Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

CFNM party

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος gymnos68, στις 8 Απριλίου 2021.

1. gymnos68

gymnos68 New Member

Σήμερα θα σας πω ένα άλλο σκηνικό που θα ήθελα να μου συμβεί.

Θα ήθελα η γυναίκα μου (δεν έχω αλλά τεσπα...) να δίνει πάρτυ σπίτι μας για τις φίλες της.
    Και όταν θα έχουν μαζευτεί όλες στο σαλόνι να τους αναγγείλει την εμφάνισή μου.
    "Θα σας φέρω τώρα τον μαλάκα μου να μας διασκεδάσει", θα τους πει.
    Κι εκείνες θα περιμένουν με ανυπομονησία την εμφάνισή μου.
    Η γυναίκα μου τότε θα έρθει στην κρεβατοκάμαρα όπου θα με έχει ετοιμάσει κατάλληλα.
    Θα με έχει να φοράω μόνο ένα στριγκάκι της και ένα σουτιέν της ασορτί.
    Θα με βγάλει έξω με κολάρο και λουρί και θα με παρουσιάσει στις φίλες της.

Αυτές θα με το που θα με δουν θα αρχίσουν να γελάνε με τα χάλια μου έτσι όπως θα με έχει η γυναίκα μου, να με γιουχάρουν, να με κοροϊδεύουνε, να με περιγελάνε και να κάνουνε αστεία και σχόλια για το σώμα μου, την κοιλιά μου, τα βυζιά μου (είναι κάπως μεγαλούτσικα για άντρα) το πουλί μου. Να με κάνουνε ρεντίκολο κανονικά
    Τότε η γυναίκα μου θα με διατάξει να αρχίσω να χορεύω μπροστά τους.
    "τι χορό να χορέψω ;" θα την πω, έτσι όπως θα τα ΄χω χαμένα.

'Χόρο της κοιλιάς, ρε βλήτο", πόσες φορές θα στο πω.. κούνα το κωλαράκι σου, να σε δούμε όλες τι μαλάκας είσαι, θα μου πει εκείνη και όλες οι φίλες της θ ' αρχίσουνε να φωνάζουνε και να χειροκροτάνε και να της λένε μπράβο που θα δούνε θέαμα... "Μπράβο, βάλτονε να μας χορέψει να τονε δούμε πώς χορεύει, ο ηλιθιος, θα λένε όλες.
    Να μας χορέψεις καλά, ρε μαλακισμένε, γιατί θα σε ταράξουμε στη φάπα, κατάλαβες, μικρή μαλάκω; θα λένε όλες, θα ξεχασεις και πώς σε λένε από τις φάπες, Μαλάκα θα σε κάνουμε.
    Τότε η γυναίακ μου Θα βάλει μουσική οριεντάλ και τσιφτετέλια και εγώ θα αρχίσω να λικνίζομαι και να τους χορεύω αμέσως.
    Η κοιλιά μου, ο κώλος μου και τα βυζιά μου θα πηγαίνουνε πάνω κάτω και αυτές θα γελάνε ε τα χάλια μου.
    "κούνατο, μωρή χανούμισσα ", θα με λένε
    Κι εγω θα κουνιέμαι όλο και πιο πολύ. θα μου ρίχνουνε και ξυλιές στον κώλο γιατι δεν θα τους αρέσει όπως τους χορεύω.
    "κούνα το πιο καλά, ρε μαλάκα, θα λένε όλες μαζί. Και θα πέφτουνε και ξυλιές και φάπες ταυτόχρονα.
    Θα με ανεβάσουνε και στο τραπεζάκι κιόλας για να φαίνομαι πιο καλά και να τους χορεύω τσιφτετέλια. Θα μου πετάνε και ποτά πάνω μου, πλαστικά ποτηράκια, πλαστικά πιατάκια, ξηρούς καρπούς, γαριδάκια. χαρτοπετσέτες για να χορεύω πιο καλά.
    Κάποιες θα με γδύσουνε κιόλας τελείως και θα συνεχίσω να τους χορεύω ολόγυμνος πια
    ενώ αυτές θα΄χουνε λυθεί στα γέλια με τα χάλια μου και στα γιούχα.
    Θα με έχουνε ξεφτιλίσει όλες μαζί και θα έχουνε περάσει όλες υπέροχα βλέποντάς με σα χανούμισσα.

Γράψτε ελεύθερα κι εσείς τα σχόλια σας για μένα όπως θέλετε.
    Τα περιμένω ανυπόμονος και τελείως ολόγυμνος.

Last edited: 8 Απριλίου 2021
  2. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

καλά πόσες θα είναι  

3. gymnos68

gymnos68 New Member

7; 8;