίκες, gay, cd, trans, έτοιμους για όλα με βανιλια, έτσι νομίζω τουλάχιστον!

9. kinvara

kinvara Δική Του

Και τι έγινε αν το προσέξουν, και γιατί να μην το προσέξουν; Για να είναι εκεί αυτονόητο δεν είναι πως θα της αρέσει ο πούτσος του άλλου; Αλλιώς θα ήταν κάπου αλλού.. ίσως να μάζευε παπαρούνες...

10. grboy2022

grboy2022 Regular Member

εμένα τα λες;;; μαζί σου και εγώ, αν δε της άρεσε πως θα το έκανε!

11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Και κωλαράκια, μην μας ξεχνάτε τις κωλολάτρισσες  

12. Nickname

Α, ναι. Οι περισσότεροι άνθρωποι ασπάζονται την πολυγαμία για το 50% των μελών της σχέσης.
    Δε θέλει πολύ, λογικά σε 100 χρόνια θα έχουμε στρώσει