Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

>>>>blind date

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος celllena_sub, στις 8 Αυγούστου 2016.

1. Γράψτε εμπειρίες από το πρώτο ραντεβού στα τυφλά μέσα από εδώ.
    Που πήγατε.
    Τι είπατε.
    Πως σας φάνηκε ο άλλος / η άλλη. Ικανοποίησε τις προσδοκίες σας ή ήταν απογοήτευση.
    Τον/την ξανασυναντήσατε.
    Περπάτησε το πράγμα ή έπεσε χυλόπιτα.
    Ό, τι άλλο σχετικό με την πρώτη γνωριμία.

Φιλάκια και περιμένω απαντησούλες.

2. gaby

gaby Guest

@celllena_sub

ευχαρίστως, αλλά τί ακριβώς εννοείς όταν λες "ραντεβού στα τυφλά"; Θέλω να πω από εδώ έχω σχεδόν πάντα μιλήσει πολύ με τον άνθρωπο που τελικά συναντώ, έχω δει πώς γράφει, το ίδιο και αυτός για μένα, υπάρχουν συχνά κοινοί γνωστοί, δεν είναι και πολύ στα τυφλά αυτό κατά τη γνώμη μου.

3. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

... όταν βλέπω φραουλίτσες στο avatar, φιλάκια κι απαντησούλες στο νήμα .. με πιάνει το συναισθηματικό μου (έχω κι απ' αυτό) και δεν μπορώ να μην απαντήσω:

Εγώ δεν έχω πάει κανένα blind date .. και πριν συναντηθώ με οποιονδήποτε επί της ουσίας γνωριζόμασταν .. άρα όλα πήγαιναν καλά ..

4. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Τι θα κερδίσουμε;

5. Την αγάπη μου σίγουρα

6. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Εγω θα απαντησω ναι εχω βγει Blide date επι εποχης Mirc μπορει να μιλουσες ωρες με καποιον
    αλλα το μονο που εβλεπες ηταν γραμες δεν ειχα ουτε φωτο του mms ...
    ετσι καποια στιγμη βρισκοσουν με καποια/καποιον που δεν ειχες δει ποτε

ευτυχος η κριση μου ηταν παντα σωστη και ο ανθρωπος που γνωρια ηταν σχεδον οπως τον περιμενα

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@celllena_sub με πολύ αγάπη και σοβαρότητα.

Εάν σκοπεύεις να το κάνεις δε θα σε αποτρεψω αλλά ούτε θα σε "σπρωξω".

Γενικώς οι διαδικτυακές γνωριμίες όλων των σαιτ και όχι μόνο ειδικως των του "χώρου" (+1 όμως των από εδώ) έχουν το ρίσκο τους σε πολλούς τομείς.

Προσωπικά έχει τρομάξει το μάτι μου με αυτά που βλέπω - ακούω-βιωσα, να προσέχεις υπερβολικά πολύ.

8. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Εχω βγει παμπολλα τετοια ραντεβου οποτε πλεον δε θυμαμαι. Καθε φορα ειναι και διαφορετικη. Δεν εχω απογοητευτει σε μεγαλο βαθμο. Καποιες γνωριμιες οδηγουν σε φιλιες, αλλες σε πηδημα, αλλες σε ερωτα, μερικες φορες τρως χυλοπιτα (οταν δινεις τι σημασια εχει .

Δε διαφωνω για το ρισκο.
    Φυσικα εμενα προσωπικα αυτο το ρισκο με ικανοποιει.

Σημαντικο φυσικα να αναφερω πως η μεθοδος αυτη με εχει οδηγησει μεχρι και σε μακροχρονια σχεση.

Οποτε για μενα δεν ειναι τιποτα πλεον.
    Ειναι το ιδιο με το να βγω με καποιον που γνωριζω ηδη.

Ή μαλλον για την ακριβεια το ρισκο του να βγεις με καποιον που δεν ξερεις ειναι το ιδιο με το να φλερταρεις με εναν αγνωστο οποιαδηποτε στιγμη. Για μενα εστω.

9. Ερατώ

Ερατώ Earth without art is just Eh...

Ξέρεις ότι θα βγούμε κάρτα, έτσι?

10. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Ηθελα να εγραφα κι εγω αλλα η απαντηση σου απο την αρχη μεχρι το τελος ειναι ο,τι εχει συμβει κι αφορα κι εμενα.

Σαν να την εγραφα εγω ο ιδιος.

11. espimain

espimain Contributor

Καρδούλες φραουλίτσες ραντεβού στα τυφλά χυλόπιτες, φιλάκια, απαντησούλες και άλλα παρεμφερή, μαζί με την δήλωση περί τρολαρίσματος των αρσενικών γενικά, που αναφέρεται στο status, όλα παραπέμπουν σε βανολομανιοκαταθλιπτική κατάσταση.
    Άσε μας κοπέλα μου με αυτές τις ανοησίες.
    Τέτοιες παρουσίες άνετα μπορούν να θεωρηθούν "μαγαριστηκές" για οποιαδήποτε συζήτηση.

Last edited: 8 Αυγούστου 2016
  12. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Καλημέρα _Καλησπέρα! Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια η πρώτη η δεύτερη η τρίτη η τέταρτη η πεμτη και η έκτη ήταν κάπως οι ίδιες περιπτώσεις γνώριζα κάποια κοπέλα π δεν ήταν κοπέλα ίσως έβγαινα και δεν ερχόταν στο ραντεβού ίσως ήταν κ καζουρα, γιατί κλειναμε ραντεβού χωρίς κινητά έλεος.. είπα να αλλάξω κάπως θα ζητούσα ραντεβού στη γειτονιά μου ενώ όλα τα κλειναμε από κοινού στο κέντρο μητροπολη Θεσσαλονίκης. Τα ποιο επίσημα ραντεβού έγιναν με κάτι αστέρια πάνηψηλες γυναίκες που μου έλεγαν αστα δεν μας κολλάνε οι άνδρες δεν είστε άνδρες δεν έχετε τόλμη κ τα λοιπά με αποτέλεσμα να κάνω ερώτα με καλλονές Μετά χάλασε η δουλειά διότι μεν έκανα έρωτα μ. Καλλονές αλλά. Παράλληλα ήταν κ κρύες. Εγώ τις γυρνουσα με.το.ζορι στα 4 κ αυτές μου λέγανε πονάνε τα.γονατα μου καλύτερα έλα από πάνω ε τις μαλακισμενες. Αλλάξανε τα πράγματα αργότερα κ επιδιώξα τις ποιο κοντές απίστευτα γαμησια απίστευτες πιπες αχ κοντουλες οι καλύτερες τέτοια πιπα δύσκολα ψηλή.. Δεν έχω κάτι με.τις ψηλουλες απλά εμπειρία προσωπική, Και να μην τα πολυλογο η πρώτη εμπειρία με ψηλή μετά από ένα κρασί σπίτι έρωτας γαμησι ούτε ξέρω τι ήταν αλλά τα πρώτα έξι ραντεβού στήσιμο.