Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Bullying - Split από Οικογένεια και ορατότητα στο M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος darkmoon_o, στις 27 Δεκεμβρίου 2024.

1. Iagos

Iagos Contributor

Και;

Έχετε κάτι να προτείνετε ώστε να αλλάξει η κατάσταση;

Ή απλά κάνετε μια διαπίστωση και αυτό είναι όλο;

Iagos

2. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Σεις όμως κατά πάσα πιθανότητα μεγαλώσατε σε μια οικογένεια που είχε έστω στοιχειώδεις κανόνες. ΜΙα οικογένεια που έστω και έμεσα μάθαινε στα ανήλικα και έφηβα μέλη της πως υπάρχουν όρια.

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Προφανώς αλλά στο περιβάλλον μου δεν ήμουν η εξαίρεση... Εννοώ ότι όλα τα παιδιά με τα οποία μεγάλωσα και πήγα σχολείο ήμασταν έτσι... Ακόμα και όταν έπεφτε ξύλο -γιατί πλακωνόμασταν καμιά φορά- πάντα το ξύλο τερμάτιζε όταν ο ένας βρισκόταν κάτω (και δεν εννοώ σέκος, εννοώ να τις είχε φάει).

4. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Μα αυτό ήταν ο κανόνας τότε. Σαφώς και δεν ήσασταν μόνος. Σαφως και δεν τον σκοτώνατε. Ηταν κομμάτι των αρχών που λάβατε απο το σπίτι.
    Οι γονείς δίνουν την βάση στην διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού και αυτό ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία. Σήμερα μόνο αυτό δεν συμβαίνει.
    Τα παιδιά αφήνονται στην τύχη τους και οι γονείς όταν αυτά φτάσουν στην εφηβεία και καταλάβουν, πως αυτό δεν γίνεται με εναν μαγικό τρόπο, ψάχνουν να βρουν όπως και σε τόσα άλλα θέματα αποδιοπομπαίους τράγους και από μηχανής θεούς για να λύσουν το πρόβλημα.

5. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Θέλω να σας θέσω ένα ειλικρινές ερώτημα.
    Εφόσον οι ίδιοι οι γονείς που που περιγράφετε, είχαν λάβει την σωστή διαπαιδαγώγηση -αλλιώς αυτά που παρατηρούμε σήμερα, θα συνέβαιναν επισής και όταν οι ίδιοι ήταν παιδιά/έφηβοι- τι είναι αυτό που άλλαξε και σήμερα δεν κάνουν το ίδιο με τα δικά τους παιδιά?

6. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Αυτό δεν μπορώ να σας το απαντήσω διότι μόνο να υποθέσω μπορώ.
    Ωστόσο η άποψις μου είναι, πως η πλήρης απαξίωση αξιών και κανόνων, ως πράγματα καταπιεστικά, τα οποία πρέπει να εξαλείψουμε από την διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού, δεν βοηθάει.
    Και δεν βοηθάει έχοντας τραγικά αποτελέσματα από την χρήση της γλώσσας, μέχρι την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη περνώντας από την παραχώρηση μιας θέσης στο λεωφορείο.

Last edited: 30 Δεκεμβρίου 2024 at 14:35