Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Blindfold

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 2 Φεβρουαρίου 2011.

?

Είμαι

1. Κυριαρχικός/Κυριαρχική και μου αρέσει να δένω τα μάτια του/της συντρόφου μου

30 vote(s)
    43,5%
  2. Κυριαρχικός/Κυριαρχική και ΔΕΝ μου αρέσει να δένω τα μάτια του/της συντρόφου μου

3 vote(s)
    4,3%
  3. υποτακτικός/υποτακτική και μου αρέσει να μου δένει τα μάτια ο/η σύντροφός μου

31 vote(s)
    44,9%
  4. υποτακτικός/υποτακτική και ΔΕΝ μου αρέσει να μου δένει τα μάτια ο/η συντροφός μου

5 vote(s)
    7,2%
  1. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Ίσως το πιο χρήσιμο εργαλείο κατά τη διάρκεια της μπιντιεσεμικής συνεύρεσης, να είναι το blindfold. Αυτό συνήθως είναι αυτοσχέδιο, αν και υπάρχουν αρκετά στην αγορά των sex toys. Έχω δύο στην προσωπική μου συλλογή, ένα δερμάτινο (στην ουσία είναι μία δερμάτινη μάσκα), που μοιάζει να βγήκε κατευθείαν από πρόστυχη Γερμανική τσόντα και ένα υφασμάτινο τιγρέ καρακιτσαριό. Δεν χρησιμοποιώ ούτε το ένα ούτε το άλλο, καθώς προτιμώ πλέον δογματικά εργαλεία. Μία απλή κορδέλα για τα μαλλιά (μαύρη κατά προτίμηση) κάνει την ίδια δουλειά και είναι πολύ σικάτη. Επίσης, μία γραβάτα, ένα κασκόλ, ένα φουλάρι ή ένα κομμάτι ύφασμα, μπορούν να σταθούν επάξια ως blindfold.

Ο λόγος που λατρεύω το blindfold είναι ότι εντείνει την μπιντιεσεμική συνεύρεση κατά τον εξής τρόπο:

1. Η sub έχει μηδαμινό έλεγχο σε όσα της συμβαίνουν.
    2. Ο dominant σύντροφος απολαμβάνει ένα υπέροχο θέαμα: αυτό της ανυπεράσπιστης sub του.
    3. Εντείνει την αίσθηση της εμπιστοσύνης της sub προς τον σύντροφό της.
    4. Βοηθάει την sub να επικεντρωθεί στις άλλες αισθήσεις, στην ακοή, στην όσφρηση, στη γεύση και στην αφή.
    5. Εντείνει την αίσθηση της προσμονής και επιμηκύνει τον χρόνο. Μία στιγμή χωρίς να βλέπουμε διαρκεί πολύ περισσότερο από ότι όταν βλέπουμε.
    6. Επιτρέπει στον dominant σύντροφο να δρα ανενόχλητος. Μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς την επιθετικότητα του βλέμματος, που πάντα διεισδύει κριτικά, είτε το θέλει είτε όχι.
    7. Επιτρέπει στην επιδειξιμανία της sub να δώσει τα ρέστα της.
    8. Η έλλειψη οπτικής εικόνας του συντρόφου της sub βοηθάει στις φαντασιώσεις της.
    9. Η sub μπορεί να δεχτεί πιο ακραία πράγματα, εφόσον παρακάμπτονται παράλογοι φόβοι. Για παράδειγμα, αν δεν δει την βελόνα και μόνο την νιώσει, θα αντιληφθεί ότι ο πόνος αυτός είναι κάτι που μπορεί πραγματικά να χειριστεί.
    10. Επιτρέπει σε όσους πάσχουν από το «σύνδρομο του σκαντζόχοιρου» να έρθουν όσο κοντά το επιθυμούν, παραμένοντας σε ασφαλή απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Last edited: 5 Φεβρουαρίου 2011
  2. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Απάντηση: Blindfold

Kαλά τα λες, νύμφη του Θερμαϊκού.

Έχω να προσθέσω και την ενίσχυση του στοιχείου του αιφνιδιασμού. Είναι πολύ πιο εύκολο να ξαφνιάσεις κάποιον όταν δε βλέπει τι σκαρώνεις. Το ξάφνιασμα, το οποίο εκφράζεται πολλές φορές με κόψιμο της ανάσας, τίναγμα του κορμιού ή αντανακλαστική κάλυψη του σημείου του σώματος που πόνεσε με το χέρι, είναι για πολλούς ένα φίνο έδεσμα.

Χαμουτζίδικους χαιρετισμούς,
    DH

3. Απάντηση: Blindfold

Blindfold, σε συνδυασμό με φίμωτρο, κατά προτίμηση κάποιο που να μην επιτρέπει την εύκολη κατάποση, με δεμένη την υποτακτική με ανοιχτά πόδια, όρθια, με ένα ταψί ανάμεσα για να μαζεύει τα σάλια...

Αχχ, dora, τι μας κάνεις βραδιάτικα...  

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απίστευτη όξυνση αισθήσεων,διεύρυνση του πόνου,εντελώς διαφορετική αντίληψη αυτού και δεκτικότητά του από την υ.
    Μυστήριο που σε τυλίγει,μυρωδιές που γίνονται πιό έντονες,γεύσεις διαφορετικές,αγγίγματα "βαριά" βελούδινα.
    Φόβος,προσμονή,ρίγος.....

5. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Πολυ καλο,πληρες,προτεινει το blindfold με τον καλυτερο τροπο.

6. alexzeld

alexzeld New Member

blindfolded στα τεσσερα, με τρεις κυριες στο δωματιο..και να πρπει απο τη γευση του μουνιου τους να μαντεψω ποια ειναι ποια..χωρις να επιτρεπεται να αγγιξω με τα χερια...ουτε η γλωσσα μου να παει πιο περα απο το μουνακι τους...αρα απιστευτη οξυνση της γευσης. και αν κανω λαθος μοια κλωτσια στα αρχιδια απο οποια απο τις κυριες

7. Ρε παιδιά , αυτος ο Blindfold δεν ειναι μέλος εδώ;

Ο blindfold τα κάνει ολα αυτά; Μπράβο ρε blindfold!!!

Last edited: 3 Φεβρουαρίου 2011
  8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Η sub που έχει μηδαμινό έλεγχο και είναι ανυπεράσπιστη με αίσθηση εμπιστοσύνης προς τον σύντροφό της, παρόλα αυτάκοιτα κλεφτά τον από πάνω μεριά με επιθετικότητα βλέμματος, που πάντα διεισδύει κριτικά, είτε το θέλει είτε όχι, εκφράζοντας την επιδειξιμανία της.

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! ...για λόγους πολλούς

9. Ninevi

Ninevi Regular Member

Τα ίδια είχαμε  
    Προσωπικά, τα αντικατέστησα με μία ωραιότατη δερμάτινη μάσκα που φοριέται σε όλο το κεφάλι και δένει με κορδόνι χιαστί από πίσω. Έχει ενσωματωμένα blindfold και gag, τα οποία ανασηκώνονται κιόλας. Είναι κάπως έτσι:

Αλλά ούτε και αυτή την χρησιμοποιώ συχνά λολ.
    Θέλω να βλέπω αντιδράσεις, όσο πιο πολύ γίνεται. Χώρια που με το gag, χάνεις ωραίες ατάκες  

10. blindfold

blindfold Contributor

3 έως 6 και 8,9 ,και καλύτερα που δεν βγήκε το poll γιατί υπάρχουμε και τα αγοράκια ... (γιατί άραγε έχω αυτό το nickname ..; )

απλά οι άνδρες είμαστε οπτικά πλάσματα και λειτουργεί (το blindfold) περισσότερο ως μέσο επιβολής ...
    αντίθετα οι γυναίκες ακουστικά όντα ,βιώνουν την εμπειρία της "τύφλωσης" περισσότερο αισθησιακά μιας και τονώνει την ακοή τους ...

υ.γ. τα παραπάνω βασίζονται σε αβάσιμες δεδομένα που μέσα από την εμπειρία μου τις ασπάζομαι

lol cornilios  

11. Απάντηση: Blindfold

Να είναι δεμένα τα μάτια (σε συνδυασμό και με δεμένα χέρια ακόμα καλύτερα), και να μην μπορώ να δω τι πάει να γίνει, μόνο να ακούω ήχους, βήματα, συρτάρια ή ντουλάπια να ανοιγοκλείνουν, με αγωνία και ανυπομονησία... Και ξαφνικά να νιώθω κάτι επάνω μου, ξάφνιασμα, έκπληξη, και αμέσως μετά παράδοση...

Κι εγώ προτιμώ τα "δογματικά" υλικά της Doras, καθώς επιτρέπουν στον Κ να βλέπει και να απολαμβάνει τις αντιδράσεις και τις εκφράσεις του προσώπου, να ακούει τις φωνούλες, να καθησυχάζει με ένα άγγιγμα στο μάγουλο ή να επαναφέρει στην τάξη με ένα χαστούκι...

12. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

κατά περίσταση...πολλές φορές ο τρόμος στα μάτια του ζωντανού γι αυτό που νομίζει ότι θα επακολουθήσει είναι πολύ πιο ερεθιστικός απ΄αυτό καθ΄αυτό το δρώμενο